Diziler & Filmler Arka sokaklar Aylin mı döver Zeynep mi? Duanew Takip Et Xper 3 Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Birazda dizi karakterleri üzerinden vs başlatacağız popüler oyuncuların v. sleri yarın başlıyor ilki eskilerden olsun :) Gamze Özçelik ve Özlem Çınar saç baş kavga etse kim döver? Oranlar ; Gamze 1.70 Özlem 3.20 Zeynep ( saçını başını yolar) Aylin (yerden yere vurur) Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Arka sokaklar Aylin mı döver Zeynep mi? Cevapla Dizi Soruları Oyun Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
yakupcan35 Takip Et Yoda Yaş: 40 +1 yıl Aylin masa başı çalıştığı için güçten zayıflamıştır 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Zeynep daha uzun boylu iri kemikli... Aylin minyon tipli ince kemikli. Zeynep onu dağıtır. Ama benim yazdığım hikayedeki Doroty ikisini de haşat etti. Hikayemde Rıza Baba ekibine de yer verdim. https://fatlilith26.blogspot.com/2020/06/anharat-gozlerini-actgnda-uzerinde.html 0 0 Yorumla
respectemir Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 6,4b cevap paylaştı. İlk günkü gibi hatrliyorum Zeynep'i 😂😂 1 0 Yorumla
Nükleerteori Takip Et Mentor Yaş: 32 +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 58b cevap paylaştı. Kapalı zeynep bir halt yapamaz 0 1 Yorumla Duanew +1 yıl Kapalı diye saçını kaptirmaz o yüzden avantajlı :) Yorumla
SimonPaula Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 10,6b cevap paylaştı. Aylin alır 1 0 Yorumla
Duygusal_Prens_1998 Takip Et Xper 4 Yaş: 27 , eic 35% +1 yıl Gamze dağıtır 😂 0 2 Yorumla Duanew +1 yıl Başı kapalı gelirse saçını kaptirmaz :) Yorumla Duygusal_Prens_1998 +1 yıl Haha doğru :) Yorumla