Arkadaşlar benim sürekli kabus görmek vb sıkıntılarım vardı, cinlerle bağlantısı olan bir hoca bana bir buçuk ay önce muska yazdı, bir işe yaramadı. Bugün cebime atmıştım ve düşmüş.
Bir sıkıntı olur mu?
Bir sıkıntı olur mu?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Birşey olmaz sonuçta bilerek yere atmadın kabus meselesine gelince aklına yatarken güzel şeyler getirerek uyu ve mümkünatı varsa yatağının yerini veya yönünü değiştir faydası olacaktır
Bana bir gülme geliyor. :D Gerçekten inanıyor musunuz böyle şeylere? Çözüm istiyorsan inanıyorsan dua et bu kadar basit. Merak etme bir şey olmaz.
İlginç. Duaya inanıp cinlere inanmanmama nasıl birçelişki
Anlıyorum seni anlamadığımı anlıyorum
Bol bol dua oku, olmaz Allah'ın izniyle. Baktın daralıyorsun güzel duaları yaz as boynuna:)
Bncede var dert etme muska olsada olur olmasamda dua kndinetmn onmli
Ya ztn son bir haftadır takmıyordum, bugün cebime attım işte. Benim merakım ismim var, ayetler vs o yüzden sıkıntı olur mu
Yok bişi olmaz boş bir kahıt işte göstersem sana bnde 5 kagıt var ayrı hocalardan İnan bir yıldır bnde koyduğum yeri unuttum kaldı olay kafada biter akla getirirsen paronaya olursun bişi yok merak etme
Haklısın sağ ol :) yeni keşfettiğim bir kanal var, bu konıda bilgi veriyor
Bir sufinin hatıra defteri, youtube de öneririm
Cevap
12Cevap
Bunun daha kolayı var bendede vardı buna benzer sorunlarım baş ucuna bir resim koy olsun bitsin rahat edersin 😉 bende bir dene
Aynı boyda peçete katla sar koy cebine cinler içini açıp okumuyor nasıl olsa
İşe yaramadıysa sorun olmaz.
Ya ztn son bir haftadır takmıyordum, bugün cebime attım işte. Benim merakım ismim var, ayetler vs o yüzden sıkıntı olur mu
bilerek yapmadın sonuçta. sorun olmaz. bulan insan da düzgün bir yere koyar heralde veya imha eder.
Muska olduğu anlaşılmaz, farklı şekilde sarmıştım. Ayrıca bozulması da imkansız gibi, çünkü iyice sarılı.
İşe yaramış olsa ne olur peki
işe yaramış olsaydı da kaybetseydin etkisi geçerdi. zaten etki etmediğine göre endişelenecek bir durum yok. sonuçta sen bunu bilerek atmadın. dert etme. bence muska yazmak yerine kendin ayetleri sürekli okusan daha yararlı olur
Aynen haklısın. Teşekkür ederim
rica ederim
İçinde ayet, sure falan yazmıyor muydu muskalarda, öyleyse günah tabi
bende bir muska takiyordum muskayi veren hoca yirmi yasima kadar takmami soylemisti bir kac gun once kaybettim birsey olur diye korkuyorum
Rabbind sığın bol bol dua et hiç bişey olmaz herşey Allahtan
hiç bişey olmaz o muskaya güç veren şey inancın
Çoktakılmıyorum, yeni fark ettim ve merak ettim
Bazı hisler var, görmesemde duymasamda var. Rüyalarım çok karanlık vs. Adam güçlü bir nazar dedi, dolaylı yoldan onlarla ilgiliymiş. Adım üzerindwn yazılan bşy, onu merak ettim
olmaz. bu konuda yardimci olabilirm ama
Ne gibi
uyku sorunun kabuslar vs ozelden mesaj atabilirmisn.
Ne biliyorsun ondan bahaetsen
herseyi bu konuda
mesaj atamıyorum
takip at ben atayim
Psikologa git hoca nedir.
@efex98 eskide kaldi dostum böyle şeyler. Devir teknoloji devri artik ayik olun.
Cahile lafanlatamam. Araştır öğren
@efex98 ulan git biraz kitap oku
Hayatin boyunca okuyamayacağin kitaplari okudum kör cahal
Koskoca evrende yalnız insan ve hayvan olduğunu mu sanıyorsun
Komik olma
Cahil insan kitap okumaz komik kiz
@efex98 sen git araştir öğren koçum
@efex98 büyü sihir tilsım öncedendi
@efex98 git kitap oku
Bilmişlik taslayarak bilge olunmayacağını okuduğun kitaplar sana öğretwmediyse lütfen susmayı seç
Büyü sihir eskide kaldi devir tecnology devri aç gözünü sizin gibileri yüzünden ülke geriliyor, büyüyle sağlik kazanilmaz artik kitap okusan sende.
@efex98 açik adresimi verecem sana bana büyü yap istediğin kadar. Sabaha kadar yap? Inan ki hiç bir şey anlamazsin, diş ağrisini büyüyse geçirirsiniz siz gerçi akila bak oda varsa.
@efex98 dostum ben kuran-ı kerimde yaziyorsa inanirim yazmiyorsa umrumda değil.
@efex98 kurani okumadim bilmiyorum dostum.
@efex98 dostum kurani kerimi genelde insanlar okuyorda ben mi okumadim? Ayrica büyünün var olduğu ayeti bulamadim.
2:102 - Tuttular da Süleyman mülküne dair şeytanların uydurup izledikleri şeyin ardına düştüler. Halbuki Süleyman inkâr edip kâfir olmadı, lakin o şeytanlar kâfirlik ettiler; insanlara sihir öğretiyorlar ve Bâbil'de Harut ve Marut'a, bu iki meleğe indirilen şeyleri öğretiyorlardı. Halbuki o ikisi "biz ancak ve ancak sizi denemek için gönderildik, sakın sihir yapıp da kâfir olmayın!" demeden kimseye birşey öğretmezlerdi. İşte bunlardan karı ile kocanın arasını ayıracak şeyler öğreniyorlardı. Fakat Allah'ın izni olmadıkça bununla kimseye zarar verebilecek değillerdi. Kendi kendilerine zarar verecek ve bir fayda sağlamayacak bir şey öğreniyorlardı. Yemin olsun ki, onu her kim satın alırsa, onu alanın ahirette bir nasibi olmayacağını da çok iyi biliyorlardı. Hakkiyle bilselerdi, uğruna canlarını sattıkları şey ne çirkin bir şeydi.
Harbi işsizsin😂😂🤣🤣😅😅
Çok dolusun ve burada hala yazıyorsun, o halde benim kadar işsizsin 😉
Laf mi soktun🤣🤣🤣
İşe yaramadı demi 😂😂
olmaz.
Nolcak ki
Dua ey
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar