Kremalı biskuviler var ya rondo felan ..onların icindeki kremayı sıyır dis macunu koy :) kapat
Sonra arkadaslarına ikram et:)
Ama ben sey yapmstm.. Evde menemen yap onu bir posete koy.
Okula gotur sıranın altna koy :) sonra derste midem bulanyo hocam de
Poseti eline al kusmus gibi yap :)
Biraz mide bulandrcı ama :)67 Yorumla- +1 yıl
İlk söylediğin daha uygun :)
- +1 yıl
Güzel şaka ama dimi :)
- +1 yıl
Ne kadar yaratıcı
- +1 yıl
Biz bir kere başka bir sınıfla yer degsmistik onlar bize biz onlara gitmiştik hocalar sasırmıstı
- +1 yıl
Ya soruyla ilgisi yok ama,
4xper puan kazandiniz diye mesaj gelmişti ama puanlar gelmemiş. 1 gun oluyor,
:)
En İyi Cevaplar
+1 yılBir sınıfla konuşun sınıfları değiştirin. Biz yapmıştık bir kere ama tesadüf hocalarda yer değiştirmişlerdi şaka yapmak için bir değişiklik olmamıştı bizde ama güzeldi yinede (:
22 YorumlaAhahh aynen bizim de başımıza geldi aynı şey :D
Hocalarda kurnazlar :D
itinayla bir koli yumurta alınıyor.. ve ogle arasinda asagidan gecenlerin neresine denk getirilirse firlatiliyor.. edit: bu sakayi yapma kriterleri; 1) 12ci sinif olmak ve sozu gecen bir tayfaya sahip olmak yoksa dayak kacinilmaz 😂 2) mudur vs hocalarla isbirligi... kolay gelsin.. denendi ve yapildi cokca kufur yenildi ama dayak yenmedi 😂😂😂
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılbiriniz bayılma numarası yapsın dersin ortasında herkes panik olsun ders kaynasın güzel şaka olur
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
47Cevap
15. yüzyılın sonlarında, haçlı ordusu ispanya daki endülüs müslümanlarının son ...kalesini kuşatır. uzun süren bir kuşatma olmasına rağmen, kış aylarının da etkisiyle, kale korunabilmektedir. durumun zorluğunu anlayan haçlı ordusunun komutanı değişik taktikler düşünmektedir.
en sonunda 31 Mart gecesi kalenin önüne giderek bir elinde kur an bir elinde i̇ncil; şu iki kitap üzerine yemin ederim ki, teslim olursanız bu akşam size bir şey yapmayacağım der. gerekli görüşmelerden sonra canlarının kurtarılması karşılığında müslümanlar kaleyi teslim ederler.
ertesi sabah, yani 1 Nisan sabahı, haçlı ordusu komutanı bütün müslümanların öldürülmesi için emir verir.
bunun üzerine müslümanlar yemin etmiştiniz, bize söz vermiştiniz... dediklerinde haçlı ordusu komutanı benim sözüm size dün akşam içindi, bugün için size bir sözüm yoktur diye cevap verir ve bütün müslümanlar orada şehit edilir.
işte o gün bugündür 1 Nisan hristiyanlar arasında hile günü olarak kutlanmaktadır.30 YorumlaSupernaturalda vardı bir şakacı psikopat bir vatandaş ona sor bence :D
23 Yorumla- +1 yıl
Dostum...Dostum ! :D Bu söylediğin harika ama ben onlar yapamam :/
- +1 yıl
Psikolog :D
+1 yılOturduğu sıraya raptiye koy, müthiş bağırtıyor sonra Nisan bir diye bağır. öğretmen seni dövsün sonrada velini çağırsınlar :D ben yaşadım süper bir duygu :D
30 Yorumlabunu yapmayın ya iğrenç gerçekten üstelik okulda rezil olma ihtimali çok yüksek kendine yapılmasını uygun bulmadığın bir saçmalığı bir başkasına yapma bence azıcık empati
10 Yorumla
+1 yılKlozetin kapağını açınca o streç film anlaşılır bence. Ulan cidden bakmadan oturan varsa iyi olur bu şaka. Ki klozetin içine bakmadan direk işini halleden insan var midir? guzsoodj 😂
00 YorumlaOkulda yapılanı bilemem ama ben eşime hamileyim şakası yapacağım. :)
Çünkü daha 5 aylık bebeğim var. Çok uykusuz kalıyoruz. Bide yine hamileyim dersem kesin kafayı yer. :)) deneyeyim bakalım.05 Yorumla- +1 yıl
eee noldu ne dedi? :D
- +1 yıl
Yapma kız adam cağıza 😁
- +1 yıl
:D ayn
- +1 yıl
@hazalllllllll00 ne dese beğenirsin yüreğime iniyordu dedi. :)
- +1 yıl
ahahaha :)
+1 yılAa 3 yıllık bir soru ve soran kişi yaşıyor 😱 Tarih bırakalım bari farz oldu artık 01.04.17 11.30
122 Yorumla- +1 yıl
Başıma neler geldi 3 yılda sjnsjs
- +1 yıl
Neler? sjsdj
- +1 yıl
Ukrayna faciaları, askerlik derdi falan uzarda uzar bu
- +1 yıl
Uu 😯Buradasın ya şükret
- +1 yıl
Ama artık ruhum yok
- +1 yıl
Bedeni ayakta tutan, yaşamasını sağlayan ruhtur oysaki
- +1 yıl
Oysaki.. Fakat gitti be..
- +1 yıl
Sevmemiş demekki..
- +1 yıl
Biliyo musun tesadüf ama ruhumda bu spruyu sorduğum zamanlarda öldü :) çünkü bu soruyu sorduğumda o vardı hayatımda ve gitti felan
- +1 yıl
İnsanlara fazla değer verme, hiçbir insan ebedi değil çünkü. Hepsi bir gün gidiyor mutlaka
- +1 yıl
O konuda haklısın ama henüz tamir eden biriside olmayınca öylece kaldı içimde
- +1 yıl
Kimseye ihtiyacın yok, kendin de tamir edebilirsin
- +1 yıl
3 senedir neden edemedim o zaman
- +1 yıl
Denedin mi? Hislerinini, ruhunu kaybettiysen o boşluk bir şekilde kapanmıştır zaten
- +1 yıl
Denemez olur muyum hiç. İnsan ilk zamanlardaki gibi olmuyor şimdi ne acı var ne bişey.. Sadece sanki artık hiç sevgi aşk falan olmaz imkansız gibi. Olmadıda.
- +1 yıl
Belki de öyledir
- +1 yıl
İnanıyorum bir gün olacak ve tam olacak :) neden bu kadar zaman ayırdın buna gerek yokru
- +1 yıl
Dert dinlerim, rahatsız ettiysem kusura bakma :)
- +1 yıl
Ne rahatsızlığı ya saçmalama :) teşekkür ederim umarım ben kafanı şişirmemişimdir :)
- +1 yıl
Hayır tabiiki😊
- +1 yıl
Özeldende teşekkür edecektim ama olmadı hahah sana mesaj gönderilmiyomuş bu çok havalı
- +1 yıl
Mesaj kutum kapalı ondan😂
+1 yılbiz sınıfı terk ediyorduk hocalar şaka yaptık zannediyordu ve var yazıyorlardı bizden keyif üstüne keyiff çatıyorduk dışarda ama herkezin sınıftan çıkması lazım .
00 Yorumla
+1 yılbi arkadaşımın oturağına uhu sürmüşlerdi. pantolonu yırtılmıştı
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbir yerden i pad kutusu bul ve içine kadın pedi koyup paketle. bir erkek arkadaşına hediye et ve ona i pad aldın sansın. içini açtığında ped görünce sınıfın kahkahasını düşünemiyorum :D bir arkadaşa doğum gününde yapmışlardı bizim :D
00 Yorumla
+1 yılbir kac sogan al onlari elma sekeri gibi yap ve bir arkadasina ikram et :D ben yapmistim allahtan hizi kosuyorum :D
20 Yorumla
+1 yılwinchester saklanma :D
27 Yorumla- +1 yıl
Bana çocuk dediler :/
- +1 yıl
onlarımı takacaksın bırak ya
- +1 yıl
Şaka yapmanın neresi çocukça..Bence eğlenceli.
- +1 yıl
bende çok şaka yaparım kimine göre çocukca oluyor bilemicem
- +1 yıl
Boşver onları gerçekten.Klasik bir şaka olacak ama rondo bisküviye diş macunu sıkıp vereceğim kremayı sıyırıp :D
- +1 yıl
:DD:D:D:DD:D::DD: krem kutusunun ıcıne mayanoz doldur
- +1 yıl
Yok dediğim gibi olsun :)
Gündem konusunda 821 cevap paylaştı. Geçen sene teneke kolamın içine müsilin dökmüşlerdi tuvaletin kapısını kırmıştım ne günlerdi be :d
00 YorumlaSorunun 3 sene sonra süper seçilmesi 1 Nisan bence.😄
00 Yorumla
+1 yılBiz öğretmenin sandalyesine ossuruk torbası koyardık üzerine oturunca oter patlar ve koku yayılırdı
00 Yorumla
+1 yılArkadasinin cayina hapşuruk tozu koymak :D ben yapmistm ve hastaneye kaldirilmisti :D
00 Yorumla
+1 yılcıvık cıvık çocuksu şeyler bunlar gayet gereksiz bence
00 Yorumla- Gündem konusunda 338 cevap paylaştı.
+1 yılDiş macunu götürüp bisküvilerin arasına sürmek ve ikram etmek
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılbelden bağlamalı vibratör al tak beline
sonra teneffüste sınıfın ortasına geç size birşey söylüycem ben aslında ERKEĞİM diye bağır eteğini kaldır:))))))))))))))))))))00 Yorumla
+1 yılsınıcın yerlerini değiştirin ya da sınıfa kimse girmesin.dahası da,müfettiş kılıgın da sınıfa birisini cagırın falan filan işte:)) ama agır şaka olmasın.
00 Yorumla- Gündem konusunda 2,8b cevap paylaştı.
+1 yılKapıyı kaplayın streç filmle ya, biz yapmıştık öyle.
00 Yorumla
+1 yılsıraya yapıştırıcı sürmek
oturduğu yere yumurta bırakmak :D00 Yorumla
+1 yılo gün bir Nisan şakası yapma.zaten herkes yapıyo. sen yapma da bir farkın olsun
00 Yorumla
+1 yıl1 Nisan değilde essek sakasi : arkadasinin oturacağı sırada sandalyeyi çek
Ölüm gibi birşey olur ama. kimse ölmez 😂20 Yorumla
+1 yılo video dakini biz öğretmenler wc sine yapmıştık sınıf olarak uzaklaştırma almıştık
00 Yorumlabir patlıcanı hediye paketine koy süsle ve ver arkadaşına :D
00 Yorumla
+1 yılİkizimle sınıfları değiştirmistim 1 Nisan da bu şaka sayılmaz ama yazıliya denk gelmişti sonra öğrenildi disipline gittik..
12 Yorumla- +1 yıl
oooo bu baya iimiş :D
- +1 yıl
@hazalllllllll00 evet bir daha yapmayı düşünüyoruz 😁😁
Gündem konusunda 607 cevap paylaştı. orta okuldamısın lisede mi ona göre cevap verelim...yok yetişkinsen geç bu çoluk çocuk işlerini
30 Yorumla
+1 yıl3 yıllık sorunun ne işi var burada. Yalnız soruyu soran da burada :D
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılCanım biz lisedeyken öğretmenin çantasına vibratör koyduk. Aradan aylar geçti kadından hiç ses çıkmadı. Dedik herhalde bu kendi de kullanıyordu, kendinin sandı vibratörü. Mezun oluncaya kadar güldük. Hiç adını sadını anmadı hoca:)
00 YorumlaKırtasiye lerde falan satılıyor şaka mürekkepi ondan al zaten ucuz arkadaşının ya da öğretmeninin yanında kalemine mürekkep dolduruyormuş gibi yap üstlerine Dök.
Zaten 5 dk sonra geçiyor.00 Yorumla
+1 yıltuvalet kağıdı rulosunu ıslatınca dışkıya benziyor onu kullanabilirsin 😆😆
00 Yorumla
+1 yılSu balonu atmak , kapıya jelatin kaplayıp gelenin ona çarpmasını hunharca gülmek 😂
00 Yorumla
+1 yıl1 nisan hıristiyan adetidir. bu tür şeylerin kökenini araştırınız lütfen.
07 YorumlaKusura bakma ama o ben ve arkadaşlarımın düşüneceği şey . Ve hristiyan adetinin olduğunu söyle ve sus kökenini araştırıp araştırmamak bana kalmış .
eee biz ne yaptık? söylediğim yorum battımı ayıptır sorması da böyle tepki veriyorsun. ben gerçekleri söyledim hayal dünyasını değil!
Ya sanane ister yaparız şakayı ister yapmayız bu seni ilgilendirmez . Bende sana şimdi öyle bir gerçek söylerdim ki . Her gerçeği söylüceksek ohoo . . .
ahhaha yaşın kaç senin? ne gerçeği söyleyeceksin. arkadaş sana hıristiyan adetidir diyorum kötü birşey mi diyorum. bakış açını değiştir cahil cahil konuşma bana. bilinçli ol dedim.
Yaşım senden büyük ya da küçük bu farketmez. Senden küçüksem bile bu zamana kadar küçükler senin her dediğine hı hı demişler galiba . Ben onlardan değilim . Gerçekler acıdır biliyosun .
ahaha umurumda olan bu değil gerçekten. senin benim dediğim lafa tepkin komik gerçekten. o yüzden yaşını söyledim. gerçekten cahilsin. iyi akşamlar.
Sen asıl cahiliğin en güzel örneğini insanları tanımadan niyetlerini bilmeden yargılayarak gösterdin . İyi akşamlar . . .
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen mentollü şekerlerin arasına sarımsaklı şeker koymuştum kız arkadasa ikram etmistim pisman oldum kustu sinava girmeden hocadan da fırca yedim 😂😂
00 YorumlaAdamına göre değişir herkes kaldıramaz :D
30 Yorumla
+1 yılŞuraya bir tarih bırakıp kaçayım
Adettendir
01.04.17 😍00 Yorumla- Gündem konusunda 15,2b cevap paylaştı.
+1 yılİlkokulda oyuncak yılan alıp hocanın sandalye altına koymuşlardı tabii ki kadın yemedi
00 Yorumla
+1 yılsınıfa osuruk bombası atmıştık biz ders iptal olmuştu
10 Yorumla
+1 yıl10 dk sonra falan silinen kalemler var. imzayi onla attır ve sınavları çöp olsun
00 Yorumlahala 1 Nisan şakası kaldımı ya :D git arkadaşına enseden sağlam bir şaplak at farketmeden :D:D
00 Yorumla
+1 yılOyuncak bomba atın sınıfa biz yapmıştık hoca korkudan altına sıçmıştı
00 YorumlaKaşıntı tozu al varsa orda hocanın masasına dök tebeşire dök 1 nisan olur.o
00 YorumlaKapının arkasına geçin ve gelen arkadaşınızı böö diye korkutun zahmetsiz ve kolay😂
00 Yorumlaşaka yapcagın kısıye altta kalanın canı çıksın diye üstüne atlayın
00 Yorumlacumartesiye denk geliyor 1 Nisan :)
20 YorumlaBöyle saçmalıklara gerek yok.
30 Yorumla
+1 yıl1 nisanın ortaya çıkışını bir araştır da gel
00 Yorumla
+1 yılyangın tüplerini deneyin iyi olur
00 Yorumla
+1 yıl3 yıllık ve sahibi hala burda şaşırtıcı hmmm
00 Yorumlayapinca ne olacak sanki
00 YorumlaTam oturcakken sırayı çekersin falan :)
00 Yorumla
+1 yılbugün ders boş, öğretmen yok.
00 Yorumla- Gündem konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılmilletin rezil oluşunu seyretmenin nesi harika
00 Yorumla
+1 yılYarın okul mu war a... q
00 Yorumla- Gündem konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılKorkutan türden olabilir. 😏
00 Yorumla
+1 yılYa ergen misiniz siz ne şakası :D
00 Yorumla
+1 yılBayılma şakaları küsüyorum seninle şakaları vs vs
00 Yorumla
+1 yılKolunu sar, kolum kırıldı diye şaka yap -.-
00 YorumlaDogum gunumu kutladım :)
00 Yorumla- Devamını Gör (37)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?