Sıcaktan yazları dökülüyor diye biliyordum... Yemine Yulaf karıştırabilirsin... Ama hareketlerine dikkat er (kuşun) eğer uçamıyor ve kilo artışı varsa sıcaktandır... O zaman Yulaf kat ve arasıra kanatlarını açıp kanatlarına üfle... Kuşu mutlaka sal... Ve suyuna da ilaç (su temizleyici) katmayı unutma..!:. eğer farklı şeylerde varsa yani sürekli bir köşeye saklanıyorsa ve kafası sürekli önündeyse bir veterinere göster derim..!:. Benim kuşlarımda yazın ölmüştü... Ben tatildeydim bu saydıklarımı yapmamışlar ve dişi kuş öldü... kocası da ondan sonra yemeden içmeden kesildi ve resmen intihar etti... Ondan sonrada bir daha kuş almadım...
0
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Hayvan kendini gagalamaktan bir hal olmuş götür bir kliniğe de mantar mı var bit mi neyse ilaç kullanın
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Bitlenmiş galiba aşkk. Yıka veya spreyleri oluyo onlardan al. Off yerim ya benimde 9 senedir beslediğim muhabbet kuşum daha yeni öldü :( böyle resimler gelince üzülüyorum. Almak istesem de tekrar aynı acıları yaşamaktan korkuyorum. Bu kuşlar çok açgözlü elde yiyicek bişey var hemen bakışları orda hemen saldırıyolar, tatlılığa bak yaaa <3 :D
Bu nasıl bir Uslüp? Vetler ticari amaç gütmeyen kanatlı hayvanlardan anlamıyor. Kuşuma gayet iyi bakıyorum yemesi içmesi sevgi ilgi alaka.. asla kafesin kapısı kapalı değildir dilediğine özgür omzumda dışarı bile çıkıyorduk bir dönem. Bakımla ne alakası var? bir şekilde tüyleri döküldü Böyle dandik bir paltformda kimse kimsenin yüzünü görmüyor diye su-i zan da bulunmak peynir ekmek yemek gibi demi.
@BirvarmışBüşra kardeşim bu insanlar böyle bende bir soru sordum kuşlarla ilgili altına gelen yorum "yazık hayvana işkence etme" görende ne yapıyorum sanacak bilip bilmeden sallıyorlar
En İyi Cevaplar