Cildiracagim sinirden akşamdan beri oyunla kafayı yedim 15 bölümü geçtim geldiğim hale bak ulan yaşadığım herşey yalan çıktı bune?

Önce şeyler yasadim yalan çıktı hepsi rüyaymış kız komadan uyandı şimdide riyad allan herşey gerçek oldu ve diğer dünyasında yani rayda yaşadığı hayatta iki kişi arasında kaldı işinde onu çok sevdi ve ben doktoru berk i seçtim emreden vazgectim uyanınca da nisanlisi sinan vardı yanında aslında sinan suçsumus ama ayrılma noktasındalar daha neler oldu kızın babası aslında hapis değilmiş vefat etmiş pislik cansu hala ortada yok şimdi emre berk ve sinan arasında kaldı ruyada berk i seçmiştim orda çok iyi biriydi ama gerçekte gizli biseyler ortaya çıktı yani berk masum değilmiş şimdi kimi seçmeli oyunun içi ne ettiler ulannn
Cildiracagim sinirden akşamdan beri oyunla kafayı yedim 15 bölümü geçtim geldiğim hale bak ulan yaşadığım herşey yalan çıktı bune?