Siyah pantolondan çamaşır suyu temizleme mümkün mü?

Geçmiş olsun tabi böyle siyah pantolon çamaşır suyu gibi kazalar olabiliyor fakat bu tamamen çözümsüz bir durum değil fakat orijinali korumak biraz zor olabiliyor.
Şimdi siyah pantolondan çamaşır suyu temizlemeniz için ben size 2 yöntem anlatacağım Bu iki yöntem dışında başka çokta net yöntem yok çünkü çamaşır suyu bir leke oluşturmuyor aslında siyah pantolonda çamaşır suyu lekesi ifadesi fiziki anlamda çokta doğru bir ifade değil. Çamaşır suyu kıyafetteki boyayı söküp kumaşın orijinal rengine dönüyor. Bu nedenle ortada çıkartılabilecek bir leke yok. Oluşan izi bir şekilde kapatmak var.

Bakalım ne tür çözümleri varmış bu işin..

Kumaş boyasını kendiniz kullanabilir kıyafetin rengi ile istediğiniz renkte oynayabilirsiniz nasıl olsa çamaşır suyu rengi çıkartıyor:)
Kendiniz yapamazsanız ki bence bu profesyonel bir uygulama ile daha başarılı sonuç veriyor, boya işini yapan kuru temizleyiciler falan var. Deri ve kumaş boyayan yerler bulmak mümkün.
Boyama yapılan ürünü daha sonra yıkarken en düşük ısıda ve Sıvı deterjanla yıkamayı öneriyorum.
Kumaş boyası yapıldıgında kıyafet üzerindeki tüm renkler boyanacağı için tek renk olmayan kıyafetlerde bazen moral bozabilir.

Eğer bu tarzları seviyorsanız ve kıyafetin orijinal rengini bozmak istemiyorsanız arma kullanmak güzel bir çözüm olur. Belki de arma tarzınızla bir moda ikonu olursunuz belli mi olur :)
#siyahpantolonçamaşırsuyu
#siyahpantolondançamaşırsuyutemizleme
#siyahpantolondaçamaşırsuyulekesi
:) bir önerim var..elin bir miktar çamaşır suyu al ya da fırçayı çamaşır suyuna batır rast gele pantolona serp:) ebru yapar gibi kendiliğinden desenler çıakcaktır emin ol:) sende büyük bir keyifle giyebilirsin o pantolonu:)
Siyah boyalar var. onunla bir kazanda kaynatırsan boyarsın
Cevap
10Cevap
kolonya bir sil bakıyım benm cekete uhu döküldü kolonya biraz gidermişti
fotosunu koysana pantolonun gormeden bisey demek zor
sanatçı ruhluysan dökmeye devam edip desen yapabilirsin. çok güzel olabiliyor (link bulamam şimdi)
ama olmaya da bülü.. geleceğin senin elinde
benimde tişörtüme doküldü allahtan yakanın altına geldi kapatıyom :D
Bu kadar Düşünmene gerek yok, pantolonıu aldığın mağazaya git ve aynısından al;-)
Boyanabilir boya alip çamaşır makinesinde boyuyordu annem
eğer aşağıda bir yerdeyse ancak şort yapabilirsin yoksa boyayla olmaz, geçmiş olsun
Bi bardak soğuk iç sen dolapta varmi soğuk su?
Boyanabiliyormuş diye biliyorum.
artık yok bir kurtuluşu malesef :(
Kumaş boya ları var boyamayı biliyorsan al boya
yenisini al bence hiç uğraşma boyamayla falan.
hiç yok aynısı banada olmuştu dalacaktım anneme
Gitti artık o
Yok Geçmiş olsun
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?