Kuyumcuda deldirmekmi eczanede deldirmekmi daha iyi olur? Acısı varmıdır? Varsa kaç gün sürüyor
cevaplarsanız sevinirim :)
cevaplarsanız sevinirim :)
Kısa süreli bir acıma var, istiyorsan git deldir acır mı diye düşünme hiç , iyileşme süreci de kişiye göre değişir , bende sağ kulagimi hep çarptım birileri değdi o yüzden daha geç iyileşti , iyi bakarsan bir şey olmaz , ben kuyumcu da yaptırmıştım 10 liraydı , ve küpenin gerçek altın olmasına dikkat et çünkü kulağın delindigi zaman kararma yapmamalı sağlıklı olmaz
Kulaklarım kevgire döndü, 6-7 delik var sanırım toplam. Hepsini eczanede deldirdim. Mikrop kapmasını önlemek için temiz tut, imkanın olursa gümüş veya altın küpe kullan. Bactroban gibi antibiyotikli krem sürmeni öneriyor eczacılar. Temiz tutarsan iltihap kapmazsa fazla acısı olmaz. 😊
Sol kulağımda 3 tane var ama kapandılar, kişiye bağlı benim bu tarz acılara dayanıklılığım biraz fazla sanırım.
Ilk o tabancanın tak etme esnasında ne hssetin. d
Birkaç gün öncesinde kendimi motive ettim. Sonrasında oturdum ve gözlerimi kapadım hazırım dedikten sonra delebilirsiniz dedim ve tak ses ile sinek ısırığının biraz daha fazlasını hissettim sadece. Ki ben yılda 3-4 defada kan veren birisiyim iğnelerden korkam :)
o acıyı ne acısı olarak bana tarıf edebilrisin ele iğne batmasımı yanı bir tarıf ett
Kan veren birine o ilk iğnenin batması gibi diye tarif edebilirim mesala. ya da parmak ucundan kan örneği alınırken batırılan iğne acısı gibi. Kalın bir kılın cımbızla çekilmesindeki acı gibi. Ama çok korkma ve gözünde büyütme bence aman aman öldüresi bayıltacak bir acısı yok.
Cevap
1Cevap
Öncelikle steril bir ortamda deldir kisiden kisiye değisiyor agriyip agrimamasi. Mesela bende 2 kulakta 2 ser bir tanesinde de kıkırdakta var toplamda5 ama bunlarin hicbirinde aci çekmedim
Yani şimdi şöyle ben 9 yaşında deldirdim aradan 9 sene geçti hiç çıkarmadım ve hiç kapanmadı bence eczanede deldir derim ve kulağı ağrı yaptırmıyor rahatlıkla deldirebilirsin😃
Deldirmek bir şey değilde o küpeyi cikartirkenki acı felaket
Kulak memesi acımazda kıkırdak fena
Ben kendim uyuşturmadan deldim acısı hiç yok
Hmm uyuşturanlar var hangısını onerırısın
Uyuştur bence daha rahat delersin ve iğnenin steril olmasına önem göster tetanoz olma
o nasıl oluyor
İğneyi batırmadan önce çakmakla yak kızgın olsun
İkisi de aynı aleti kullanıyor
Aynı gün geçiyor
Eczanede deldirin.
Eczanede deldir
Eczanede deldir
streil ortam olmalı
Acımaz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar