Evet, çok ciddi etkendir. Tekrar ediyorum kanatlı grubu mamaları tercih etmeyin. En sağlıklı olanı balıklı grup mamalardır, tüylerinde o farkı da göreceksin kısa zamanda. Senin çocuk siyah çok net farkedersin o durumu, bende de siyah bir çocuk var.:) Takviye gıdalara gelince; yoğurt, yumurta, balık yağı, kefir çok faydalıdır. Tüy dökümünü azaltır. Her türlü soru ve sorununda yardımcı olabilirim. :)
Ya şöyle ki ben ilk başta Optima kullandım, sonra Royal Canin’e geçtim. Sonra onun çok da kaliteli bir mama olmadığını tahılsız mamaların en yararlı olanlar olduğunu okudum. N&D kitten mamaya geçtim onda da sadece tavuk ve narlı olan vardı. Siz ne önerirsiniz mama olarak?
Sanabelle, N&D, Royal Canın, Hill's, Proplan, Advance üst grup ve kaliteli mamalardır. Burada hangi marka olursa olsun tavuk ve kanatlı grubu tüy dökümünde, deri fizyolojisinde (mantarı tetikler) tercih etmeyeceğimiz mamalardır. Bahsettiğim markalarda balıklı olan mamalardan küçük paketler al ve dene. Beğendiğini satın alır ve devam edersin. Mamayı da sık değiştirme mide sorunları (ishal vb.) yaşanır. Siyah cüceyle mutluluklar. :)
Devam et bakalım iki haftaya devam ederse mecbur eskiye döneceksin. Benim köpeğime tek mama alerji yapmıyor bulana kadar tonla para gitti anasını yahu. Bunlar da bizi buluyor narin şebekler.
Mart ayı tuy dokme mevsımıdır belkı ama normal zaten tuy dokmeyen kedı yokkı... gecen arkadasa gıttım 2 kedısı ev tüy içinde, eve geldım kapıda soyundum kıyafetlerı yallah çöpe
Normaldir 😀😀insan da döküyor Mamadan mı kaynaklanıyor saç dökülmesi bizdede oluyor arada böyle hayvanlar İnsanlara nazaran cok daha fazla tüy döküyor zaten
En İyi Cevaplar