Diğer Hiç aşna fişna yaptınız mı? aşna fisna deyince aklınıza ne geliyor? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Hiç aşna fişna yaptınız mı? aşna fisna deyince aklınıza ne geliyor 😂 Hiç aşna fişna yaptınız mı? aşna fisna deyince aklınıza ne geliyor? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
MrPurcek Takip Et Guru Yaş: 40 +1 yıl Aşna fişna sözünü aslı latinceden gelir, ascita fisceneta'dır o. Bu da, eller kollar manasına gelir. Ascit el demek; fiscen kol demektir. Yani elli kollu. Başka organlar yok, eş ve kol. 1 0 Yorumla
BUay31miÇekiyor Takip Et Xper 5 Yaş: 31 +1 yıl Haşne fişne etmedim kimseyle de ama isterdim etmek😂 0 0 Yorumla
KumruSahin Takip Et Master Yaş: 42 , eic 83% +1 yıl Diğer konusunda 700 cevap paylaştı. Karşı cins ile bir nevi greko romen güreşi gibi bişey :) 1 0 Yorumla
Lomlikop Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 73% +1 yıl Ben her an kendimle aşna fişnalıyım beh. 3 0 Yorumla
seyma120 Takip Et Bilge Yaş: 28 , eic 56% +1 yıl Diğer konusunda 301 cevap paylaştı. Flört etmek geliyor 1 0 Yorumla
Rüzgâr8888 Takip Et Master Yaş: 37 +1 yıl Diğer konusunda 2,8b cevap paylaştı. Hic yapmadim 0 0 Yorumla
Sikintiyok1903 Takip Et Master Yaş: 43 +1 yıl Diğer konusunda 4,1b cevap paylaştı. Oynaşmak galiba 0 0 Yorumla
En İyi Cevaplar