Ben süt sevmem bana sütsüz kahve çeşidi önerebilir misiniz?
bir de orda ne yapmam gerekiyor biraz yardım eden olursa sevinirim
bir de orda ne yapmam gerekiyor biraz yardım eden olursa sevinirim
Starbucks' ta servis olayı şöyledir;
- Self servis yani gidip kendin sipariş vereceksin, kendin alacaksın.
- Aslında çokta kasmana gerek yok sonuçta orası cumhurbaşkanlığı köşkü değil. Unutma her zaman bir markayı marka yapan insanlardır. ( bunların arasında senin gibi olanı da var, kendisini küçük dağları yaratan gibi gören de )
- İsmini soracaklar, bardağın üzerine yazarlar, siparişin hazır olunca isminle çağırmak için.
- Small, large gibi içeceğin boyunu sorarlar. Sakın rezil olmayayım diye ingilizce söylemeye kalkma bacım. ( ilk gittiğimde herkes dönüp bakmıştı yaşım o zamanlar 13' tü. )
küçük mü diyeyim small mu
Filtre Kahve iç :D Ben Macchiato içiyorum sütlü ama güzel :D
filtre hariç yok mu?
bende ilk defa gittim beyaz çikolatalı moka dedim küçük mü büyük mü dedi küçük dedim pipet yok mu dedim pipetle içilmez dedi :)) neyse aldım starbucksn dışarısında oturdum içiyom bacağıma damlıyo peçeteyle siliyom içiyom koltuğa damlıyo siliyom içerken rezil oldum resmen millet görmedi tabi herkes sohbet ediyodu ben oturmuşum yalnız başıma içmeye çalışıyom :))
Filtre kahve tercih edebilirsiniz, sütsüz.
çok teşekkür ederim. kahve kendinden mi sütsüz yoksa sen mi sütsüz olsun diyorsun?
tekrar teşekkür ederim. :)
Cevap
6Cevap
altı üstü senin para verip hizmet alacağın bir kahveci neden çırağan sarayında kraliyet balosuna gidecek gibi panik yaptınki
erkek arkadaşım olacak biri ile gideceğim.
Hadi sütsüz kahve cesıdı sordun anlarım..
Orda ne yapmam gerekıyo ne demek akıl alır gıbı degıl...
Tek yapman gereken kahve ıcmek..bunuda becerırsın dıye dusunuyoruz
Sitarbak strabkas starbask
Ulan daha ismini bike söyleyemiyorum ya
görende yurt dışına gitcen sanır :D rahat ol doğal ol ilk defa gittiğini söyle hatta herkesin bir ilk gidişi vardı nasılsa oraya ;)
Bu kadar heyecan lqnmana gerek yok ki gidicen sütsüz kahve çeşitlerini soracan
Aalıp bir masaya oturcan
Lattesi süper ama süt sevmiyormuşsun
alt tarafı kahve alacaksın bacım bu neyın stresı heyecanı ?
cevap verseydin iyiydi görüşlerine ihtiyacım yok
bye.
sütsüz bişeyler istiyorum de havan olur :D
Bu kadar kasmana gerek yok
Filte kahve istersin canım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar