Babası bir olup anneleri ayrı olan iki kardeş mi,yoksa anneleri bir olup babaları ayrı olan iki kardeş mi?
Anneleri bir olan kardeşler
Babaları bir olan kardeşler
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Üniversite Tercih
Diğer Anneleri bir olan daha geçimlidir. Anne birleştirici unsurdur. Tersi durumda annenin telkinleriyle iki kardeş birbirine düşman bile olabilir. Kadının kendinden olmayana tahammülü yoktur. İstisnası olabilir lakin istisnalar kaideyi bozmaz.
hımm
Ensest ağır bir suçtur...
anlamadın sanırım
Soruyu cinsellik kategorisinde sormuşsun!
Sence ben mi anlamadım?
anne bir baba ayrı bir tane kardeşim var onu çok seviorum..çok iyi anlaşıoruz..ama baba bir anne ayrı iki kardeşimde var onlar canıma daha bir yakın sanki..:)
yani sana göre ?
zaten baba bir olunca öz sayılır diye biliyorum
babaları bir olan kardeşler..
evet baba bir olunca öz olur..
babaları bir anneleri ayrı olan kardeşler özmü olur,ben üvey diyebiliyodum,annenin hiç mi önemi yok ?
annenin önemi yok değil..ama bu böyledir kan babadandır yani..anne bu durumda sadece taşıyıcı gibi olur..eskilerden böle gelmiş bişey bu..
sana görede peki eskiler dogru mu demiş ? bilim ne diyor buna peki?
bilim kısmını araştırmadım doğru söylemek gerekirse orasıyla ilgilenmm de zaten ikise kardeşim..ayrım gözetmiyorum..zaten bir taraftan da kardeş kelimesi bilioruz ki '' karındaş'' tan türemiştir..yani sana şunu söyleyim..nasıl dinimizin islam oldugunu müslüman oldugumuzu araştırıp öğrenmeden kabul ediyoruz..bu da onn gibi bişey eskilerden gelme diye bu yzden dedm..
hımm anladım,tohum önemli diyosun .P:P
ee bir nevi..:)
Soruda hata var !
Babalari bir olan anneleri ayri olan iki kardes senin ozkardesin olur.babaniz bir cunku.
annenin bir önemi yok mu
Cevap
1Cevap
üvey olanlar bizden degildir
iyide bunun cinselliklşe ne alakası var :)
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar