bana göre mini giyenlerden daha çok tahrik edici şekilde giyiniyorlar ve makyaj yapıyorlar.
siz ne düşünüyorsunuz
siz ne düşünüyorsunuz
Şimdi yazacağım görüşün don lastiği gibi birileri tarafından bir yerlere çekilmesini istemiyorum. Zaten o giyiniş şeklin de olanlar Eşarbı sadece aksesuar olarak kullanıyordur. Yani kapalı giyinişin hiç bir şekilde dinine uyumluluk durumu yoktur. Amaç sadece kışkırtıcı olmak tahrik etmektir bence. Umarım bir yerlere çekilmeye çalışılmaz bu görüşüm.
Eskuden erkekler çiplak kizlara ve mini etek giyen dekolteli hatunlara bakardı şimdi tersine döndü türbanlı diye dolasanlar sözde turbanlı seksi cazibe olsun diye giyiyor giyinik çıplak sınıfından şimdi onlar gözde oldu çıplağa raģbet kalmadı
oda bir bakis acisidir. Ne gozle baktigina gore degisir erkekte dar pantolan giyinip saclarini sogan cucugu yapiyorsa top mudur? tahrik edicimidir? yoksa moda midir?
Ahaha tebrik ederim☺️😂
Siz öyle bakıyorsunuz demek, benim karşıma çıkan tanıdığım hiçbir kapalı ceketi açık bile gezmez. Milletin derdi seni mi gerdi
Cevap
51Cevap
Kapalı olan şey ilgi çeker. her zaman böyledir. mesela mini etekte zaten bacağı görürsün , ama derin yırtmaçlı etek daha ilgi çeker çünkü gerisini hayal ettirir.
İnançları yok ateist deistten farklarıda yok neden kapanıyorlar onuda anlamıyorum
Ölüye ve hatta hayvana bile tahrik olanlar var.. yani onların yaptığı birşey yok bu sizin zihniyetiniz.
isteyen kapanır, isteyen açılır bizene. başörtüsü sevapsa sevabı ona, makyaj günahsa günahı ona. ikisini birden yapıyorsa da kendi bileceği iş
çirkinliği örtmek için giyenler var :)
ama güzelliğini örtmek için giyenlerde var.
tek fark bu aslında :)
Sen yap daha iyi yap o zaman
Millete dil uzatacağına.
işte buna kişisel tercih falan diyip gecemiyorum dinin emrettiği için kapanıyorsan adam gibi kapan he derdin dinin gereği değilse ona bişey diyemem
Aslında onlarda gelenelde aile veya toplum baskısı hakim. Kendi isteğiyle değilde bunlardan dolayı teseddüre girdikleri için bu tarz durumlar oluşuyor.
Ancak elestirin sanki kim dört dörtlük illa açık kişiler makyaj yapar kapalilar pantolon giyemez taktiniz kimse kendine bakmıyor dönüp.
bakmakla görmek arasında fark var :D ve bir giyim tarzı ile bazı şeylere yakıştırılması bence hiç hoş değil..
Mini etek ve boyananin şekli şemali ortada saten ne varsa sergiliyo kapalının adı üstünde türbanlı (ka-pa-li) istersen sende bigun dene 😁😁😁😁
genelde öyle değil ama evet itiraf etmeliyim ki bilerek seksi giyinenler de var.
@kalabalik birkaç kere denk geldim gidip ismini sormadım özür dilerim.
Hepsi değil. Sadece moda amaclı giyenler. Onlar dini amacı yok. Amaç gösteriş moda
Kişiler tercihleri. Onlara sormak lazım vardır bir sebebi
açıklarda öyle giyiniyor yani açıgı kapalısı yokki. d sen saçmalamışsın. d
ben onlara türbanlı demiyorum... tutarsız insanlar onlar
O tarz kızlar genelde aileleri zorladığı için kapanıyor
Bastırılmış duygular. Ve gerçekten tahrik etmeyi çok iyi biliyorlar.
Ya hepsi öyle değil bence kendine piyasa yapmaya çalışan insanlardan kaynaklı😂
Çok dar giyiniyorlar bunlar yüzünden ateist çoğaldı
Açık veya kapalıyla alakası yok bence tamamen kadınlık iç güdüsü
Allah hidayet etsin onlara. Sözde tesettürlü sanıyorlar kendilerini
Genelleme yapmamk lazım. Bir tanesi öyle diye hepsini suçlamak yanlıştır.
inancı için giyinen öyle değil
onlar tarz olanlar
türbanlı seksiliği diye bişi var bunu kimse inkar edemez...
Inanc icin degil ama yakistigi icin giyinenler oyle bende tahrik oluyorum onlara 😍😍😍
Bana tahrik edici gelmiyorlar
Türbanlı bayanların makyaj yapmlarina bir anlam. veremedim
Modern süslümanlar tarz olacaklar ya akıllarınca.
Başları kapandıktan sonrası sorun değil... :)
Damacanaya bile hallenenler varken. :D :D :D
Eritiyorlar beni 💓😄😈🙈
Demek ki amaçları farklı
Çünkü bir coğu tarz diye kapanıyo
Süslüman diyoruz, onlara biz
onlar gerçek kapalı değil teşhirci
bana tahrik edicci gelmiyorlar şahsen.
kesinlikle katılıyorum :D çok erotik giyiniolar :D
Din öyle istemiyor ama.
Dişiliğini sergilemek için açıklarsa inat
o kişilerin hakimiyeti yazıyo boşuna tasa etme sen
Benimde dikkatimi cekti