Sevgilim baska sehırde ve buraya geldı 2 günlük. bızde ıkı gunde bulustuk. Ben aptallık ettım onla sevıstım defalarca. Tabı beynıme öyle girmişki karım olcaksın sözleri. İnandım güvendım tabı. Sonra bana eskı sevgılısıyle sevıstıgını söyledi. Ben sokoldum tabı. Sonra dedı sadece soydum yanı surttuk o kadar. Neden gizliyeyım yapmadım demıyorum aama en cok seyı senle yasadım dedı. ben konusmadım faan ama gerı barıstım. kızda zaten takındı sevgılıme. durmadan mesaj atyo arıyo. sımdı bı ses kaydı varmıs elınde dınettırmek ıstıyo sevgılımde gıdıcek dinlicek. canım cok yanıyo napmam lazım :(:( gittiginemi üzüleyim o kızla hala konusmak, bulsmak zornda oldgnamı yoksa aksam astım krızım tutmasına ragmmen evde yalnızdım ve partı konvoyunda olup telefonlarıma acmamasınamı üzleym :( hersey gecıcek dedı yanmdayken ama nasıl :( napcam nolur yardımcı olun. Allah razı olsun sımdıdıden. Rabbim dualarınızı kabul etsın. Dualrm sızınle hep :(:(:(
Cevabın nedir?
Canim 5 para etmez bir sevgilin var. Net ayrıl ve uzulme. Sevginin değerini bilen adam akıllı biriyle karsilasirsin elbet. Sevgilinle yaşadıklarını bilemem ama yapma. Geri kafalı dicek birileri belki ama ne yasicsksan eşine sakla. Sevdiğine dokunmak birlikte olmak guzel şey. Eskitme ve hayatını paylascagin adamla tat herşeyi. Suanki sevgiliniz şutla ilerde ohh iyiki kurtulmusum dersin.o ne öyle ses kaydı falan saçma sapan şeyler bırak gitsinnnnnn
12 Yorumla- +1 yıl
Sorun kızın ona yapışması degil.sende bu adamı artık istemiyorsun anladigim kadarıyla. Evleneceğin kişi bekaret acaba kabul edermi gibi endişelerin varsa o adamdan hemen ayrıl hayatına giricek yeni kişiyle adabiyla takım. Hicbisey yaşama.gercegide anlat ama pişmanlığını görsün geriside ona bagli amA üzülme düzelir hersey.sen ileriye bak..
kendine eziyet etme lütfen, aynı şeyleri bende yaşadım affettim. Sonra anladım ki hep devam etmiş. Bu onun alışkanlığı bazı şeyleri madem seninle yaşayabiliyordu neden eski sevgilisine gitti. Tamam uzak olabilirsiniz ama seven insan bekler sen nasıl bekliyorsan. Gerçekten affetme daha sonra hep kendini suçlu hissediceksin.
00 Yorumla
Çok net belirticem. Bu adam da onun sevgiliside patates. Yani 5 para etmez. Sen bu 2 sinide bırak zihnini boşalt. Boyle mide bulandırıcı olaylardan uzak tut kendini. Haddime degil ama her karim olacaksin diyene atlama ! Hatta hiç birisine atlama. Neyse.
00 Yorumla
+1 yılSen kapalı bir bayan mısın bacım?
04 Yorumla- +1 yıl
Yanlış anlama lütfen sadece soruma cevap ver..
- +1 yıl
Bana öyle geldi o zaman.. Adam gibi adam bir kere gerçekten sevdi mi seni aldatmaz.. geçmişte yapmışsa da temiz bir sayfa açıp tüm geçmişini bir çöpe döker. Bak ben de şu anda sevdiğim kızla ayrıyım.. Farklı şehirlerdeyiz ve nişanlıyız kısmetse yakında evleniyoruz.. benim ne ondan önce ne de şimdi onunla CİNSEL İLİŞKİ anlamında bir ilişkim olmadı çok istedim ama kısmet olmadı hem de evleneceğimize rağmen. yani demek seninle yaşadıysa ilişkiyi o zaman tüm GEÇMİŞ İLİŞKİLERİNİ çöpe atması lazımdı.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
6
Cevap
10Cevap
bu nasıl bir sevgi ki , seninle birlikteyken eski kız arkadaşıyla sevişiyor . bu çocuk seni seviyor mu sanıyorsun ... yoksa senin sevgi anlayışınmı farklı ... bide affediyorsun . boynuz yemeye devam et o zaman o çocuktan sana hayır yok . biraz sözlerim ağıra kaçtıysa kusura bakma nazlı ama o çocuk seni sevmiyor kendini boşa yıpratma.
14 Yorumlakimsede namus kalmamışş..ablacım hiç erkeğe güvenilirmi karım olacaksın dedi diye vermişin kendini..ahada böle dalga konusu olursun..
Allah YARDIMCIN OLSUN..
neyseki senden önce ve sana sölemiş..güven duygun olur yinede..10 Yorumla1- sevgilin yalanci hemdeee söylediği yalana kendi dahi inanmayacak kadar kotu bir yalanci...
2- sonuclarina katlanamayacagin isi neden yaparsin...
3- Allahi karistirip durmayin su saçma sapan hikayelerinizee..10 Yorumlageçmiş olsun yapıcak birşey yok çocuktan ayrıl o herifden bir cacık olmaz senide onuda kullanmış devam edersen kullanmayada devam eder zaten senin ve onun gibiler sayesinde evlenmeye korkar oldum
10 Yorumla
+1 yılevlenmeden yaptığın için hata sende,
kapıyı açan sensin, yılan binbir güzel söz söyler, birine inanmak sana kalmış.. üzgünüm22 Yorumla- +1 yıl
ilk başta şunu kafana sok o oğlan sana aşık falan değil, aşık kişi bir başka kıza bakmaz dahi
ikincisi aklını başına topla ve mantıklı kararlar alarak yürüdüğün bir hayat kur kendine yeni bir sayfa aç, duygularınla hareke etmeyi bırak
Siz iyisimi ayrılın bir an önce
Hayır çocuğun aptallığı ayrı senin ultra mallığın ayrı
Bi erkek hangi mallığa dayanarak çıktığı kıza öncekilerle naptığını niye anlatır
O tescilli mal diyelim, sen öyle bir erkekle halen nasıl devam edebiliyosun?128 Yorumla- +1 yıl
D�l israfı sen önce kadınlarla nasıl konuşulur onu öğren. Baban annene hakaret ederekmi hitabediyor
- +1 yıl
Sanamı düştü mal dememi eleştirmen? kimsin yahu ? arkadaşım olsan muhabbet etmişliğimiz olsa tamam dicem, ama yok o zaman öyle bir hakkıda kendinde görmicen görürsen karşılığıda olacaktır elbet, Kadınlara nasıl nerde davranacağımı çok iyi bilirim, karşımdaki kadın gibi durursa.
Sevgilin 2 gunlugune geldi oraya ve sevistiniz oylemi. Kiralik bir ev ya da otelde? Sizinki aşk fuckbdylik falan gbi geldi bana :D
00 Yorumla
+1 yılÜzülmeyeceksin. Gururunu koruyup ayrılacaksın. Hep ileriyi düşün, şimdi böyle yapan ileride daha fenalarını yapar.
00 Yorumlacanım geçmiş geçmişte kalmıstır gayet normal ama kız daha hala neyı uzatıyor sonuçtA susması gereken o sen o kızı güzel konus anlamıyosa zoru kullan yaniiii
05 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 449 cevap paylaştı. Üçlü takılmaktan başka çaren yok. Tövbe tövbe. Yap yap, yaparken aklına gelmesin, sonra zora gelince Allaha dua edin.
00 Yorumlasiz aşmış sınız abla , sevişmek ne ya ohooo müstahak herşey size ve senin gibilere
21 Yorumlasenle evlenecek adama gecmis olsun simdiden ve sabir diliyorum :)
i'm so seksy11 Yorumlabırak artık olan olmuş
02 Yorumlasenleyken mi sevismiss
010 Yorumla- +1 yıl
ılk bulsmamzda askm dye mesaj geldı. snra bna mesaj attlar gvenme dye. facede ızın soy ısmı sevglmn soyısmıydı cıkarken bız. benden engelnmstı kız ben görnce sorn yartcm dye gördm olay cıktı kız degstrdı. snra hep hayatımzda kaldı resmen. buneden önce geldıgınde kızla bulstgnu duydm. hala knstgnu. neden knsyn dedıgımde ısılarla aryo cevap atyrm dedı nedn blstn dedm yakamdan dussn dye dedı. :( ben ınanmadm ama 2 hafta snra affetdm. snra kız benı ardı nısanımz var flan dedı attı tuttu
- +1 yıl
ben sesmı ıkarmadm ıstemedı cıktgmızı söylememı hem benm babamn duycgneden hemde onun cemaattkılerı abılere söylemesn dye söyltmedı ya da öyle sanıyrm. :( smdı kız ses kaydna alms bırını dınletcekmıs ona oda gtcm dnlcm dyo. hayatneden tmamen cıkar dyrm bı ıyı ckarcm dyo bıde söz veremem dyo :( napcmı sasrdm.
Ses kaydi?
05 YorumlaAdam değilmiş..
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Sevgilim eski sevgilisiyle yatmış.. Yardım edin Lütfen.. Allah razı olsun simdidennn :(:(:(
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat