Düşünelim... Kudüste orta doğu da doğmuş birisi nasıl beyaz tenli olabilirdi ki özellikle o zamanlar... Bence siyahi veya koyu esmer olması çok makul.. Bu yanlışsa eğer daha başka ne yanlış şeyler öğretildi bize?

onu benimseyen her toplum kendi insanlarının şeklinde ve renginde tahayyül edip tasvir etmiş. esmer olabilir tabii ki
her şeyi aslında :-D
Ne olacak siyahi ise, esmerse, beyazsa, albinoysa anlamadım. Önemli olan mesajı 😂😂
Açıkçası hiç kafa yormamıştım rengine falan, neyse araştırman da sorgulaman da güzel.
Rüyamda gördüm ve esmerdi fakat hıristiyanlar fotoğrafını çiziyor ve sarışın kumral gibi çiziyorlar
Cevap
6Cevap
Yahudiler beyaz tenli genellikle fakat Etiyopya gibi Afrika ülkelerinde de azınlık olarak varlar haliyle karışıklar Araplar gibi.
Hz. İsayı , Hz. Musayla Karıştırmış Olmasın?
@foreveralone52 hepsi kuzen zaten
Hz. İsa İsrail oğullarından gelmiyor mu?
Israilogullari siyahi mi dostum? Hz isa israilogullarindan Geliyor
Peki Hz. isanin dini neydi?
Allah'a ve bize indirilene ve İbrâhîm (A. S)'a, İsmâil (A. S)'a, İshâk (A. S)'a, Yâkub (A. S)'a ve Yâkub oğulları'na indirilenlere, Hz. Mûsâ'ya ve Hz. Îsâ'ya ve nebilere Rab'leri tarafından verilenlere îmân ettik. Onların arasından birini (diğerlerinden) ayırdetmeyiz. Ve biz O'na (Allah'a) teslim olanlarız." de. Hz. isanin dini islamdir. Ve gunahsiz doğup günahsız ölen tek peygamberdir.
Esmerdi geninden çıktı
Yahudilerde beyaz
Olabilir
hayır değildi
farketmez
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar