Antalya ya gelen bayan Rus turistler genelde ülkemizde yazın sahilde üstsüz güneşleniyorlar. Onlar için bu normal ama bir Türk için Anormal bir Türk kız tatil de üstsüz güneşlense ya ailesi tepki verir ya da evli nişanlı ise eşi bu da sizce kıyamet kopma sebebi olur mu 😂
Üstsüz güneşlenen Rus kızlar gibi Türk kızlar güneşlense Kıyamet kopar mı?
Büyük ihtimal kopar. Bu yüzden biz de üstsüz güneşlenmek istiyorsak ya daha az insanın olduğu sahilleri ya da diğer sahillerin daha tenha saatlerini tercih ediyoruz. Ama bunu yaparken de kalabalık bir kız grubu içinde olup sırayla güneşleniyoruz. Ve tabii asıl önemli kısım, bunu babaya, sevgiliye, eşe dosta asla söylemiyoruz:)
amerika bizim gibi ulusal bir devlet değil kozmopolit bir kültür var değişik kültürden insanlar var bildiğim kadarıyla latin kökenli, kuzey avrupa kökenli, afrikalı, bilhasda meksikalı insanlar çok
ayrıca amerikanın bazı toplumlarının tarihde incelersen yakın çağ da avrupadan kaçmış maceraperest, altın avcıları, banka soygunları ABD ye kaçmış yerli ırkla karışmışlar Kızılderililerle çok savaşmışlar
Amerika ulus devlet değil demek için hakikaten olaya aşina olmamak lazım. Amerika üniter bir devlet olmayabilir, ama gayet patriotist ve amerikan ulusu fikrini benimsemiş bir ülkedir.
Amerika'da kozmopolit bir kültür olduğu da pek söylenemez, insanların çevresinde dolaştığı ortak bir amerikanlık olgusu her daim vardır. Birbirinden çok uzak kafalardaki insanlar yaşarlar, kozmopolit oldukları doğrudur, ancak mesela bizde de birbirinden çok farklı dünyalarda yaşayan, ortak paydada buluşması mümkün olmayan buluşması mümkün olmayan kitleler aynı ülkede yaşıyor.
Avrupa'dan kaçmış suçlular hikayesi, gene abartı, 17. ve 18. yüzyıllarda Avrupa'nın halkı genelde pek zengin değillerdi, Yeni Dünya bir umut kapısı idi adamlar için, Amerika'ya riff-raff diye betimlenenler kadar kalabalık olmasa da, çok büyük zenginler falan da geldi, o kadar zengin, eğitimli adam olmasa o ülke kurulamazdı.
Amerika'yı böyle bir çeşit fetih yapılmış ve karışılmış yer gibi düşünmeyiniz. Kızılderililerle asıl çatışmalar koloniler kurulduktan çok sonra yapıldı.
7 Yıl Savaşları'nı ingilizlerin kazanması ile başladı Kızılderili bölgeleri ile Avrupalılar arasındaki itişip kakışmalar.
Kıyamet kopmaz çünkü bizde üstsüz güneşleniyoruz en çok sevgilimin işine geliyo tabi orası ayrı bir konu ayrıca sitemizde bir çok kız üstsüz güneşlenir kimse dönüp bakmaz bile
80 nasıl oluyor pek bilmiyorum:) Ama silikon taktırmayan bazı yabancı kadınlarınki de sahillerde büyük olabiliyor. Ben daha Türk kadınlarında hem büyük hem dolgun görmedim:)
@Mertim07 orası doğru aslında rus lar her sene ülkemize gelir turizmde çalışıyorum güvenlik de onlar sıkıntı değil ama türkler için biraz farklı hem kadının üstsüz güneşlenmesi için biraz güvenli ortam şart mesala kadınlar plajı en uygun yer
ben turizmde özel güvenliğim ben her yıl yazın sahil de güvenlik nöbetindeyim benim için tuhaf değil alıştık bakmıyorum bile :) ama türk insanının geneli için bence anormal
En İyi Cevaplar