Önce şeyler yasadim yalan çıktı hepsi rüyaymış kız komadan uyandı şimdide riyad allan herşey gerçek oldu ve diğer dünyasında yani rayda yaşadığı hayatta iki kişi arasında kaldı işinde onu çok sevdi ve ben doktoru berk i seçtim emreden vazgectim uyanınca da nisanlisi sinan vardı yanında aslında sinan suçsumus ama ayrılma noktasındalar daha neler oldu kızın babası aslında hapis değilmiş vefat etmiş pislik cansu hala ortada yok şimdi emre berk ve sinan arasında kaldı ruyada berk i seçmiştim orda çok iyi biriydi ama gerçekte gizli biseyler ortaya çıktı yani berk masum değilmiş şimdi kimi seçmeli oyunun içi ne ettiler ulannn
Cildiracagim sinirden akşamdan beri oyunla kafayı yedim 15 bölümü geçtim geldiğim hale bak ulan yaşadığım herşey yalan çıktı bune?
Bolum bolum degil mi? Bir hikaye oyunu oynamistim onda oyleydi. Hatta boyle secenekle sonuca baglaniyorsa, sonunda diger secenekleri de gormek ister misin gibi birsey cikiyordu. Bu oyundaki sevimsiz olmus. Bari birini ele, 2 si icin yazi tura at
Bak şimdi kızın diğer dünyasındaki olaylarda ben berki seçtim çünkü ona karşı daha yakın hissettim o daha hoşuma gitti emre ye acıdım üzüldüm ama vazgcetim sinan bana pislik yapmış ayrıydık ben berkle oldum şimdi herşey yalanmis kız komadan uyandı ve berk bu dünyada da berk ve doktor yine ayni. sinanda baş ucunda nisnalisindan ayrılmamış yani. emrede kizin koruması şimdi ben kızı nisanlisindan ayrıcam ama emreyle berk arasında kaldı bu dünya da berki sevmek istiyorum ama kız komadan uyanınca nişanlısı odadan cikti ve berk kızın elini tutu herşey aramız da kimse bilmeyecek dedi ve bu berkle arasında gizli bsiey çıktı gerçek dünyada şimdi berke karşı sogudum sinsi ve gizli iş çeviren biri gorunuyro gözümde berk ve emre arasında kaldım berki ruyada yasannalar için çok sevmiştim orda hala onuda secmek istyorum ama emredeme vazgceemiyorum sence napmaliyim
Ben olsam berk derdim. Gizli kalsin demesini bosver sen hangisini secersen bir sekilde o olacak sonucta. Sen de daha cok berkten yana gibisin. Korumayi secersen berk icin daha cok pisman olacak gibisin. Bir de hikayeyi yazan, berk i ruyada guzel hayal eymis yani yazar da aslinda Berk ten yana.
Ruyada emre benim için daha çok üzüldü ikiside çok iyiydi ama emrenin geveze bir kızkardeşi vardı berk yalnız ve doktordu diye onu sectim ama şimdi emrede gözüme girdi üstelik koruma olup sürekli yanımda olması ayrı bir hoşuma gitti kararsizim?
Bak şimdi kızın diğer dünyasındaki olaylarda ben berki seçtim çünkü ona karşı daha yakın hissettim o daha hoşuma gitti emre ye acıdım üzüldüm ama vazgcetim sinan bana pislik yapmış ayrıydık ben berkle oldum şimdi herşey yalanmis kız komadan uyandı ve berk bu dünyada da berk ve doktor yine ayni. sinanda baş ucunda nisnalisindan ayrılmamış yani. emrede kizin koruması şimdi ben kızı nisanlisindan ayrıcam ama emreyle berk arasında kaldı bu dünya da berki sevmek istiyorum ama kız komadan uyanınca nişanlısı odadan cikti ve berk kızın elini tutu herşey aramız da kimse bilmeyecek dedi ve bu berkle arasında gizli bsiey çıktı gerçek dünyada şimdi berke karşı sogudum sinsi ve gizli iş çeviren biri gorunuyro gözümde berk ve emre arasında kaldım berki ruyada yasannalar için çok sevmiştim orda hala onuda secmek istyorum ama emredeme vazgceemiyorum sence napmaliyim
Bak şimdi kızın diğer dünyasındaki olaylarda ben berki seçtim çünkü ona karşı daha yakın hissettim o daha hoşuma gitti emre ye acıdım üzüldüm ama vagcetim sinan bana pislik yapmış ayrıydık ben berkle oldum şimdi herşey yalanmis kız komadan uyandı ve berk bu dünyada da berk ve doktor yine sunanda baş ucunda nisnalisindan ayrılmamış emrede kzii koruması şimdi ben kızı nisanlisindan ayrıcam ama emreyle berk arasında kaldı bu dünya da berki sevmek istiyorum ama kız komadan uyanınca nişanlısı odadan dikti ve berk kızın elini tutu herşey aramız da kimse bilmeyecek dedi ve bu berkle arasında gizli bsiey çıktı gerçek dünyada şimdi berke karşı sogudum sinsi ve gizli iş çeviren biri gorunuyro gözümde berk ve emre arasında kaldım
Bak şimdi kızın diğer dünyasındaki olaylarda ben berki seçtim çünkü ona karşı daha yakın hissettim o daha hoşuma gitti emre ye acıdım üzüldüm ama vagcetim sinan bana pislik yapmış ayrıydık ben berkle oldum şimdi herşey yalanmis kız komadan uyandı ve berk bu dünyada da berk ve doktor yine sunanda baş ucunda nisnalisindan ayrılmamış emrede kzii koruması şimdi ben kızı nisanlisindan ayrıcam ama emreyle berk arasında kaldı bu dünya da berki sevmek istiyorum ama kız komadan uyanınca nişanlısı odadan dikti ve berk kızın elini tutu herşey aramız da kimse bilmeyecek dedi ve bu berkle arasında gizli bsiey çıktı gerçek dünyada şimdi berke karşı sogudum sinsi ve gizli iş çeviren biri gorunuyro gözümde berk ve emre arasında kaldım
Ana Sayfa > Diğer > Sorular > Cildiracagim sinirden akşamdan beri oyunla kafayı yedim 15 bölümü geçtim geldiğim hale bak ulan yaşadığım herşey yalan çıktı bune?
En İyi Cevaplar