Onlara gözü kapalı güvenir misiniz?
Kürt tanıdığınız var mı
Kürt tanıdığınız var mı
Doğduğumdan bu yana kürt toplumunda büyümüş ve ayrıca yazılarını türklerin yanında geçirmiş biri olarak söylüyorum : güvenilirlik kürt-Türke bakmaz. Ha yalnız şöyle bir şey var ki kürtler daha adam ya... Türklerin %80i kürtleri dışlarken, kürtlerin %28 si bunu anca yapıyor... Misafirperverlik cabası!! Az biraz adam ol.
Terörist kürtler mi adam
Hadi uza ya
Kürt tanıdığım var. Gözu kapalı kimseye güvenmem kürt türk farketmez. Kürtler diye genel yargıdada bulunamam
Yargı değil. Onlar kürt değil mi
Bunu nasıl ifade edebilirim ki başka
Kürtler güvenilir insanlar veya guvenilmez insanlar dersem genel bir yargıda bulunmuş olurum bu yanlış.
Türküm Kürt ler ile aramız çok iyi severim. İyilik kötülük ırka göre değil karaktere göre değişir.
Çoğunlukla güvensizlik var ama bu zamanda kimseye güvenmeyeceksin
Cevap
3Cevap
Anne babama gözü kapalı güvenmem bir de ırka ayırıp mi güvenecem
Ya bunun kürt olmakla alakası ne her yerin iyisi kötüsü var şimdi sana güven desek güvenecek misin
türk kürt ayrimi yapma bence kürtlerde en az türkler kadar iyi ve ahlakli kişiler
Çoğu güvenilir insanlardır. Ama tabiki güvenmemeniz gereken insanlarda çıkabilir. Ben Kürdüm sevgilim Türk hep kürtlerin güvenilirliğinden bahseder.
O bana gözü kapalı güveniyor ama bende fazlasıyla güveniyorum ona 😊
Yok kürtler insan değil.. tek siz insansınız tek size güvenilir tek siz dürüstsunuz hatta dürüstlüğün en abide ırklarındansiniz...
Doğru söze ne denir
Yüreği defolu kişilere verecek cevabım yok..
doğuda doğan kediler kürtmü oluyor şimdi a. g. insan insandır. türk-kürt kelimesini bir kenara atın. hepimiz öleceğiz
Benim kürt arkadaşlarım davar
Laz kürt ayırt etmemek lazım, her insan farklıdır
Ben kürdüm
onlarda insan
Güvenmem
Güvenmem
Güvenmenin ayrımı mi olur
soruya bakarmısınız
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar