Sürekli paranızı yiyen arkadaş modeli lütfen bakın?

üniversitede erdem diye bir arkadaşım var tamam iyi kardeş kanka diyorum ama maddiyat huyu beni sinir ediyor. koskoca adam sürekli birine para kitleme peşinde mesela geçen yemek yedik parayı ödemedi adam öğrencisin olunca ödersin dedi yarın öderim dedi ödemedi. daha borcu duruyor. sonra bakkala borçlanmış bakkalın önünden geçmiyor bilerek. iyice kurnaz bir şey oldu çarşıya gidelim avm gezelim diyorum otobüs param yok kanka verirsen gelirim diyor. mesela param yok dedi geçen döner aldım ikimize ben lafını etmiyorum kendi bir defa bişey yapsa ayıpsın kanka öderim seninkinide canın sağolsun tarzı nidalar yapıp adamı çatlatıyor. ve bayan olduğum halde utanmadan bana yapıyor. sürekli benden bozuk istiyor. benim yanımda yok kanka desem de olmuyor. mesela öğle arası bende açım yemek yicem o görüyor paramı ya da bana kadar var ben yiyim sen baak diyemiyorum. bizim evin orda fırın var sürekli kanka ordan açma al simit al bıktım uyaramıyorumda şurda son yılım üniversitede kötü ayrılmak istemiyorum sizce ne yapmalıyım
Sürekli paranızı yiyen arkadaş modeli lütfen bakın?