Hep merak ettiğim şeydir. Erkekler size hangisi daha ilgi çekici geliyo. Size ihtiyaç duymadan gerekirse damacanayı, valizi taşıyan kavanozu açan ( musluk tamir eden bile vardır) kız mı Yoksaa masayı az öteye itecekken bile yardım bekleyen size ihtiyacı olduğunu hissettiren kız mı daha ilgi çekicidir.
Bazı kızlar bunu taktik olarak kullanıyo çünkü erkek ona ihtiyacı oldupunu hissetmek ister diyo ama bazı kesim de güçlü kız kendi ayakları üzerinde durabilen kendş kendşne yetebilen kız ister diyo🤔🤔 siz ne diyosunuz
Her işini kendi yapan kız mı çekicidir yoksa sizden yardım istryen size ihtiyaç duyan mı🤔?
Damacana deyince hep aklıma gelir :D apart evde kalırken hazır su kullanırdım marketten de 10 lt falan alırdım her gidişte. taşıya taşıya da alışkanlık olmuş tek elimle götürebiliyodum. bir çocuk suyu alırken kendınce centilmenlik yapmak istedi sanırım suyu tasımanıza yardım edebılırım dedı ama bı baktım kendısı 5 litrelik suyu kucagında bebek gibi tutuyo isterseniz ben sizinkini de tasıyabılırım deyınce bozulmuştu :)
3
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Heeh işte alışkanlık oluyo insanda. kendi yapmaya alışıyo herşeyi
herseyi kendisi yapan kisi itici gelir karsi tarafa. en son sevgilim oyleydi malesef. herseyi kendisi yapar yapmaya calisirdi. onun icin hic bir sey yapmama, yardimci olmama izin vermezdi. hic hosuma gitmezdi bu tutumu. dile de getirirdim. ben boyleyim diyip dururdu sanki ben kotu bir sey yapiyormusum gibi.
biz she - la aramıyoruz :) bırak masayı parayı duygularımızı paylaşabileceğimiz yeri geldiğinde onun omuz ile iktireceği yeri geldiğinde dizimizde ağlayacak hatun arıyoruz :) korkmayın isleri zaten biz yaparız.
En İyi Cevaplar