İzmir karabağlar da bir yere gardrop yaptırmak için gittik çizimi yaptırdık sonra biz ertesi gün tekrar gidip raf eklektik onunda parasını aldı 400 TL kadar
perşembe günü getiririm dedi cuma oldu mal yok adam telefonlarımızı açmıyor başka numaralardan da aradık dolandırıldığımızı düşündük 2 hafta sonra adam tenezzül edip mesaj atmış getiremeyeceğim gelin alın diye neyse gittik aldım babam kurdu adam raf yapmamış bizden de fazla para aldı fiş fatura yok nereye şikayet edebiliriz yan tarafı mobilyacılar odası?
perşembe günü getiririm dedi cuma oldu mal yok adam telefonlarımızı açmıyor başka numaralardan da aradık dolandırıldığımızı düşündük 2 hafta sonra adam tenezzül edip mesaj atmış getiremeyeceğim gelin alın diye neyse gittik aldım babam kurdu adam raf yapmamış bizden de fazla para aldı fiş fatura yok nereye şikayet edebiliriz yan tarafı mobilyacılar odası?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
baksana şu dolabın rezilliğine raflar arasında çekmece istemiştim bildiğin şifonyer yapıp içine koymuş adam hayır tam da oturmamış dolaba
baksana şu dolabın rezilliğine raflar arasında çekmece istemiştim bildiğin şifonyer yapıp içine koymuş adam hayır tam da oturmamış dolaba
En İyi Cevaplar