Merak ediyorum nasıl bakımı vs karakter olarak nasıllar 😊? dileyen resim atabilir buraya... cvplarınızı bekliyorum bahsettiğim ırk şu

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Bu köpek o kadar dost canlısı ki ya neredeyse golden retrivee kadar diyebilirim. Ama ağız yapısından dolayı beslemek yasak diye biliyorum bir defasında sahibi sokağa atmış bunu köpekler sıkıştırmıştı almasak ölecekti hayvan veterinerlere sorduk ölür falan dediler ilgilenmediler de sonrasında bir barınağa götürdük zar zor ameliyat etmelerine ikna ettik yoksa ölecekti o kadar acı çekti hayvan hır bile demedi iğneyi kendimiz vurduk tık etmedi resmen harika bir cins bu ya harbiden.
Acıya çok dirençlidir evet. beslemenin yasak olduğjnu hiç duymadım
Yasak diye ameliyat bile etmiyorlardı o derece ya barınağa almaları bile yasakmış hatta
Bakacaksanız sürekli kontrolünüz altında olması gerekiyor ağızlıkla dolaştırmanız lazım vs.
Haydaaa.. niye ya 😕 millet pittbul gezdiriyo sokakta 2 şer tane ben bunu mu gezdiremiycem düzgün eğitim verdikten sonra pek zannetmiyorum ama bu söylediğiniz iyi oldu
Evet ama pitbull a çok benziyor diye ve ağzı çok büyük ya ondan yani nolur nolmaz diye böyle bir önlem alınmış
Anladım teşekkürler 👍 🙏
Ne kadar güzel bir şey ya maşşşallah
Cane corsolarda kalça çıkıgı sıkıntısı cok oluyor diye biliyordum sadece
Evet duydum tşkler
Arkadaşımda var, görüldüğü kadar korkutucu bir yaratık değil. Aksine koruma içgüdüsü çok fazla.
Hareketliliği nasıl ben yürüyüş ve sürekli koşu yapmak istediğim için bna eşlik edebilir mi acaba onu düşünüyorım çabuk yorulur mu atikmidir
Eyvallah çok makbule geçti 🙏🙂
Cevap
0Cevap
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar