Kanuni Sultan Süleyman sizce de çok zevksiz değil miymiş? Mahidevran Sultan’da ki güzelliğe bakar mısınız?
Mahidevran Sultan 💞
Hürrem Sultan 🥴
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Nurbanu hepsinden güzel Mahidevran Gerçi hürrem'den iy o Hürrem'in haline ya gözleri pörtlek pörtlek beti benzi desen sapsarı Kanuni yine bulmuş bunda
Nurbanu da güzel değil ya 😬😬
Nurbanu çok güzel Selim ağzının tadını bilir
Mahidevran
Çekiştiremediniz bı bunlar kalmıştı 😀 bunlar sizlerin aklınıza uyarak oluşmamış 😀
Büyü yapmışlardın kesin
Kesin bunun başka açıklaması olamaz
Kim bilir kanuniye ne cilveler yaptı aşifte 😤
Rus o... işte 🙈🙈
😂😂 bwlliymiş o zamndan ne pok olacakları süt dilimleri
Teşekkür ederim
Cevap
4Cevap
Koskaca hükümdardın seçtiğin kadına bak iyyy erkekler göz hitap eder gidip hürrem nasıl bakmış bu iy bence yatakla alakalı cilve vs mahidevran çok güzel ve ağırbaşlı bi kadınmış kanuniye güvenmiş sevgisine inanmış nerden bilsin buna bakacagini o zamanlar da cadı büyücü demişler bu sebepten dediklerini düşünüyorum bu çirkin kadınla nasıl olmuş mahidevran varken diye düşünmüştür halk hürrem gerçekten kötü olduğunu düşünüyorum mahidevran kıskandığını hatta manipülatif biri olduğunu da düşünüyorum bildiğin akrep kadını işte elinde ki tüm imkanları kullanmış bunlar onu sevsin diye mahidevran uğraşmamış hukumdarin potansiyeli belli niye uğraşsın ki tek çocuğu mustafa değil 4 çocuğu daha olduğunu biliyorum ve gerçekte hürrem ondan korkarmış mahi çocukları erken yaşta vefat etmiş bi tek mustafa ve raziye diye bi kızı kalmış diğer çocuklarını hürrem zehirlemiş olabilir beklerim o buyucuden kanuni bari olacaksa türk kökenli güzeller güzeli mahiden olaydı hürrem ne iş?
Çoğu kitapta Mahidevran daha güzel diye geçer ama hem güzelliklerini hem de karakterlerini net bilmiyoruz.. Hürrem aşık ettiğine göre özel bir kadındır diye düşünüyorum
hürrem sultan daha güzel bence mahidevran hep iyiliğinden kaybetti
Is sadece tipe bakmiyor cilveyle zeka ile goturmus isi
Tabiki Mahidevran. Hürrem gerçekte güzel değilmiş zaten Süleyman'ın aklını kurnazlığıyla çelmiş.
Alttaki bana benziyor
O zaman BB krem yokmuş
Her şey güzellik olsaydı..
Adam belki performanstan yana
A şıkkı
2 side cirkin
Ben daha güzelim.
Mahidevran Sultan
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar