Verdiğiniz cevaplardan dolayı hepinize teşekkür ederim herkese +1 verdim ^_^ :D
Burcunuz nedir, size ne kadar uyuyor ?
Verdiğiniz cevaplardan dolayı hepinize teşekkür ederim herkese +1 verdim ^_^ :D
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer İkizler. Bir bakalım ne kadarı uyuyor:
İkizler burcu erkeği zeki, nazik, güzel ve etkili konuşan ve cazibeli yapısıyla dikkat çeker. Pratiktir ve sorunlar karşısında kolayca çözüm üretebilen bir yapısı vardır. (DOĞRU)
İkizler burcu erkeği değişkendir ve bazen onu anlamak zor olabilir. Çocuksu tavırlarıyla sürekli ilgi bekleyen bir yapısı vardır. (ÇOK YANLIŞ. Hiç çocuksu tavırlarım yoktur. Aksine...)
Aklına koyduğunu mutlaka yapmak ister. Diğer taraftan özgürlüğüne düşkün olan ikizler erkeği kısıtlanmaktan ve emir almaktan hoşlanmaz. Kendi işini yapmaktan daima keyif alır. (ÇOK DOĞRU)
İkizler erkeği çift kısmetlidir. İnsanlarla kolay diyalog kurabilen ve sözünü dinleten bir yapısı vardır. Karşı cins tarafından hemen fark edilir. (BU ÖZELLİKLERİMLE FARKEDİLİRİM. DOĞRU)
İşle ilgili konularda yeni fikirler ve yeni projeler üretmekten çok keyif alır. Maddi konularda da değişkendir. Bazen çok bonkör, bazen de çok cimri olabilir.Fakat idare konusunda oldukça zayıftır. Bir konuda derinleşememek gibi bir problemleri vardır. (ÇOK DOĞRU)
İkizler erkeği savurganlığı sever ve para konularında fazla başarılı değildir. (ÇOK DOĞRU)
Duygusal anlamda fazla hassas değildir ve olabildiğince işin mantıklı tarafından bakmayı sever. (ÇOK YANLIŞ)
İkizler erkeği çok disiplinli bir ev hayatından hoşlanmaz, fakat çok severse evlenip bu evliliği devam ettirmek için çaba harcayabilir. (ÇOK DOĞRU)
İkna kabiliyeti çok kuvvetlidir. (ÇOK DOĞRU)
Bir İkizler Erkeği, ayaklarınızı yerden havalandırıp gökyüzünün bulutları arasında dolaştırabilir. (YANLIŞ)
Aslında İkizler Erkeği’nin sabah gittikten sonra akşam dönmesini bile beklemeyin. Ve dönüp geldiği zaman da nerelerde olduğunu sormayın. Tabii onu istiyorsanız… Onun geldiğini görünceye kadar sakın kendisini aramayın, gitmek istediği zaman da paltosunun eteklerine yapışmayın. Böylece onun aşkını kazanma şansınızı artırırsınız. (DOĞRU GİBİ)
Onun çift yapısı, birbirinden tamamıyla farklı iki kişilikten oluşur. Hatta kendisiyle ilişki kurduğunuz İkizler Erkeği, aslında üçüz veya dördüz de olabilir. Eğer öyleyse, kendisiyle yalnız olduğunuz zaman bile, size hatırı sayılır bir kalabalık eşlik edecek demektir. (ÇOK DOĞRU)
Genellikle, kusursuz sosyal davranışların ustası olarak, bir partinin çeşitli eğlencelerle hareketlenmesini sağlar. Bol bol oradan oraya dolaşma fırsatını elde ederek, mümkün olan en çok sayıda her çeşit insanla tanışma olanağını bulmaya bayılır. (ÇOK YANLIŞ)
Analiz, sentez ve bilgi peşinde koşar :) (DOĞRU)
Taş, ironi. Sen çözümü burçlarda arıyorsun. Ben, akılcılıkta. Sorunun cevabı: Demek ki, neymiş? En iyi anlaşabildiğin burç ikizler değil miş.
Hep öyledir.
Koç burcuyum.. su grubuna dahil olan balık, yengeç ve boğa burcuyla hiç anlaşamam :D Sanırsam en iyi aslan burcuyla anlaşıyorum, zira yakın olduğum insanların burcu nedense hep aslan :D onun dışında boğa ve oğlak burcuna azimli olmalarından ötürü hayranlık beslerim ^^ Yine de burcu ne olursa olsun, bir insanın karakteri oturmamışsa o insanla anlaşılmaz...
çatılmaması gereken, savaşçı 3 burç vardır... bunlar koç, boğa ve akrep.. şimdi ben koç olarak ateş grubuna dahilim, akrep ise su grubuna dahil. oluşabilecek zıtlaşmaları sen düşün :D benim abim akrep mesela, aynı odada yalnız kaldığımızda sürekli kavga ederdik, en son suratıma bir tane indirmişti terslendim diye ondan sonra konuşmadım :D
yalnız yine de altta kalmadım. sinirle karakola gittim şikayetçi oldum, darp raporu filan aldılar bana... sonrasında 3 bin lira para cezası yedi :D halbuki abimi sevmiyor muydum? seviyordum, hatta hayatta en çok onu seviyordum belki de ama gel gör ki ben kimseye boyun eğebilen bir insan değilim.. ondan beri de konuşmuyoruz işte :)
Başak burcuyum,tam olarak taşımıyorum en uyuz özelliklerini taşıyorum mesela takıntılı olmak gibi,kılı kırk yarmak gibi...
Bayanlarda en iyi anlaştığım burçlar ; aslan,oğlak,boğa
Erkeklerde en iyi anlaştığım burçlar ; yok :D valla yok hiç biriyle anlaşamıyorum geçimsizim tamam kabul ediyorum :) ilaveten olaya kanki açısından bakarsak eğer bir kaç tane var :) ikizler,balık,aslan,yengeç,boğa
Erkeklerde kesin suretle anlaşamadığım burçlar : Oğlak,oğlak,oğlak :), akrep,başak,terazi
oğlakla,akrebi gördüğüm yerde selam bile vermeden kaçıyorum :)
:) o akrepten öncesiydi unut zencefili kurabiyeyi filan :) akrebi anlatmaya kelimelerim yetmez benim anlatılmaz her akrep yaşanır,akreple yaşamak ateşe dokunmak gibidir,ateşin içinde dans etmek gibi...ya pişirir seni,yada kül eder sonuç olarak her ikisindede eski halinden eser kalmaz ;)
akrep burcuyum bildiğin akrep gibi soğuk bir tipim
Cevap
56Cevap
benim burcum boğa ve özelliklerini tamamen taşıyorum,çok yemek yerim (çikolata gibi kilo aldıran şeylere bayılırım.kıskancım,övmeyi ve övülmeyi severim.aileme sadığımdır.benim istediğim olsun isterim ama hep değil karşımdaki kişininde görüşleri çok önemli ayrıca dağınıklığı severim :))
ikizler yukselnden dolayı bazı kotu ozelliklerı =P oğlakla iyi kotu ama dostum oğlak ama ilallah ettım oğlaktan=D biricik aşkım oğlak pek zıtlaşsakta seviyorummmmm =) yengeç.kova.terazi vazgeçilmezlerim çok ıyıyımm onlarla hemen herkezle anlaşırımmm..saygılı ve yalan soyelemdıkleri surece =)
yengeç burcuyum özelliklerinin hepsini taşıyorum ay ın fazları gibi değişken bir ruh hali ve bizi temsil eden anka kuşu gibi yenilenmeyi çabuk başaran insanlarız boğa ve kova burçlarıyla iyi anlaşıyorum :)
Güneş merkür kavuşum kare satürn filan karmaşık şeyler bunlar. :D
Ama Jüpiter de güçlü haritada.
Soruya gelirsek Yay burcu tipik yay hem de öyle hafif filan değil :D
boga burcuyum ben ve ozelliklerinin cogunu tasıyorum akrep - balık - terazi ve erkek bogaları biraz sıkıcı bulsam da anlasamadıgım burc yok aslında
deneyimlerme bakacak olursak terazı erkegi hassas bır o kadar da paldır kuldur konusan bır yapıdadır.. boga erkegi ise konusmanın dozunu ayarlayamaz ve bir yerden sonra bogucudur
akrep ve balıga gelince modlarımız uyumsuzdur cogunlukla yanı mesela ben neselıysem onlar ya ofkelidir ya da huzursuz gibi.. kısacası boyle
cıddı bır surtusmeye acık bır yapım yoktur sebebi ise burcumunda ozelliklerinde yer aldıgı gıbı sabırlı oldugum ıcın yani buda yanlıs anlasılmasın.. he ınatlasma
ekler msn kım oldgmu blıosn
Boğa burcuyum burç yorumları karakter tipi tamamiyle uyuyor
Aslan burcuyum :) bana çok uyuyor sürekli kendimi kanıtlamak isterim istediğimi alana kadar da durmam... :) ama balıklarla hiç anlaşamam :(
Yengecim, yükselenim de yay, yükselenim fazlasıyla uyuyor. En iyi anlaştığımız arkadaşlarım da hep yengeç idiler.
Akrep burcuyum ve bütün akrep özelliklerini taşımakta üstüme yok bazen çok sinir bozucu oluyorum ama yapacak bir şeyim yok ben buyum :)
Kova burcuyum özgürlüğüme düşkünüm kova burçlarıyla iyi anlaşıyorum ama en iyi anlaştığım burç sevgilimin yengeç yani. :) Aslnda en zıt olmam gereken burç ama.. :D
burcum boğa genellikle uyuyor :) en kötü anlaştığım aslan burçları en iyisi başak ve oğlak :)
oğlak ve boğalar en iyi anlaşan burçlardır zaten. Ben oğlak kocam da boğa mesela :D
aslanım :D
olur olmadık kukremem muhakkak bır sebep vrdır...
akrep burcuyum ve okuduğum kadarıyla burcumun tüm özelliklerini taşıyorumm. en sevdiğim arkadaşımın burcuda balık
Balik ve asiri derecede ayniyim burcumun ozelliklerini tam anlamiyla tasidigima inaniyorum.
Kova burcuyum bütün özellikleri uyuyor..En iyi anlaştığım burç aslan kadını
Yay burcuyum ve bir o kadar da özgürlüğüne düşkün biriyim
Balık burcuyum ve özelliklerini taşıyorum.Şu burçla anlaşamıyorum dediğim bir burç ise yok.
Aşağı yukarı her burç ile anlaşırım ama özellikle boğa ve yengeç herhalde.Arkadaşlarımın çoğu bu burçlardan.
Akrep.
İyi anlaşamadığım tek burç var, o da ikizler
Ama çok iyi bir arkadaşım vardı okulda ikizlerdi.
Bir de sevgilim vardı okulda o da ikizlerdi ve onu pek sevmemiştim.
Aslında anlaşamıyorum derken kavga gürültü falan yok
Olmaması sorun işte zaten.Ne bileyim konuştuğumuz pek konu yoktu..
başak burcuyum :D tamı tamına bana uyuyor :D çok fazla duygusalımdır :D ben herkesle iyi anlaşmaya çalışırım :D
balık burcuyum yeni yeni burcumun özelliklerini taşımaya başladım :)
balığım ben,susuz yasayamam...cevremle anlasırım buyuk balıkları sevmem:))
Burcum oğlak, yükselenim de oğlak.
Tüm özellikleri bana uyuyor.
kesinlikle
Başak burcuyum ^^
Yarı aslan tabi
en iyi hangi burç dersen hepsiyle anlaşabilirim insan olsun yeterki ^^
Başak burcuyum çoğu özelliğini taşırım :) çoğunlukla herkesle anlaşabilirim . en iyi aslan burcuyla anlaşıyorum :)
bu soruyu bir kere daha cevaplamıştım :) ben burçtan anlamıyorum ama o beni anlatıyor :D
terazi :D
Yay burcuyum bazılarına uyuyorum bazılarına uymuyorum özelliklerinden
akrep,en iyi anlastığım insanların doğum gününü hatırlamıyorum :D
aynen :D bak ben çok neşeli bir insanımdır çok zor sinirlenirim fakat sinizlendiğimde dakikalar içinde ortalık yıkılır en son okulda kavga ettim sınıftaki masalar dağılda ne kadar sandalye varsa farlattım oğlana sinirimden :D :D Allahtan disiplin kurulu beni haklı bulduda yırttım :D
Balık burcuyum. En büyük özelliği olan duygusallığa tamamen uyuyorum.
Ömrüm ağlamakla geçiyo gençleeeeer *-*
Ahaaha :D
Balık burcuyum ama herkes bize alık der. severim burcumun özelliklerini. yengeç akrep boğa burçlarıyla anlaşıyorum
Akrep burcuyum. Ozellikler tutuyor ama ben asiriligimi engellemeye calisiyorum. Ne kadar bilincli davranirsan k^ar. :)
Onuda engelleriz. Herkese engellemem hem sevdigim kisilere karsi.
Aynen :) (entryme ulasmak=uludagin tepesine cikmak)
Akrep burcuyum, hiçbir burcun bu kadar güzel olduğunu düşünmüyorum. Her özelliğini taşıyorum. Yükselenim aslan onun özellikleri daha baskın bende ama yine de akrepp :))
Oğlak yükselenim ikizler ikisininde özelliklerini gösteriyorum cuk diye uyuyor :D
boga burcuyum güven veren fakat kolay kolay güvenmeyen biriyim...
koç burcuyum.
ozellıklerımı tasıyorum.
kocla ıyı anlasıyorum.
benim burcum yay şimdi özelliklerini araştırdım tam uyuyo
Burcum da yükselenim de yay. Birebir taşıyorum özelliklerini :)
ASLAN burcuyum . tam bir dikdatör ruhluyum ben.
THE END...
boğa burcuyum . galiba fazlasıyla uyuyor İnatçıyımdır iştahlıyımdır kıskancımdı pozitifimdir.:) yay ve oğlak burcuyla çok iyi anlaşıyorum birde
KOÇ burcuyum bütün özellklerini taşıyorum. İKİZLER burcu ilke hiç anlaşamıyorum duygusal anlamda yanii :) Yahu hepte ikizler buluyor beniiiii
farklı burçlardan taliplerimi bekliyorum asfdsjf
İkizler burcu olmasında :) :D
İkizlerim. Bütün özelliklerim uyuyor. En iyi kova burcuyla anlaşırım. :3
Teraziyim. Yengeç ve akreple anlaşabilirim. Boğayla çatışırım.
Kokune kadar kovayim:d akreplerle iyi anlasirim genelde
Akrep burcuyum. Burç sitelerinde çok abartılarak anlatılıyo çoğu uymuyo onun için asdfg
Hayır 11 kasım sorun yok.
yengeç-- ve bütün özelliklerine sahibim ne yazııkkii :(
İkizler burcuyum en iyi kendi burcumla anlaşabiliyorum :)
bildiğin boğa ... dünyanın en masum, kendi halinde adamıyım ..
Yengec burcuyum en iyi balık,ikizler,yengeçle anlasıyorum
Balık Burcuyum :D özelliklerini bilmiyorum sadece duygusalım işte
Burcum ikizler. Genelde sevilmeyen bir burç ama bence iyi yönleri de fazla olan bir burç. Çok hayalperest olmam da örneği mesela. Hayal kurmak güzel :D Kendi burclarımla çok iyi anlaşırım been :)
Başak burcuyum ve çook titizim ayrıca başarılıyım :)
boğa burcuyum ve burcumun özelliklerini taşımak için gelmişim dünyaya hep söylerim.
Terazi burcuyum.Bütün özellikleri tamamen taşıyorum ve sanırım ikizler burcuyla iyi anlaşıyorum.
koç burcuyum :) ve tam bir koç kadınıyım yani çılgın :))
yess
evet bencede :))
balık.ınatcı sınırlı sevımlı bır burc ayrıca cok duygusal
Kahrolası ikizler burcuyum.Karaktersiz insanin bol oldugu bu zamanda cift karakterliyim :))
Terazi burcuyum. Dengesiz derlerdi inanmazdım. Geçenlerde geriye dönüp yaptığım şeylere falan baktım ve anladım gerçekten ne kadar dengesiz olduğumu ;) Tam uyuyormuşum yani bu burca. Valla en iyi arkadaşımbiri ikizler diğeri yengeç.
akrep burcuyum kıskançlık denen illetin tamamı bende var malesef ve hiçbirşeyi belli etmeden gizli bir şekilde farketirmeyi seviyorum burç tipi olarakta uyuyorum :)
öküz burcuyum ben 30 Şubat doğumluyum yükselenim de camış :D
Teraziyim. Cok uyumluyuz^^
En belirgin ozelligim dengesizligim:)
kova burcuyum ama etraftaki yazılar beni tam olarak anlatmıyor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar