Bende açıcamda nasıl görünüyorlar tip mip kurallardan bahsetmeyin biliyorum korkunçluk dereceleri nasıl hayata nasıl bakıyorsunuz kafayı yememde hani aniden karşımıza çıkıyorlar bunları biliyorum 20.000 alem görüyormuşsunuz efsane bişi bu Arkadaşlar biz insanoğluyuz bunu unutmayın böyle şeyler gerçektir büyü değildir KESINLIKLE!! Bu 3. Gözün kapalı olması bizim delirmemiz içindir çünkü görecekleriniz o kadar çok ki Kuran-ı Kerimde Geçiyor İnanmayanlar
Evet inanıyorum bunu biliyorum ama o gözü açmak o kadar kolay değil ve 6 ay düzenli olarak beslenmene dikkat edeceksin antreman yapacaksın zihin antremani yani baya bir çalışmak lazım Buda irade ıster cinsellikten uzak duracaksın et süt yumurta yok sadece otla besleneceksin beyninin içini temizleyeceksin bunlar bu dünya ile beyninin itibarını azaltmak için
Ya kötü gitmez yani sonuçta onlarla iletişime geçmezsem onun harici sorun olmaz diye düşünüyorum zaten öldükten sonra açılıyormuş sonra bu 3 harfliler bizi göremeyecekmiş biz onları görücekmişiz ne kadar doğru bu acaba daha doğrusu böylr birşey var mı
Bisi dicem ya uyucaktim bianda alnımın ortasını üçüncü göz diye düşünüp durdum sonra Allah arapça yazısıyla kasimin ortasında düşündüm odada ışık patladı ve sonra ucuncu gözümü açtım dedim uzanmıştım Allah diye arapça yazı alniminin ortasında işte üçüncü gözüm açılmış diyebdusundum sonra istemsizce kanser düşünüyorum olmuş gibi his ediyorum kadima annem babam kılığında benle konusuyolstdi çekmişim gibi Nefes darlığı yaptı içinde Işte açtığımi dusunuodum ve Kanser düşünüyorum actigimu düşünüyorum kötü enerji çektim kanser mi yapcak üçüncü göz açıksa şimdi Karnımda kesin kanser var gibi panik oluyorum çıkar mi ya cinsellikten uzak duramk demissiniz cinsel isteksizlik var zaten durmim dedim cinlerle yap falan diyo beynim cinler öpüyor sanki ama bende hep böyle düşünceler var gözüm açıkmidir açıksa kanser olmuş gibi enerji çeksem olmaz mi
La manyak allah razı olsun neden dedin dayanamazsın sen mesela kapıdan veya koridordan sola sağa dönümce aninden karşna çkıp içinden geçip gidiyorlar banyo bile yapanazsın onları gòruyorsun cjnku
Bende olanlar.. İlk başlarda kavanız cok ağrıyor doktor gitiyorsun bişey yok diyor kavanın içini sanki mengene neyle sıkıyorlar. Sonra gözlerin kızık ve uzağı görmemeye başlıyor. Tat alma sevgler gitiyor. Kendinden korkmaya başlıyorsun çünkü hakim olamıyorsun ona benim çok kötü bi yerde acıldı ben şok oldum. Bunlar oldu zaman iş de. Gercek hayat başlıyor insanların gercek niyedi insanları ve senin nasıl biri oldun bazı insanları değişik şekilde neler neler var açmanı tafsiye edmemm eğer kendinle yüzleşmek isdersen intihar edersin çünkü hakim olamıyorsun oraya onu acacaksan bilen kişilerin yanında senden baskın olmaları lazımki sana öğretsin ler acarsan 1 sene erkeklerin olmadı yerde bayanların yanında aç bunları söylememin sebebi olurda acarlarsa kötü sonuclar vere bilir görüyor sun ama bişey yabamıyorsun çok şeyler varda bunu gercekten çok iyi ve allahı seven insanların yanında aç benden sana insan tasfiyesi...
Ben kalp gözümün açmak istiyorum. Onu açarsan istediğin olur. Biliyorum ve kolay. Lakin nefse ağır gelir. Et yemeymis falan filan geç onları. Nefsine hukmedeceksin. Her istediğini yapmayacaksın nefsin. Nefsine hükmettiği an kolay gelsin yavas yavas olur
Planlamıyorum birşey keyf işide herşey dedim ya herşeyi Allah Görür Bilir Sadece Alemleri Görüyorsun Göremediğin Renkleri Görüyorsun Hayatı garip görüyorsun ama çok tehlikelidir onlarla iletişime geçtiğin zaman zaten açılıcakta öldükten sonra
En İyi Cevaplar