Annem mal gibi bir şey a m k yardım?

Anneme konuşmak için bir şey söylüyorum kadın cevap vermiyor sürekli '' Hııı, cevap versene, heyy, dilini mi yuttun'' deyip duruyorum. Muhabbet açayım diyorum kısa kısa cevaplar veriyor dertleşmiyor ama aynı soruları başka birisi gelip sorsa bülbül gibi şakımaya başlıyor kadın Eee bu da beni değersiz boş bir insanmışım gibi hissettiriyor. Bana akıl vermiyor yakın davranmıyor sohbet etmiyor mal gibi bir şey ya. Babam desen.. yani babalarla hep soğuk, mesafeli oluruz ya genelde bende de öyle yani ama babam şakacıdır yakındır espirilidir tek kötü yanı kendinden küçükleri ciddiye almıyor yani bir şey hakkında yorum yapsam geneldee sana mı kaldı sen kimsin şuna bak bakışları atıyor ee bende kendimi mal gibi hissedip susuyorum. O da sohbet etmiyor benle soğuk aramız aslında, konuşsak konuşuruz annem gibi değilde çekiniyorum... Offffff içime kapanık birisi olmaya başladım iyiyce bunlar yüzünden yalnız tek başına hissediyorum kendimi kız kardeşim olsa yine iyiyde tekim sürekli. Ne yapmam gerek? Psikoloğa gitmek istiyorum içimi döksem her şey belki az da olsa iyi olur gibime geliyor çünkü sorunlar bu kadar değil ama söylemeye çekiniyorum ne yapmalıyım? Aranızda benim gibi olan var mı
Annem mal gibi bir şey a m k yardım?