AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Sellektör çakıyor jrjr
% de kaç?
%30-40 senden adım atmani bekliyor gel beni al diye
Nasıl 1 strateji ile atağa geöebilirim peki kalbim duracak 🤔🤔🤔
Ilk önce karakter yapısını burcunu neylerden hoşlandığını hangi kitabı filmi sevdiğini vb öğren ki muhabbet dönsün direk gider acilirsan reddedilme ihtimalin yüksek. kızlar çenesi iyi erkeklerden hoşlanır
Nasıl öğrenecem peki ben bunları
E konuşacaksın konuşmadan olmaz
Kıyafetinden taktigi kolyeden küpeden gir konuya sürekli yeni bir konu bularak devam et
İşte o cesareti kendimde bulamıyorum ama aşığım yanımdan geçerken ellerini çarpıyor korktunmu diyor ama konuşmuyoruz
Nasıl bir kız bu anlatsana ona göre taktik vereyim belli ki seninle arkadaş olmak istiyor
Anlatayım abim
Orta boylarda doğal 1 kız sürekli bana bakıp 2 dudağını geriye çekiyor gülümsüyor ve yanımdan transit geçiyor
Mesela metroda 1 tanıtım klibinde oynadım bana seni metroda ekranlarda gördüm dedi sonra yanımda erkek iş arkadaşımla takılıyorum geldi bu adam kim dedi
Böyle işte
Eline telefonunu tutustur fotoğrafımi ceker misin diye ama pro çekim modunda olsun iso değerini biraz düşür oynamalar yap fotoğrafını çektikten sonra olmadi de bak şöyle şöyle çekeceksin sen fotoğrafçılık eğitimi aldın mı diye sor almadıysa öğret birşeyler al sana konu
Buradan yürü
Biraz saçma kapalı alanda ama olabilir :)
Ben bowlinge davet etmek istiyorum mantıklımı sence hem bu sayede telefon numarasınıda alırım ama çokmu hızlı olur
Çok hızlı olur ağır ağır ilerle ki kurbağa ocağın altinin yandığını hissetmesin birden açarsan kurbağa kaçar insanlarda böyledir
https://youtu.be/Rz5ZgcYheOw
Ilk önce normal sıradan bir arkadaş gibi davran sonra dostluk seviyesine geç en son sevgili ol
Abim mantıklı izledim bu arada ben 27 kız 25 yaşında
Yarın yemekhanede masasına oturayımmı merhaba söyleyip
Dediğin gibi masasina otur merhaba nasılsın o da sana merhaba nasılsın der yemekten gir burçlardan cik maaş konuş derken inşallah sana nasibini bulduracagiz 😊 yarin haber ver ne oldu diye mutlaka soyle bana
Bana kullanıcı adını yaz özele geçelim
Buradan devam edilmiyor mu
Her kes okuyor
Gizlisin bişey olmaz
Neyse geçen gün maaşa zam geldi dedim hakkımızda hayırlısı olsun dedi :)
Güzel
Bide benle konuşurken çok saçmalıyor
Devam etseydin olurdu
Yakislisindir o zaman sen
Yani yakışıklı değilde kara kaşlıyım 182 boyum var
Sen şimdi konuşmakta zorlanıyorsun değil mi?
Malesef
Korkulacak birşey yok ki bunda kız seni yemeyecek sadece muhabbet edeceksin onla bırak saçmala olsun birşey olmaz
Peki
Konuşmadan 1 kesit 😂😂😂
Bana maaşının yarısını ver alışırsın dedi neye dedim parasızlığa dedi 😂😂😂
😂😂
Umarım red etmez çok heyecanlandım
Reddetmez inşallah
Başak burcuymuş o değilde yemekte elim ayağıma dolaştı ilk defa 1 kızla arkadaş oluyorum ama çorbayı üstüne döktü nasıl tepki vereceğimi şaşırdım utandı yemeği bıraktı gitti bende yemeği masada bıraktım arkasından gittim olur böyle şeyler dalgınlık dedim teşşekür ederim dedi benim eve gitmem lazım dedi gitti yeni geldi daha 1 şık olmuş :)
Devam reiz heyecanlanmis seni görünce 😁
Ciddenmi 😂😂😂
Eveeet 😂😂
Abim halen yanımdan geçiyor konuşmadan ama instigramdan eklemeyede korkuyorum ya reddederse
Önce yüz yüze sağlam bağ kurmak istiyorum kurbağa misali :)
Aynen çok doğru bir tespit ilk önce reelde yürü sonra gelsin insta 😊
Ama oda utanıyor sancılı 1 süreçteyim konulamıyoruz
Konuşamıyor musunuz konu mu bulamıyorsunuz?
Bilmiyorum bakıp geçiyor transit gülümseyerek acaba dalgamı geçiyor 🤔🤔🤔 psikolojim bozuldu belkide oda benim gibi kasılıyor
Bak bak bak yanındaki kız bana yazdı
Biz 1 aydan fazladır bakışıyoruz tabi ben bakamıyorum oda her seferinde çıldırıyor bu doğal olduğundan işe yaramış ama kasıtlı yapmadım arkadaşına ben bu çocuğu döverim göz bile kırptım çocukta tık yok amacı ne lan bunun yediremiyorum kendime ben nasıl ona keşke bana baksa diyorum onu bende bilemiyorum demiş ya ben kimle yemek yedim şimdiye kadar bu salak hariç niye konuşmuyor demiş 😂😂😂
Yarın konuşacam ama bu konuşulanlar aramızda kalsın dedi
Arkadaşı mi sana yazdı
Evet evet 😂😂😂
😂😂 doğal davranmaya devam et
Hm demek onunla konuşmamam onu etkilemiş
Evet
hoşlantı
Ama hiç konuşmuyor sadece 1 aydır bakışıyoruz ilk defa bugün göz kırpıp transit geçti
Beğenmiş demektir
Peki ama konuşmuyor