Telefon bankacılığını indirdim. Altın alıp satabiliyormuşuz sanırım. Ama bankaya gitmek gerekiyor mu anlamadım.
Nette gerekmeden de olur yazıyor.
Nette gerekmeden de olur yazıyor.
Bunun icin once bir mevduat hesabin olmali yani nakit para olan hesap. tlf indirdigin uygulama ile hesaplar alim satimlar girer bakarsin. eger altin alicaksan alis satis fiyatlarina bakar karar verisin. orada nekadarlik oldugunu yazarsin. nakit hesabindan cekip altin hesabina gr cinsinden islenir.
Maas hesabim var. Mobil bankacilikda var.
Altin Cagi diye yer var ama bu mu bilemedim. Şu an sikinti olmasin diye 1 gram aldim.
Resimde -1.60, az once -1.65 di. Şu an - 1.51. Kar olunca mi satiyoruz :) Ne kadar kar olsa satayim ki?
Eğer altının varsa onlara veriyon altın günlerinde alıyorlar onun dışında paranla gr üzerinden altın alabiliyosun sistemden
Hehh, benim altinim yok. Param var. Al sat yapip para artiriyim diyorum. Mobil bankaciliktan bankaya gitmeden yapabiliyoruz degil mi?
Evett
Yanlis bir sey yapmamak icin Bir gram aldim. Kendim takip edip yukseldiginde satis mi yapacagim 😄
Aynen yükselmesini bekle paran oldukça altına çevirip koy kenara çok mantıklı ve evde altını olanlar için güvenli bir birikim yöntemi
Olmus mu
Olmuş hayırlı olsun bizide unutmazsın demi😂
Cevap
0Cevap
Kızlardan En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar