Polis olmak istiyordum fakat bu meslekten artık herkes nefret ediyor
yakınlarım elin silah tutucağına kalem tutsun diyor sizcE?
yakınlarım elin silah tutucağına kalem tutsun diyor sizcE?
o silahıda al sana silah verelim polis bari ol diye vermiyorlar onun da şartları var onda da okuman gereken şeyler var. önemli olan senin ne hissettiğin. yaşın kaç bilmiyorum.ama enine boyuna herşeyi düşünerek al bu kararı. zamanı gelecek karın çocuğun camda bekleyecek. başına bişey geldi mi diye gözlerine uyku girmyecek.emir altında olacaksın haksız bile olsan vur emri alacaksın.herşeyi düşün karakterine ve ilerde kurmak istediğin geleceğe uygun mu diye düşün karar ver
Trakyada yaşlı bir amca eşeğinin üzerinde yol alıyormuş. Şakacı bir polis önünü kesmiş. Demişki amca çok hızlı gidiyorsun sana ceza kesmemiz lazım. Amca da kes evladım kesmen gerekiyorsa demiş. Polis sormuş peki amca cezayı sana mı keseyim yoksa eşeğemi ?
Yaşlı adam cevap vermiş. Bana kes cezayı eşeğin sicili temiz kalsın polis yapacaz onu ilerde ...
zor meslek ama maaşı falan iyi bu ülkede herkes gezici değil sadece geziciler nefret ediyor polisten onu düşünüpte karar verme ister ol ister olma.
Cevap
8Cevap
Sen millete ne bakiyon birader imkanin varsa ol ama zpr meslek 24 saat ayaktasin ssrk görevi falan var
artık ulkede polıs herkes terorıst gozuyle bakıyo kı bunlar hep akp ve chp catısmasından dolayı oluyo aslında yapılıcak meslek ama tahın sart gorevı gercekten duzenını bozan seyler
istediğini ol kardeşim bu iktidar düşecek zaten 25 martta
o eli silah tutanlar olmasa.. kalemleri götlerine sokarlar:)
Aslında doğru söylüyor aslında. polis mesleğine saygım var yanlış anlaşılmasın ama çoğunlukla muhatapların kötü kişiler
Iktidarin degismesini bekle.
Eger gercekten istiyorsan kimseyi dinleme
olma detayda açıklamışsın zaten nedenlerini
olma polisin hiç bir değeri yok
Kalbinin sesini dinle
askere yazıl
kendi tercihin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar