+1 yılsiz şeytana tapıyorsunuz bir Allah'a iman ediyoruz lailaheillallah Allah'tan başka hak ilah yoktur iblis kibri sonucu kovuldu Adem aleyselam yaratılmışların en üstünü oldu Allah bir emir buyurursa itat etmek zorundasın yaratan kimse yöneten hüküm koyanda odur yoktan varoldun sonunda tanrıyı bilip şeytanıda bilip şeytana tapmak kadar saçma bir şey olamaz ademoğlu ile iblisin ve soyunun kavgası kıyamete kadar sürecek ve kazanan ademoğlu olacak Allah'ın izniyle!
Gevşeklik göstermeyin, üzüntüye kapılmayın. Eğer inanmışsanız, üstün gelecek olan sizsiniz (Ali imran 139)110 Yorumla- +1 yıl
Devam et kendini avutmaya
- +1 yıl
ben kendimi avutmuyorum rabbimin bana indirdiği ayetleri okuyorum sonsuz cehennem azabını bekleyin durun bakalm geberince şeytan sizleri ateşin azabından koruyabilecek mi? bir insanın kendi cellatına aşık olması kadar saçma bir ironi olamaz ayin düzenliyorsunuz şeytan görüşüyoruz diye cinlerle konuşuyorsunuz onlarda sizlerle kafa buluyor aptal canlılar sizi :) Allah akıl fikir versin size.
- +1 yıl
Muhakkak kuran , kâfirler için bir iç yarasıdır. (hakka suresi-50)
- +1 yıl
Belki Rabbin den daha fazla korur ;)
- +1 yıl
seen ateistsin sataniste değil senin farklı kafa moruk. şan ve şeref Allah katındardır iblisin Rabbimize karşı hiç bir üstünlüğü yoktur sonsuz cehennem azabına hazırlayın kendinizi :)
- +1 yıl
Kimin gideceği belli olmaz kaldıki köle olmaktansa cehennem azabını tercih ederim
- +1 yıl
ben beni yaratana kulda olurum kölede olurum yaratılmış ve sonradan nankörlük yapıp rabbine isayan etmiş pislik bir kafire kul olmaktansa Beni yoktan var eden Alemlerin rabbi olan Allah'a kul olmak benim için bir şerefitr ! bunu kendine kabul etmeye nzaten nankör şerefsizdir o ayrı O gün cehenneme «Doldun mu?» deriz. O da «Daha var mı?» der. cehennem meleği malike söylersin bu laflarıda iblis i suçalyıp oda sizi suçlar öteki tarafda... :) o takdirde banda Allah azabını artırsın demekten başka bir şey düşmez
- +1 yıl
Uydurma kitaba inan
- +1 yıl
şeytanın nefet ettiği kitap Allahın insanalrı karanlıklardan aydınlığa çıkardığı kitap iblisten izin al dinle buyur :)
https://www.youtube.com/watch?v=Bvn5j4p9w7A - +1 yıl
Çok boş yapıyorsun
En İyi Cevaplar
+1 yılAnton Szandor Lavey denilen şahısın sizinle alakalı kadınlar ile alakalı maddelerini bilipte nasıl katıldın oraya acaba kitabımda bile işledim hep bunları...
011 Yorumla- +1 yıl
Kadınlarla ilgili maddelerinde ne var emin ol idmandan daha fazla değerli kadın
- +1 yıl
Kadın isteyen her erkekle birlikte olmalıdır maddesini bizzat Şeytanı İncil ve bazı belgelerinde yazmakta ayrıca 1999 yıllarında bir sürü satanist gencin nasıl İstanbul Alman lisesinden atıldığını yani intihar ettirildiğini ve kadınların nasıl öldürüldüğünü de biliyorum Satanizm akımına bizzat çok iyi bir şekilde hakimim emin ol...
- +1 yıl
Karateke gördüm bir tane bizzat kendisi de anlattı 7 kişilik guruplarla mezarlıklar metruk binalar ve ormanlar da nasıl kedi kanı kupaya doldurulup içildiğini...
- +1 yıl
Hayırdır bu kadar şey değişti sanırım sizin dinde eğer öyleyse bizde gelelim bayan...
- +1 yıl
...
- +1 yıl
Satanizm maddelerinde tek akla uygun madde istenmedikçe kimseye akıl verme maddesidir...
- +1 yıl
Her maddede akla mantığa uygun emin ol
- +1 yıl
Niye anlamıyorsunuz onu yapanlar gerçek satanistler değil ergen tayfası gerçek satanizmde bu bunun gibi şeyler yoktur
- +1 yıl
Eee hani biraz anlatsana bana üçer beşer kelam ediyorsun ama sanırım ben daha hakimim Satanizm' e ha bu arada sen hangi kolundan ateistik mi teistik mi?
- +1 yıl
Kedi kesip kurban veren tayfadan değiliz zaten satanizmde bu yoktur hata şeytan yasaklamıştır bu tür şeyleri
- +1 yıl
Tamam anladıkta sen hangi kolundansın diye sordum ben sana...
+1 yılKötülüğe tapmaya çağırmakta garipmiş.. hey Allahım insanlar gittikçe sapıtıyor
01 Yorumla- +1 yıl
Kötülüğe çağırmıyoruz
+1 yıl00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
52Cevap
+1 yılİster satanist ol ister herhangi bir dine bağlı ol
Ama şunu unutma
İnançsız hiçbir insan yaşayamaz
Doğanın kanunu bu
Canon yandığında korktuğunda zorda kaldığında tanrı ve allah diye zikreden
Yardım isteyen ama kıçı rahatta iken
Allaha inanmadığını söyleyen acizlerden olamak gerek🙄10 Yorumla- Diğer konusunda 18,7b cevap paylaştı.
+1 yılbir lira farkla kola ve patatesi de büyütebiliriz arkadaşlar.
30 Yorumla
+1 yılYanlislikla elini bıcak kestiginde kaní emiklemeyi satanistlik sanan koca yürekli kadın
30 Yorumla- Diğer konusunda 4,2b cevap paylaştı.
+1 yılPeki benim bundan kârım ne olacak 🤨
(Tam bir kapitalist, fırsatçı) 🤣00 Yorumla İsterdim ama benimseyemedim (Sağ el satanizmi daha yakın olurdu hatta)
01 YorumlaNeden böyle bir seşim yaptın sen seni. Buna iten ne oldu. Sen ne gördün
00 YorumlaDiğer konusunda 7,5b cevap paylaştı. İstemem. teklifiniz için çok teşekkürler ama ben elhamdülillah müslümanım.
01 Yorumla- Diğer konusunda 9,5b cevap paylaştı.
+1 yılÖteki tarafta zebanilerin seks kölesi olmaya hiç ama hiç niyetim Yok. Fuckk the Diablo 👎
14 Yorumla- +1 yıl
Öbür dünyada belki biz değil siz zebanilerle sexs kölesi olursunuz kim bilir :)
- +1 yıl
Tanrı bilir. Ben sırtımı deyim yerindeyse en taşakklı varlığa yani tanrıya yasladım. Şeytanın ona karşı hiç bir şansı Yok üzgünüm
- +1 yıl
Belki ondan daha güçlüdür kim bilir :)
- +1 yıl
Buna katılamam işte
+1 yılDaha doğru düzgün namaz kılmıyoruz başka yük bindirmek istemiyorum, sataizliğe hayır.
00 Yorumla
+1 yılŞeytanın bulunduğu ortamlar, pisliğin olduğu yerlerdir. Kendinize bunları nasıl yediriyorsunuz?
08 Yorumla- +1 yıl
Hiç ilgisi yok desem
- +1 yıl
Neden, kuranda geçiyor.
- +1 yıl
Uydurma kitabta mı
- +1 yıl
Uydurma dedigin kitabı bilim kanıtladı, bil istedim🖒
- +1 yıl
Değiştirilmiş kısımlar var mutlaka
- +1 yıl
Şeytan gözle görülmüyor, hissedilmiyor. Sen nerden biliyorsun?
- +1 yıl
Hissediyorsun
- +1 yıl
Bende kuran in varligini ve dogrulugunu hissediyorum, kanitlariyla. Hangimizingi daha somut?
Halimden memnunum neden satanist olmayı seçmeliyim ki
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılBu is olmak istiyorum heves ettim diyemi oluyo :D 😏o
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKedi kesmeyeceksek satanist olmamızın ne anlamı var
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılkesmiyor musunuz.. kesmeden mi kanlarını içiyorsunuz.. vahşisiniz.. bye
01 Yorumla- +1 yıl
Bence siz önce şu bağnaz gerici düşüncenizden kurtulun onu yapanlar gerçek satanistler değil
- Diğer konusunda 4,3b cevap paylaştı.
+1 yılAllah varken şeytana tapmak neden?
141 Yorumla- +1 yıl
Güncellemeye ithafen
Yalan söylüyorsun satanist ayinlerinde keçi, insan, çocuk kesildiğini, yendiğini, afedersiniz dışkı yendiğini biliyoruz - +1 yıl
Ne kadar malca bir düşünce Allahı Ekber diyerek kafa kesen var o zaman sizin hepiniz katilsiniz gerçek satanizmde bu yoktur
- +1 yıl
Sen kimi kandırıyorsun salak mı sandın bizi
Merak etme vakti ve zamanı geliyor
- +1 yıl
Salak sanmadm zaten öylesin Allahı Ekber diyip kafa kesen var o zaman sizin hepiniz katilsiniz
- +1 yıl
Hanımefendi biz Allah a inanırız, Allah iyiliği, doğruluğu emreder
Afedersin sen şeytana taptığını söylüyorsun
Şeytan yalanı emreder, İslamın tam tersini söyler
Güçlü olduğunuzu biliyoruz - +1 yıl
Yalanı emretmiyor emin ol
- +1 yıl
Şeytancıların bir huyu vardır
İslam ne derse tersini söylerler
Misal İslam da erkek önemlidir ve bir kadının tek eli olur
Ama satanizim de lucifer in 4 tane kocası vardır
Şeytancılar dünyanın , evrenin ateşten olduğunu savunur
Lakin kur an da dünya da yaratılan bütün canlılar sudan yaratılmıştır diye geçer
https://youtu.be/7iNRjymmeAQ
Bak video daki gibi
Şeytan cinni bir varlıktır ve dumansız ateşten yaratılmıştır, dünya küre değildir
İşte ayrıntı bu siz insanları şeytana tapmaya yönlendiriyorsunuz
Dünya düzdür, dönmez Kabe dünyanın merkezidir ve ay güneş gezegenler Kabe yi tavaf eder - +1 yıl
Büyük kapışmaya az kaldı diye düşünüyorum
- +1 yıl
O bilgilerin hepsi çöp
- +1 yıl
İstediğiniz o işte bunu bilen biliyor merak etme vakti zamanı geliyor
https://youtu.be/YwUL3gHnP6U
https://youtu.be/q-rbN6ovfk0
Vs vs - +1 yıl
Olaya bak kendi altından bakıyorsun tecavüzcü iman, sapık, hoca Allahı Ekber diyip kafa kesen birsürü insan gördüm ben ona ne demeli
- +1 yıl
Bana şu saçma sapan prim kasmak için yapılan yotuber videolarıyka gelme
- +1 yıl
İnsanın hatası dinin hatası değildir
Mehdi A. S gelince işte o zaman bazı kafalar gidecektir diye düşünüyorum - +1 yıl
İnsan hatasıda şeytanın hatası değildir aynı şekilde hani kedi kesmekten kurban etmekten bahsediyorsun ya ayrıca gerçek satanizmde kesinlikle bunlar yoktur bana şu yotuber lerin yaptığı saçma sapan videolarla gelme
- +1 yıl
Satanizm ayinleri bile gizli yapılırken ilimünati gibi gizli bir örgütün ayinlerinin bilinmesi imkansız ancak katılıp görmen lazım onlarada herkes katılamaz ergenler gibi boş binalarda kedi kesmekten daha ciddi işler yapıyorlar emin ol
- +1 yıl
Yorumlarım da kedi kesiyorlar dedim mi?
Öyle zengin, güçlü tarikat mensupları kedi ile neden uğraşsın fakir mi bunlar
Çocuk kesiyorlar diyorum sen kedi diyorsun - +1 yıl
Of ya sen anlamıyorsun ya da ben anlatamıyorum ben ayinlerde hiçbir şey kesilmez diyorum sen hayla çocuk diyorsun
- +1 yıl
Hanımefendi söylediklerime delil
https://youtu.be/GqXF-3omHb4
Pizza gate skandalını bir araştır
Zenginlere dini ayini için kurban tedarik edildiği gayet açık pizza gate skandalı ile
- +1 yıl
Sen gerçekten beni anlamıyorsun onu yapanlar gerçek satanistler değil şeytan kesinlikle kendisine kurban adanmasını istemez ben sana islam içim cinayet işleyen o kadar çok örnek gösteririm ki
- +1 yıl
Senin makamın beni anlamaya yetmiyor diye düşünüyorum
Senden daha üst makamda ki kişiler rahatlıkla anlar diye düşünüyorum
- +1 yıl
Bence senin anlayamadığım bir nokta var anlamamakta direniyorsun ben sana diyorum ki şeytan kendisine kurban vermeyi yasaklamıştır sen hayla kedi kesen, çocuk kesen gruptan örnek veriyorsun öyle yapanlar gerçek satanistler değil diyorum hala aynı şeyleri söyleyip söyleyip duruyosun bende sana diyorum ki Allahı Ekber diyip kafa kesen onlarca insan var ki
- +1 yıl
Satanistim hiçbir zaman kedi, köpek ya da çocuk gibi şeyler kesmedim hata tersine bize emredilrn şeylerden biri hayvanı, doğayı korumaktır biz ayinlerde sandığın gibi toplanıp bişeyler kesmiyoruz şeytana dualar edip sadakatimizi beklemiyoruz sadece
- +1 yıl
Ve yalancı, kandıran şeytana tapan biti doğru söylüyor ha komiksin :)
- +1 yıl
Yeni akım bu mu bende diyordum neden hayvanları koruma kanunu çıktı, bu kanun arkasında ki gerçek ve beklenti ne şimdi biraz taşlar yerine oturdu
- +1 yıl
Çok boş yapıyorsun bilmiyor musun satanizm hakında hiçbir bilgin yok sadece kedi kesen çocuk kesen gruptan ibaret ediyorsun bir abim bana cahille tartışma kaybedersin demişti haklıymış,... Canım benim gerçek satanistler öyle senin sandığın gibi boş inşaatlarda toplanıp alkol içip cool gözükmek siyah giyip kedi köpek çocuk kesen gruptan ibaret değil gerçek satanistler in kedi çocuk kesmekten daha önemli işleri var çünkü büyük yerlerde ler gerçek satanistler dünyayı yönetenlerin arasında
- +1 yıl
Emin ol senden daha doğrucu ve dürüstüm
- +1 yıl
Heee anlıyorum heee
Aynı grubu konuşuruz Sokakta takılan genç nesilden bahsetmiyorum
Görüntüler var belli derece olan masonlar kurban keserken - +1 yıl
Of of sen hayla anlamamakta direniyorsun peki ya allah diyip kafa kesene ne demeli
- +1 yıl
Onlarda sizin büyüklerinizin eseri
Işıd neden İsrail e savaş açmıyor mosad tarafından kurulduğu için
- +1 yıl
Masonlar Yahudi bikere satanist değil önce onu öğren
- +1 yıl
Sen videoyu izlemedin her halde
Video da 33 derece masonlar şeytana tapma ayinin de keçi kesiyorlar diye gösteriyor
- +1 yıl
Zaten yahudiler şeytana tapar diye video attım, kendi ağzı ile itiraf ediyor, sen mason kocasına kabul edilmemiş isen , içerse olup biteni fark etmemiş isen ne yapayım
- +1 yıl
Ben zaten içlerindeyim satanizmim boş yapma ayrıca kurban bayramında o kadar hayvanı katleden siz hayvan sevgisinden bahsetmeyin şeytan derki kim benim için bir kurban ederse yazıklar olsun ona
- +1 yıl
Hadi oradan yalancı, şeytancı
Videoda görüntü var hanımefendi
Hem masonlar seni yapsın sana selam bile vermezler, seni localarına bile katmazlar - +1 yıl
Sen gerçekten a*patlasın yalancı olan sensin g*rizekalı masonlar ayrı bir örgüt me kadar m*lson ya
- +1 yıl
Ayrıca şu an senin bildiğin islam Türk kültürüyle gök tanrı inancıyla harmanlanmış islam gerçek islam orta doğuda olan
- +1 yıl
Git başka biri ile kafa bul
Hem büyüklerden konuşup hem büyükleri tanımıyorsun - +1 yıl
Ben tanıyorum da sen çok boş yapıyorsun hadi şimdi ikile
- +1 yıl
- +1 yıl
Seni Allah a havale ediyorum :)
- +1 yıl
Ben tanıyorum da sen çok boş yapıyorsun ikide bir birini öldüren kişilerden örnek veriyorsun lucifer in ilkelerini öğren önce
+1 yılSSK + yol ve multinet var mı?
20 YorumlaBepanom kurbanlık keçi mi?
01 Yorumla- +1 yıl
Hayır
Diğer konusunda 5b cevap paylaştı. Böyle iyiym teşkürler
00 Yorumla
+1 yılHayır, teşekkür ederim.
10 Yorumla
+1 yılbir zahmet kesmeyin.
00 Yorumla
+1 yılIsterim. Bu aralar şeytana ihtiyacım var.
03 Yorumla- +1 yıl
Bence kesinlikle ol
- +1 yıl
tamam yap beni. Senden haber bekliyorum luciferin kızı
- 1 yıl
bana yardimci olurmusun
Diğer konusunda 22,4b cevap paylaştı. istemem iyiyim ben böyle :D
00 YorumlaNapiyosunuz mesela 😂
00 YorumlaDiğer konusunda 3,6b cevap paylaştı. Seni bak imana getiririm
01 Yorumla
u +1 yılTöbe et imana gel zındık
اَللّٰهُ لَٓا اِلٰهَ اِلَّا هُوَۚ اَلْحَيُّ الْقَيُّومُۚ لَا تَأْخُذُهُ سِنَةٌ وَلَا نَوْمٌۜ لَهُ مَا فِي السَّمٰوَاتِ وَمَا فِي الْاَرْضِۜ مَنْ ذَا الَّذ۪ي يَشْفَعُ عِنْدَهُٓ اِلَّا بِاِذْنِه۪ۜ يَعْلَمُ مَا بَيْنَ اَيْد۪يهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْۚ وَلَا يُح۪يطُونَ بِشَيْءٍ مِنْ عِلْمِه۪ٓ اِلَّا بِمَا شَٓاءَۚ وَسِعَ كُرْسِيُّهُ السَّمٰوَاتِ وَالْاَرْضَۚ وَلَا يَؤُ۫دُهُ حِفْظُهُمَاۚ وَهُوَ الْعَلِيُّ الْعَظ۪يمُ ﴿٢٥٥﴾
+1 yılne kesiyorsunuz? ona göre karar vercem
02 Yorumla- +1 yıl
ay güncellemeyi üstüme alındııııım
- +1 yıl
onlar netanistler?
Gizli Üye(30-35)+1 yılseninle çıkma imkanı olacaksa buna değer
00 Yorumlaİsterim valla kes doğra biç en sevdiğim 😈😃
00 Yorumla
+1 yılİstemiyorum teşekkürler
00 Yorumla
+1 yılSatanist bı düşünce tarzı saygı duyarım
01 Yorumla- +1 yıl
İslam'da kurban istemiyor kurban ikram için kesiliyor misafirlere yedirmek icin
Ne kesiyonuz bu bayramda
01 Yorumla- +1 yıl
Hiçbirşey
Hic mision gucun yok nasil makyajdın sen
00 YorumlaDiğer konusunda 1,1b cevap paylaştı. Bastaki dinden insani soguttu zaten
00 Yorumla
+1 yılŞeytanın varlığına inanmıyorum
00 Yorumla
+1 yılNe kesiyorsunuz
01 Yorumla- +1 yıl
Hiçbirşey
+1 yılKendim için değil senin için adam keserim
09 Yorumla- +1 yıl
Bir dakika sen müslüman mısın?
Profildeki İlluminati keçisi değil mi - +1 yıl
Baphomet
- +1 yıl
@heromantic evet haklısın
- +1 yıl
@heromantic müslüman olsam niye şeytan resmi koyayım ya da satanist olmak ister misiniz diyeyim
- +1 yıl
Neden satanist oldun belki bende olurum?
- +1 yıl
Bana niye söyledin anlamadım? Soruyu ben sormadım
- +1 yıl
Niye satanist oldun?
Belki bende olurum - +1 yıl
Emin ol islamda daha iyi bir din
- +1 yıl
Peygamberi var mı
Diğer konusunda 1,2b cevap paylaştı. Ne kesioz fkdmd
06 Yorumla- +1 yıl
Kuleler le ne ilgisi var
- +1 yıl
- +1 yıl
Çok boş yapıyorsun Allahı Ekber diyip kafa kesen ne demeli
Yok daha neler
00 Yorumla
+1 yılAsla asla asla
00 YorumlaSen Sünnetsiz misin sünnet ol
00 YorumlaDiğer konusunda 528 cevap paylaştı. Amaç nedir?
00 YorumlaDiğer konusunda 2,1b cevap paylaştı. İsteriz
00 Yorumla
+1 yılHayır tabii ki
00 Yorumla
+1 yılThelema olur mu?
00 Yorumla
+1 yılAyin yapiciz mi?
03 YorumlaAyibde kedi kesmek insan öldürmek gibi şeyler yok
- +1 yıl
Napçaz
+1 yılYok.
00 Yorumla
+1 yılHayır..
00 Yorumla
+1 yılRızkını kim veriyor.
10 Yorumlahayır istemem
00 Yorumlaİstemem
00 Yorumla
+1 yılİstemem.
00 Yorumla
+1 yılİstemem
00 YorumlaNe kesiyonuz
10 Yorumla
+1 yılO eksik kalsın ya
00 Yorumla- Diğer konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılOlayınız nedir?
00 Yorumla Hayır
00 Yorumla- Diğer konusunda 12,1b cevap paylaştı.
+1 yılYok ya
00 Yorumla
+1 yılnapiyosunuz
00 Yorumla
+1 yılNe kesiyosunuz
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılNiye olayım
00 YorumlaGüzel gözlerin var
00 Yorumla- Devamını Gör (4)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?