Sevgilim eski sevgilisiyle yatmış.. Yardım edin Lütfen.. Allah razı olsun simdidennn :(:(:(

Sevgilim baska sehırde ve buraya geldı 2 günlük. bızde ıkı gunde bulustuk. Ben aptallık ettım onla sevıstım defalarca. Tabı beynıme öyle girmişki karım olcaksın sözleri. İnandım güvendım tabı. Sonra bana eskı sevgılısıyle sevıstıgını söyledi. Ben sokoldum tabı. Sonra dedı sadece soydum yanı surttuk o kadar. Neden gizliyeyım yapmadım demıyorum aama en cok seyı senle yasadım dedı. ben konusmadım faan ama gerı barıstım. kızda zaten takındı sevgılıme. durmadan mesaj atyo arıyo. sımdı bı ses kaydı varmıs elınde dınettırmek ıstıyo sevgılımde gıdıcek dinlicek. canım cok yanıyo napmam lazım :(:( gittiginemi üzüleyim o kızla hala konusmak, bulsmak zornda oldgnamı yoksa aksam astım krızım tutmasına ragmmen evde yalnızdım ve partı konvoyunda olup telefonlarıma acmamasınamı üzleym :( hersey gecıcek dedı yanmdayken ama nasıl :( napcam nolur yardımcı olun. Allah razı olsun sımdıdıden. Rabbim dualarınızı kabul etsın. Dualrm sızınle hep :(:(:(
Sevgilim eski sevgilisiyle yatmış.. Yardım edin Lütfen.. Allah razı olsun simdidennn :(:(:(