Erkege çekilen yüklü miktarda kredi... Verir mi sizce?

selam arkadaşlar ben şu sıralar dünyada cehennemi yaşayan bir avallı oldum bundan 2 hafta önce erkek arkadaşım ayrılmak istedik nedeni ise onu sevmediğimden değil bana ilgisizliği bağırıp çağırmaları ben buna öçek ayında 10 milyar kredi çekmiştim ve bu zamana kadar olan taksitlerinide ben ödedim şimdi ayrılınca istedim sonra bilirsiniz insan hep kendini haksız bulur ya içten bunu aradım ayrılmayalım dedim bu adam 32 yaşında bana artık içinin doğrulmayacağını evlensekte boşanacağımızı parayı istediğimden dlayı kırıldığını söyledi ben yalvardım ağladım tövbe ona o parayı istediğim mesajda başka şeylerde yazdım ben artık hurum özgürüm senin benim üstümde söz hakkın yok şeklinde fakat o erkek olarak buna takmadı paraya taktı bende dün akşam aradım ve para nerde dedim bana ağır konuştu ve gerçek maşken düştü dedi bende senin gerçek maşken düştü dedim parayı isteyince ben dünyanın kötüsü oldum dedim ve telefonu yüzüme kapattı sonra mesaj attı keşke bir hafta daha maskeni indirmeseydin gelecek hafta paranı yatırdıktan sonra arayacaktım tatlı siparişimizide vermiştim die ben ona çok yalvardım nisan söz yapalım die nisan ayındada yapacaktık aklınca tatlı siparişi verdim dioki ben tekrar çark edip yalvarayımm gerçekten artık ona sevgim kalmadı bir insana para ver gerçek yüzünü gör ve ona dedim ki senin hiç bir şeyin olan kızdan para istemeye utanmadında ben parayı isteyincemi gururun kırıldı dedim sizce ne olur verir mi?
Güncellemeler
+1 yıl
hem dünki konusmadan sonra attıgımız mesajlarda ona dedimki evet sen haklıydın bu saatten sonr benim sana içim asla dogrulmayacak dedim gururmu ayaklar altından aldım en aından ben yalvardıkca iyice havalandı ..

Güncellemeler
+1 yıl
aileside ögrendi benim onakredi çektiğimi ailelerimizde tanıstı cok cok vermedi kendinin cok saygın bir işi var benimde öyle babam calıstıgı yere kadar gier babamdan tırsar o
Erkege çekilen yüklü miktarda kredi... Verir mi sizce?