Annesi Rus babası Türk olanlar çok bunun yarı sıra alman baba Türk anne melezleri de çok bulunuyor siz onları güzel buluyor musunuz? Alman Türk melezi var mı aranızda?
Annesi Türk babası Alman kızları nasıl buluyorsunuz?
yoo gurbetçi Türkleri kastettim orada Almanlarla evlenen çok Türk erkeği var Türkiye'ye de her sene binlerce Alman gelin geliyor. Yani damat değil gelin her türlü daha çok Almanlar ve Ruslarla onların erkeklerinden sonra en çok Türkler evlenmiş. Alman kadınları sever Türk erkeklerini
Ayrıca alman kadınları evlenmek için yine alman erkeklerini tercih ediyorlar anket yaptılar almanyada alman erkekleri ise ilk Türk kızlarını tercih ediyorlar araştırabilirsin bunu
Ayrıca öküzlük yapmayın dünyadaki bütün kadınlar Türk erkeklerine hayran bize değil mi sanıyorsun şu güne kadar kaç yabancı erkekle birlikte oldum bir bilsen ama neyse
2-3 kişi değil ben Almanya'ya akrabaların yanına gittim kendim gördüm her Türkün yanında sarışın renkli gözlü alman ya da polon kız vardı başka milletlerden de sevgilisi olan vr ama çoğunluk bunlar
Gurbetçi birilerine sor kaç tane Alman kadınla evlenmiş Türkler
Beni hiç tanımıyorsun ve tanımadan yargılamasan keşke
Ben sadece bilgi olsun diye yazdım çünkü gurbetçi Türk erkekleri çok daha fazla evlenmiş almanlarla kadınlarımıza göre sadece bunu yazdım. Hiç bir kötü amaç yoktu valla sadece bilgi amaçlı öylesine yazdım yahu.
Ayrıca ben hiç bir yabancıya hayranlık duymuyorum bence siz çok güzelsiniz yabancılarda gözüm yok.
Evet bizim erkeklerde bakımlı olursa bence gayet yakısıklı.
Bir de sana göre gurbetçi Türk erkeklerinin hepsi yabancı kadınlarla evleniosa geriye kala gurbetçi kızlar napıo orda bir eşitsizlik var bir de bu şekilde düşün o kalanları da alman erkekleriyle beraber oluyor
Türk erkeklerinde gozun yoksa sen bilirsin saygı duyarım :D Bizim erkeklerinde çoğu sizinle ilgilenmiyor zaten. Çoğu arkadaşımın kız arkadası polonyalı, ukraynalı, rus falan. Ben milliyetçiyim o yüzden yabancı istemiyorum
''yabancı kadınlarla eşlerini aldatıp eşlerini yarı yolda bıraktıkları kesin'' bu çok saçma bir genelleme kusura bakma. Aldatan kadınlarda var ayrıca bütün kadınlar aldatıyor mu diyelim? Sadıklık konusu kişiyle alakalı milliyetle değil bu saçma bir genelleme.
Bizim erkekler slavları beğeniyor Rusya, Ukrayna, Polonya buralardan çok gelin var
Filipinler, Cezayir, Fas, Tunus, Makedonya, Moldova vs vs o kadar çok ülkeden gelin geliyor ki ben hiç bilmiyordum tuik verilerini görünce şaşırmıştım. Yani senin beğenmediğini başkaları çok beğeniyor
aynen bende anlamadım bir an yazmısım oyle ama Türk erkekleriyle ilgili konular dönüp dolasıp slavlara gelir Osmanlı padişahları bile onlara meraklıymış :D
Bir de biz dün konusunda çok sıkıntılıyız müslüman bir erkek başka dinden biriyle evlenebilioken biz de o yok maalesef bir de kadınlar kocalarının yanına gideceği için Türkler dışarıya kız vermezler o yüzden de olabilir yanlış mıyım
he o zaman normal karsılıyorum Yoksa cok sasırmıstım bu kadar alıngan olmana :D cünkü hic kötü bisey demiyorum neden alınıyo acaba dedim kendi kendime :D
Bizde de çok avrupalı görünüşü olan insan var çünkü kafkaslılar, balkan halkı ve anadoludaki yerlilerle karıstık bunlardan avrupa genleri geçti bizede Esmer de çok var :D
Bence bizdekilerin yüzü genelde ortalama bazıları ise cok yakısıklı ama kendisine bakan kişi çok değil yine de eskiye göre biraz değişiyor yavaş yavaş
Hiç bir ülkede bütün insanların güzel görünümlü olması mümkün değil zaten. Bizim halk yabancıların mankenlerini falan görüp abartıyor genelde orada yaşayıp görmeden hepsi süper sanıyor.
Bu arada avrupalılar daha sadıktır yazmışsın onu şimdi gördüm buna katılmam mümkün değil. Orada yaşamıyorsun oranın dinamiklerini bilmiyorsun ama böyle düşünüyorsun çokta mantıklı değil bu bence :D
buraya gelen turistler falan genelde tip olarak güzel şeyler yazmışlar bizim hakkımızda internette çok okudum ama bir tek siz beğenmiyorsunuz enteresan :D
madem bizim kızlar bizi beğenmiyor, sevmiyor bende rus gelin +1 yapıcam
Bizim abilerin eşlerinin kardeşleri falanda var tanısmıstım güzel kızlar aralarından birini ayarlarım artık. Onlarda yakısıklı esmer Türk erkeklerini beğeniyor zaten.
Türk kızları Türk erkeklerini sevmediği için bizim erkeklerin hepsi yabancıyla evlenecek zaten çevremdekilerin çoğunun sevgilisi ukraynalı polonyalı falan
Suriyeliler saf arap değil ki, çoğu kuzeyden geldi. kuzeydekiler kürt pkkli. onlarda sizin gibi karışık, zerduştu var, suryanisi var, durzisi var, kürdü var.
sizin kuran türkçe mealide yanlış bu arada. türkçesi ile arapça birbirini tutmuyor. nebe suresi 32-35 ayetlerinde ennete gireceklere kâse dolusu meyveler diyor, türkçesinde cennete gireceklere memeleri yeni sivrilenmiş genç taze kızlar verilecek diyor, ilk gördüğümde ağazım açık kalmıştı.
En İyi Cevaplar