Din baskısının aile ici şiddet kadar cidiye alınmaması ve bunun icin hala bir dernek yok bence baskı gören çocukların rahatlıkla sına bilecegi ve yardım isteyebileceği bir yer olmalı !!!
Türkiyede zorla bas örtüsü takan ve dini baskıya uğrayan genç kızlar için bir yardım merkezi kurulmalı mı sizce?
Genç bir kıza hele ki küçük bir kız çocuğuna zorla başörtüsü taktırmak zulümdür. Bir insana din konusunda baskı yapmak zulümdür. " Allah zulmedenleri sevmez. " ( Şura 40 ) Allah, Kitabında din konusunda zorlama ve baskı yoktur dediği halde, kendini bu dinin sahibiymiş gibi görüp insanlara zorla din dayatanlar, yaptıkları bu zorbalıkların cezasını, azabını bu dünyada da ahirette de çeksinler inşaallah. Söylediklerinde çok haklısın kardeşim de, öyle bir yardım merkezinin Türkiyede kurulması söz konusu bile olamaz. Kadına şiddetin, kız çocuklarına yapılan cinsel istismarın, tacizlerin, tecavüzlerin fazlasıyla yaşandığı bu toplumda, kurulması gereken o kadar çok yardım ve destek merkezi var ki, senin yukarıda söylediğine sıra gelmesi mümkün değil.
En İyi Cevaplar