Diğer Silivri nasıl bir yer? Bokuçoki Takip Et Xper 6 Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Arkadaşlar işim dolayısıyla İstanbul Silivri ye taşınmam gerekecek. Nasıl bir yer? Bilgisi olan var mı? Güncellemeler+1 yıl ... Silivri nasıl bir yer? Cevapla İş Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Deistmm Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 52% +1 yıl Silivri soğuktur 0 11 Yorumla Bokuçoki +1 yıl Deniz kenarı yer o kadar soğuk olur mu ya Yorumla Deistmm +1 yıl Hahaha ben cezaevinden bahsettim deniz kenarında yer alıyor ise yağış ve rüzgar olur hava Yorumla Bokuçoki +1 yıl Sende mi oralarda oturuyorsun 😂 Yorumla Deistmm +1 yıl Hayır coğrafi olarak görüş yaptım deniz kenarı genelde esinti oluyor ben Karadeniz bolgesindeyim😂 Yorumla Bokuçoki +1 yıl Ya bırak sende beni kandırıyprsun 😂 Yorumla Deistmm +1 yıl Hayır denize kıyısı olan yerler esinti olur ben tm öğrencisiyim 😂😂 Yorumla Deistmm +1 yıl İzmir Ege bölgesi böyledir Yorumla Bokuçoki +1 yıl Ege. hmmmm taam o zaman 😂ege bölgesi he 😂 vah vaah Yorumla Deistmm +1 yıl Offf maramarada deniz yok mu delirttin beni hee örnek verdim sadece 😂 Yorumla Bokuçoki +1 yıl Marmarada deniz var tabi hatta adı da marmara denizi 😂 istanbulun ege ile hiç alaksı yok , ne coğrafi ne de yer şekilleri olarak 😂 Yorumla Deistmm +1 yıl Tamam gitte gör hava nasıl Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Silivri soğuktur
Deniz kenarı yer o kadar soğuk olur mu ya
Hahaha ben cezaevinden bahsettim deniz kenarında yer alıyor ise yağış ve rüzgar olur hava
Sende mi oralarda oturuyorsun 😂
Hayır coğrafi olarak görüş yaptım deniz kenarı genelde esinti oluyor ben Karadeniz bolgesindeyim😂
Ya bırak sende beni kandırıyprsun 😂
Hayır denize kıyısı olan yerler esinti olur ben tm öğrencisiyim 😂😂
İzmir Ege bölgesi böyledir
Ege. hmmmm taam o zaman 😂ege bölgesi he 😂 vah vaah
Offf maramarada deniz yok mu delirttin beni hee örnek verdim sadece 😂
Marmarada deniz var tabi hatta adı da marmara denizi 😂 istanbulun ege ile hiç alaksı yok , ne coğrafi ne de yer şekilleri olarak 😂
Tamam gitte gör hava nasıl
soğuk
Güzel ve sakin.