sevgilimle 3 yıldır çkıyoruz.bana hediye almıyor bir iki tane aldı,sonra hiççiçek almıyor.neden böyle yapıyor olabr? ve nasıl çiçek aldırabilirim sevgilime?
Cevabın nedir?
sana hediye almıyorsa sana hediye alacak kadar seni önemsemiyordur. çünkü bir erkek sevdiği kıza sürprizler yapmaya, ufakta olsa ona bir şeyler alıp onu mutlu etmeye bayılır. 3 yıl boyunca böyle bir şey yapmak aklının ucuna dahi gelmediyse ya ağır bir odundur ya da dediğim gibi sevmiyordur. 3 yıl seni yanında taşımış olması bana göre hiçbir şey ifade etmez. sevgisini böyle güzelliklerle taçlandırmadığı sürece beni seviyor diyip kendini kandırırsın anca.
30 Yorumla
+1 yılMaço Erkek Benim Gibi Huyumuz Kurusun Tam Benim Kafada 3,5 Yıldır Beraberiz Sadece Bir Kere Gül Almıştım :(
03 Yorumla- +1 yıl
devam etmesek beraberiz demem ;)
+1 yılsen zorla aldırıcaksan ne anlamı kalır ki..? ha yani istediğin çiçekse ben sana alırım şeyapma..
konuya gelince de bu çiçek olayı falan saçma ya hele ki uzun süredir yıllardır birlikte olanlar için..yani çiçek ne..? cidden.? link10 Yorumla
bakırkoy sahıle git.. yapışan 10 çingnenın hepsınden cıcek al. ay cok guzeller ya de.. vicdan azabı ceker alır :D:D
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
9Cevap
+1 yılya diyelim burada sana söyledik hatta işin abartısına gidip oyun hilesi gibi
burnuna dokunur en sevdiğin çiceği söylersen hemen alacak diyelim
o aldığı çiçeğin senin için anlamı olacak mı?hediye içinden geçince alınınca güzel10 Yorumla
+1 yılYani çiçek almasa da olur ama değilmi? Siz birbirinizi seviyorsanız almasa da olur ? Yani bir çiçekle napcanki onun sevgisi sana zaten büyük bir hediye değil mi?
00 Yorumla
+1 yılBiz erkekler böyleyiz, elde edene kadar 40 takla atar ona jestler yaparız sonra elde ettikten sonra özümüze döneriz..
20 YorumlaIsmarlama alınan çiçeğin bir kıymeti olacak mı acaba?
03 Yorumla
+1 yıl00 YorumlaIcinden gelmezse olmaz ben her bulusmamizda gulle giderim mesela yaptigim suprizin hediyenin haddi hesabi yok izcinden gelmesi sart
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılSürekli böyle geziyorsun sanırım? o yüzden almıyordur. gerek gormuyor
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılsen neden bana çiçek almıosn allahn odunu diyip 2 hafta knuşmucksn benim gbi
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılsürekli çiçek almasını bekleyemezsin içinden gelmesi lazım böyle şeylerin diye düşünüorum
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılEtek trası olmayı düşünüyormusun baksana salkîm bağlamış
00 Yorumla
+1 yılHer geleni önüne koyarsan
adam yetişemez ki00 YorumlaSaksıya dikecem hayrına bir çicek alsana de
10 Yorumla
+1 yılsenı sevmıyor mu
02 Yorumla- +1 yıl
bılemıyorum bunun cevabını ancak sen bılebılırsın
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı