Mobil veri acik bırakıyorum dielim ama nete girmiorumm whatsapp tada yazismiorum sun net hakkı azalirmi
Azalir
Azalmaz
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Azalır çünkü sonuçta sana mesaj gelince bir bildirim geliyor o mesajın sen kullanmazken gelmesi demek arka planda Whatsappp in kendini güncelleştirerek mesajları kontrol etmesi demek.
Bak şimdi fazla mesajlasmiorum watsapta bildirim gelsin sıkıntı yok mesajlasmasak ole dursa bildirimde gelmio dielim bir yarim saat gidermi diorum
ben şurasına takıldım,watsappa girmiyceksen neti kullanmıycaksan neden açık tutuyosun,sıkıntınmı var :)
Orasını boşver kullanıyorum onları ben sadece açık kalınca gidiom diorum
internet paketin yoksa gider,şöyle acıklıyım,sadece kullanınca gider diyen arkadaşlar olmuş,sadece kullanınca değil acık kaldığı sürece telde yüklü olan bir uygulama güncelleme yapar bişey yapar bir şekilde gider,aç hücresel veriyi ve birgün hiç watsapp falan kullanma görceksin yinede gittiğini
Tamam teşekkür ederim:)
Azalırrr :-) çünkü veri açıkken telefonlarda veri kontrol sağlayıcıları var
Hmm yani sabaha kadar açık kalsa gidio kotadan ama hiç mesajlasmiorum nette de takıilmion ne alakaya
Veri kontrol sağlayıcıları kurulu programları sürekli günceller bunu yapmazsa sana mesaj geldiğini anlayamazsın :-)
Cevap
3Cevap
Azalır, başka uygulamalar harcıyor.
Azalır
Biri azalır dio biri azalma hangisi doğru ya
Azalır tabi
Hayır, azalmaz
Eminmisin arkdsm
Evde interneti kullanmadığın zaman kotadan gidiyor mu? Öyle düşün birde, harcamadığın bir şey neden azalsın ki ? :)
Haklisin
Azalir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar