Koyu kahverengi tenliyim ama türküm ne yapıcam ben kimse beni sevmiyor, bundan nasıl kurtulurum nasıl tenimi açarım?

Ya arkadaşlar annem sarı kaşlı mavi gözlü eli ayağı düzgün güzel bir kadın ama babamın teni siyah aynı benim gibi. Babam yüzümden bu hale düştüm. 2 kardeşim var 2 side kahverengi siyah arası teni var. Normal esmer olsam bir şey demicem ama benim tenim koyu kahverengi. Lisede kızlar beni hep aşağıladı, ter kokuymuşum kirli suratlıymışım, hiç arkadaşım da olmadı. İnsanlar beni afgan hintli zannediyor. Ama değilim ailem türk benim annem edirneli, babam sivaslı. Beni afgan hintli sanıyorlar. Toplum tarafından kenara itildim. Normal esmer bile değilim kahverengiyim ben :( annem bile beni sevmiyor. babamıda sevmiyor onun hayatını mahvettiğini söylüyor. Ben sıkıldım artık böyle yaşamaktan. Keşke hindistana gitsemde onlarla derdimi paylaşsam nede olsa aynı ırktan sayılırız :( ha bide orta kaşlıyım eklemeden edemicem.
Kusura bakma yapacak bir şey yok
Tenini açman için yardımcı olurum
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Koyu kahverengi tenliyim ama türküm ne yapıcam ben kimse beni sevmiyor, bundan nasıl kurtulurum nasıl tenimi açarım?