Diğer Alper Erözer dinler misiniz? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Bu çocuğu çok kötülüyorlar. Bu yüzden fanları, gizli gizli dinlemeye başlıyorlar. Nedir bu öfkeniz? Görünüşte kimse sevmiyor ama anketlerde ilk sırada. Sebep?Yabancı şarkılarda o kadar da kötü değil. Evet Hayır Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Alper Erözer dinler misiniz? Cevapla Nedir Soruları Sevgi Soruları Gizli Soruları Beğen Paylaş Takip Et
nondeimea Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 47% +1 yıl İlk defa görüyorum, dinlemem lazım, demekki listede oylama yapanların bir çoğu çocuk. Justin Bieber hesabı ergen oyları star yapıyor artık ✌️ 2 0 Yorumla
esdemirei Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 74% +1 yıl Diğer konusunda 350 cevap paylaştı. Justin Bieber'ın Türkiye uyarlaması. Ergenliğini atlatsın. Uyuşturucuyla hapse girerse hiç şaşırmam. 1 0 Yorumla
Gamzenky Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 50% +1 yıl Diğer konusunda 1,1b cevap paylaştı. bir kaç videosuna instgrmda denk gelmiştim yaşı gereği fazla çocuksu geldi 1 0 Yorumla
srknycl Takip Et Xper 6 Yaş: 43 , eic 63% +1 yıl Birkere dinledim yaşına göre fazlasıyla iyi sıkıntı da orda zaten iyi olması iyi olan göze batar 1 0 Yorumla
SouIFIy Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 31% +1 yıl Neden kötülüyorlar ilk defa gördum. 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Yaşı küçük diye, aleynaya da öyle yapıyorlardı. Yorumla SouIFIy +1 yıl Justin Bieber a benziyor Aleyna kliplerı kötu ama sesi çok güzel bence Yorumla
Gök-mavi Takip Et Master Yaş: 37 +1 yıl Diğer konusunda 13,5b cevap paylaştı. Dinlemem kötü 0 0 Yorumla
En İyi Cevaplar