Sizce Deccal geldimi yoksa henüz gelmedimi?
Eger geldi diyorsanız Deccal kim olabilir sizce?
Eger geldi diyorsanız Deccal kim olabilir sizce?
Bismihi Teâla.
Hadislerde iki türlü Deccal'den bahsedilir.
1. Mesihi Deccal. Ki Hristiyanlar arasında çıkıp dünyaya musallat olacaktır. Ve ben bunun, "Beyaz Saray" eksenli Büyük Şeytan Amerika olduğunu düşünüyorum.
2. Süfyani Deccal. Ki Müslümanlar arasından çıkıp İslam dünyasını mezbaha ve viraneye çevirmek (BOP) için çalışan, "Ak Saray - AKP" merkezli hükümet olduğunu düşünüyorum. Üstad Said Nursi'nin, Mesihi Deccal ve Süfyani Deccal hakkındaki 5. Şuadaki hadis yorumlarına bakabilirsiniz.
Evet, hakkında uyarıldığımız Süfyani Deccal AK Parti hükümetidir.
Lütfen okuyunuz:
Not: Ancak bu, AKP ile danışıklı döğüş içerisinde olan diğer tüm parti-kurum-dernek-cemaatleri desteklememiz gerektiği anlamına gelmiyor diye düşünüyorum.
Teşekkürler.
eig sahibi arkadaş söylemiş işte kim oldugunu :)
ahada deccal bu işte link
:D
link Kıyamet günü gelecek
Cevap
13Cevap
şu anda bir adadadır çok güçlü bir yaratıktır iki kaşının ortasında kafir yazar tek gözlüdür mekke ve medine hariç bütün her yeri feth edecek zincirlerle bağlıdır her sene bir zinciri kopar kendini allah diye tanıtır çok büyük felaketler gerçekleştirir ona inanan kafir olur yanında sahte cehennem ve cennet vardır insanları öldürüp diriltir
Dünyada şu an, hadisler bir adada ve Allahın emrini beklediğini bildirir. Ahir zamanda çıkacak ve 40 gün fitne çıkarıp müslümanların arasını açacak, mehdi ve hz isa as tarafından öldürülecektir.
Taraftarları her yere imzasını atıyo tek gözlü i.nenin. :)
Eskiden çocukken bize anlatılan masallardaki tek gözlü canavar var ya, işte onun kayın biraderi. :)
Tayyipten başka kim olabilir allasen?
su anda yurtdısında dın maskesı takmıs her turlu montojı fotomontajı yapıp durmadan aglayan varya o ıste
tayyip ////////////////////
deccal ben tanıyorum görünüyor bana çok yakında herkes tanıyacak bekleyin...
Masal kahramanların biri.
askerleri dünyamızda liderlerini bekliyorlar.
Deccal daha gelmemiştir
az önce bana selam yolladı :D
benim
Kızlardan En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar