@antibplereölüm salak salak konuşmayı kes ya. Sadece kim daha güzel sorusuna cevap verdim. Senin ne düşündüğün umrumda değil. Ki bu soru aylar öncesine ait. Fanlığını ötede yaşa.
@antibplereölüm lisa da geldi okudu bu yorumu hem kız ailesine bişey dememiş lisayı çok sevmeme rağmen bence şu an kanser blinkliktenn çıkıp kansr kitleye doğru adım atıyosun sakin ol HEM LİSA DOĞAL DEĞİL ESTETİK YAPTIRMIŞ BURUN FALAN STAJERLİK FOTOLARINDAN DA ANLARSIN
Öncelikle Lisa ve Rose'nin fotoğrafları neden böyle seçildi? Rose nin fotoğrafı daha stajyerkenki hali Lisa ise bir askeri programdaydı ve çok fazla zorluk çekiyordu. Üyelerin havaalanında çekilmiş makyajsız fotoğrafları var. Bence adil olması için hepsinin havaalanı veya çıkış yaptıktan sonra ki halleri konulmalı. Çünkü makyajsız hepsinin güzel olduğu çok fotoğraf var. Bilerek bu fotoğraflar seçilmiş gibi geldi bana.
Öncelikle Jennie ve Jisoo ya bir lafım yok güzeller ama Rose ve Lisa... Rose nin stajerlikten önceki fotosu koyulmuş, Lisa nın ise askeri eğitime gittiği sırada çekilmiş bir fotoğraf zaten Lisa orada çok zorlanıyordu. İnternetten başka fotoğrafalarını araştırırsanız gerçek hallerini görürsünüz. Sanki özenle Rose ve Lisa nın bu fotoğrafları seçilmiş gibi.
Jennie ben jisoo en iyisi ama aşırı güzel değil hiçbiri. Lisa desen sexy olma çabalarında, rosenin eşsiz sesi var ama yüzü çok uzun. Jennie gözleri fazla çekik ama güzel kız. Jisoo da hoş ve tatlı komik ayrıca. AMA JİSOO HARİÇ HEPSİ ÇOK ABARTILIYOR. Abartılcak güzellikleri yok. Saygılar
Yalnız jenniede hala makyaj var biraz ayrıca Rosènin stajdan önceki çoook eski bir fotosu koyulmuş lisanin da aynı şekilde ama jennie ve jisoonun fotoları daha yeni bunun sebebi ne?
En İyi Cevaplar