Alışveriş merkezlerinin soyunma kabinlerinde uygunsuz yakalandığınız oldu mu? 

Hiç böyle iğrenç bir şey görmedim ben, bu ne böyle 😅 neyse soruya gelelim yakalandım iki kere hemde bir kabin dışında bekleyen satış elemanı belinize oturdumu diyerek lang diye açtı gereksizdi, ikincisinde balıkesir yol kenarında outletlerde pantolon denerken temizlikci abla açmıştı
Bir kadın perdeyi açıp kabine dalıyordu ki hemen özür dileyip çıktı :)))) Ama hemcinsim sıkıntı yok o yüzden.
Cok dikkatsiz insanlarda var. İnsan bir bakar degil mi perde kapalı halde dalmak nedir ya
İnsanlık hali ya dalgındır falan kızmadım yani özür diledi en azından çok iyimserim yine 😂😂😂
Bencede hahaha hayır kötü olan taraf soyunukken açarsa kötü olur orada olan insanda görür seni
Perde olunca zaten dikkatli olmakta fayda var çok hızlı bir refleks ile hemen müdahale ettim reklam olamam millete :))
Perde değilde, kapı olanlar daha iyi bence en azından kitleme şansın oluyor. Geçen perde olan bir mağazada adını hatırlamıyorum kızın donuna göre gördüm nerdeyse
Olmadi
Dikkatli sin o zaman
Öyle bir durumda dikizlendigini hissetsen ne yaparsın
İspat edemezsen ne olucak
Cevap
8Cevap
Yok kücük bir cocuk kabinin perdesini cekmisti ama son anda kapattım hicbiryerimi görmediler sükür😁
İyi ucuz yırtmıssın o zaman sen😊 sütyen denemek serbest mi?
@Soliedpsyche Bazı yerlerde evet, neden sordun ki?
Hijyen bakımından sordum iç çamaşırı denemek yasak ya
sacma amna bir kez pantolon giyerken kadın acmıştı oda utandı bende :)
Soyunuyordum kızın biri daldı içeriye. Açıp kapatması bir oldu. Baktım kaçmış mağazadan
Aynen kapı yoktu. Tam da sütyeni deniyordum, aptal çocuğun teki açtı, sonra utandı kaçtı.
Cocuk küçükmüydü yoksa bilerek yapılan bir haraketmiydi?
Bilerek olacağını sanmıyorum.
Belli mi olur. İnsanlar dikkatsiz geçen bir Kı soyunurken ben tamamen gördüm mesala perdesi açık umursamıyor bile.
O onun sorunuymuş. Yuh yani açık bırakıyorsa...
Açık derken perde arası açık sadece ama net izliyorsun bakınca. Zaten sütyen çirkindi
Hmm
Neler gördüm bu cumartesi ya alışverişteydim of 🤪
Yakalanmadim
Ama kizin biri soyunma kabininin disina sütyenle cikmisti 😂
Foto yüzünden kör oldum yazamıyorum
Hiç olmadı olmasın da
Dikkat edersen olmaz😊
Olmadi
Belki olur 🙄
Ins olmaz
Dikkatli. Olmak gerek😊
Nasıl uygunsuz yani?
Çamaşırla, ya da sütyenle, ya da sütyenini giyerken
Hmmm, hayir olmadi. Kapısında sürgü olmadigi zaman, odanin mutlaka yanımda birisi varsa girerim iceriye.
Anladım, dikkatlisin
Mecburen, yoksa olmamasi gereken kazalar olabilir.
Tabi ki mutlaka olur öyle şeyler dikkat etmek gerekir
Hayır hiç
Güzelmiş
Olmadı
Dikkat eder misin genelde
Yakalanma değil de beraber girerdik annemle
Yok olmadı
Bizde olsada en fazla aleti görür🤪
Onu bile göremez don var 😂
Bir kere full soyunmuş bir erkekle karşılaştım
Hayır olmadı
Olmadı
Geçen bir tane kapalı kadın cıkmış üzerine bakıyor nasıl oldu diye ama haberi yok tangası gözüküyor etegi düşmüş götünden
Aynen beni görünce şaşırdı içeri girdi hemen utandı herhalde
Yok olmadı
yoooo olmadı
Hayır
Hayır.
hayr olmadı
Oldu
Kime yakalandın ne durumda
bir adama sevgilisi sanmış
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?