Şeyma ile de tanıştıklarında Şeyma 18 yaşındaydı.
Ne düşünüyorsunuz?
Ne düşünüyorsunuz?
Zenginler yaparsa çapkınlık playboy luk olur torunu yaşındaki lerle ama gelgelelim fakir sade sıradan insanlar yaparsa sapık azmış başımıza taş yağacak utanmıyor musun rezillik vs diye feryat ederler para varsa lakap ta başka hayat ta
Bu sapkınlık pedofili yatkınlığı
Eig için teşekkürler 😊
bunuda suraya bırakalım
www.superhaber.tv/itir-esen-15-temmuz-tweeti-itir-esenin-attigi-tweet-nedir-15-temmuz-sehitleri-icin-regl-oldum-tweeti-haber-166407
O ayrı bir rezalet zaten. Acun güya hükümeti yanlısı. Acunun amcası Ak partiden milletvekili
Para her şeyi mıktanıs gibi çeker...
Adam genç seviyor , kızlar da şöhret +para istiyor olayın mantığı bu bence... Ama bu kızla acunun sevgili olup olmadığı şu an dedikodudan ibaret onu da eklemek gerek.
Fotolar çıktı. Itır da sorulara gülerek cevap verdi yalanlamadı.
Anladım.. iki tarafın da reşit olduğunu göz önüne alır ve yine iki tarafın da bu çetrefilli oyundan memnun olduğunu düşünürsek eğer daha fazla da bir laf demek düşmez bize yine zenginin parası züğürdün çenesini yormuş olur.
Tepki göstermezsen toplumda bu tür ilişkiler normalleşecek. Parası olanın hakkı olmuyo sapkınlık
Yahu ortada 10 yaşında bir çocuk yok ki tepki gösterelim.. Kız 19 yaşında yarın bir gün olacak 20..
Anası babası bir şey demiyorsa bize ne laf düşer, kız reşit kendi kararlarınu verebilecek akla da sahip bir birey artık. Normal veya değil bu ikisinin meselesidir, çoğu anne babamızın yaş farkına bakarsak ohoo dememiz de gerekir ayrıca.. 10 - 20 yaş farkla evlenen mi dersin.. 16 yaşında evlilik yapanını mı dersin hepsi eskilerde de vardı.
Sapkınlık - pedofili bunlar çok ayrı kavramlar.. Önce anlamını öğrenmek gerek bunların
Eski veya yeni farketmez. Geçmiş kuşaklar çok mu düzgün müş sanki?
Bir adam bütün sevgililerini 17 18 19 yaşındakiler den seçiyorsa ve arada 30 yaş varsa burda pedofili yatkınlığı vardır. Adam birkaç ay önce bunu yapsa ceza alırdı o derece. Belki 15 16 larda vardır gizliyorlardır. Adamın tercihleri ortada. Bunu normalleştirdiniz de ayrıca iğrenç.
18 e basar basmaz bir insan kanunen reşit olsa da akıl olarak olmaz. 18 linklerin halen çocuk gibi oldukları herkesin malumu. 50 yaşında adamla eşit değiller. Çok kolay hata yapabilirler. Parası olana herşeyi hak görmeniz ise yozlaşmışlık
Bu gercekmi o kızın attığı tweet rezilliğini gözler önüne sermis zaten. Seyma subasının bile bir kalitesi vardı. Acun bence artık kendine uygun yaşlarda birini bulsun. Midem kaldırmıyor.
İğrenç birsey kadınlarında kabul etmemesi lazım yuz buluyorlar. O kadin asırı tiksinc ahlaksz taci bile alındı haketmiyordu.
Cevap
36Cevap
bak simdi hani yaslar ikisininde ilerler biri leri diyelim acun vs aktmiyorum birileri 50 olsun karisida 35 30 olsun okey olabilir 30 da biraz fazla da hadi diyelim.. olur hani ama mesela biri genc kizken digeri yaslilik segmentine girince olmuyor iste ayni grupta olamlari lazim sübyancilik bence
Paraya tapan ve kendini bir nevi satan kızlar sonuçta

böyle bakıyorum
Bunu bir fakir yapsaydı sübyancı olurdu tabi zengin yapınca normal (!!)
Normal değil bu sapkınlık pedofili yatkınlığı
A. yav bu gibi itler yapınca gündem olmuyor ama normal bir müslüman vatandaş evlilik nikah yoluyla yaparsa sapkınlık küçük yaşta alıkoyma olup suç teşkil ediyor
Neden çocuk denecek yaşta kızlara musallat oluyorlar çünkü pedofililer
Acun o kızla sevgili olmaz daha doğrusu yaptırmazlar
Olmuş bile
Acun bu ülkeye metresliği bile kabul ettirdi evli adamdan çocuk yapmayı normalleştirdi
acunun evlat sevgisi eksikliği ve kızlarında baba sevgisi eksikliği
bencede...
Ben 19 yaşındayım ve hala veletim bunlar neyin kafasını yaşıyor merak ediyorum
paranın gucu ıste baska ne olsun acun normal orta gelırlı bırı olsun da kız gene sevgılı olsun aslaaa olmaz tabıkı para ıste bu malesef
Ayrıca bu sapkınlıktır. Kanunen birkaç ayla cezadan yırtmış olabilir ama ahlaken değil
tamam haklısın ama bunu gelde acuna anlat ıste
para ve kendini satma olayı
Adam peki?
parası var satın alıyor her türlü fantaziyi yasayıp tadını alınca yol verecek.. çok parası olan erkekler bunu yapar
Para olunca pedofili serbest mi?
18 miş pedofili sayılmaz hadi adam yakısıklı olsa gene anlaşılır ama o da yok
Birkaç ay önce olsa hapse girerdi. Birkaç ayla mı sapıklık tan kurtuluyor?
Kanunen olmasa da ahlaken sapıklık
valla ahlaken zaten çok yazık toplumu yozlaştıran olaylar ayrıca acun kadar kızda terbiyesiz
Anne olursa çocuğuyla arasında 18 19 yaş olacak 😂 interesting
Acuna lafım yok. Ona küsüm ben. Kalbimi kırdı cehenneme yolu var
Itıra yakışır bu tip adamlar para için neler yapmaz ki
Para olunca normal eskortlardan çoğu kızın farkı yok hatta daha kötüler
Cezadan birkaç ay ile yırtmış. Peki ya ahlaken?
Acun 49 😱30 fark. Kıtır kıtır yicek mi ıtırı şmdi
o yaştaki adam genç sevicek akranı bir koca karıyla aşk yaşayacak hali yok ya bide o paralar sizde olsa kim bilir ne boklar yerdiniz bunuda düşünün
O yaştakiler de 40 50 arası kadınlarla olabilir. Bakınız cem yılmaz ve diğer ünlüler gibi.
Sapkınlığı normalleştirdiniz iyice yeter ki para olsun
Ne diyimki kafayi yedi millet
Pedofili ya yuh artık yeter.
Adam bildiğin çocuk büyütüyor
Subyancilar kapatilsin
Ne acun yine para vericek birini buldu kızlar yiyor 😂 abi çok sanslilar yA
Ortada bir sapkınlık var farkındamısn?
Adamda para var ve sadece genç güzel kızlarla olmayı tercih ediyor
Adam 49 yaşında ve kendi kızından daha küçük hatta çocukluktan yeni çıkmış 18 yaşındakilerle yatmayı tercih ediyor.
Adamın parasının olması olayın ahlaksızlık sapkınlık pedofili yatkınlığı olmasını değiştşrmiyor
Haklısın 🤔🙏
bende 50 yaşındayım. dert değil adam parası ile hatun gındılıyor.
Parasıyla olunca ahlaksızlık sapkınlık olmuyor mu?
18 yaşındaki kişi ile 49 yaşındaki kişi eşit değildir. Akıl zeka bakımından. 18 kolayca kullanılır
adamın derdi akıl zeka degil ki. adamın derdi çıtır gındıllamak. ilahi sende.
adamın nasıl holding sahibi olduğuna bakmıyorsunuz. niye 19 yaşında cıtır gındıllıyor drdindesiniz. ben Accunla Hurriyette iken haber kovalayan adamdım. haber aracı kullanıyordum. simdi ise o holding sahibi ben lojistik sahibiyim. onun kazancı benim milyon katım fazla. benimle takıldıktan sonra bende yasal sınırlardaki hatunla takılırım dert degil. ama acun gibi evlenmem...
Sizin mantalitenize tüküreyim. 18 lik kız akıl olarak senle eşit olmadığından istismar söz konusu. Kanunen cezadan yırtmış olmak ahlaken de sorun yok demek değildir. Para hertülü ahlaksızlığı örtmez örtme eli. Senin düşüncen yayılır sa sapkınlık da yayılır. Senin kızın da 18 yaşında gider 50 yaşında adamla yatıp kalkar laf edemezsin
kendi seçimi. beni ilgilendirmez. kızım 19 yaşından sonra ne yapacağı.
bakma yükümlülüğüm bitiyor. bağımsız oluyor.
herkes seçimlerinin sonucuna katlanır. boş boş konusma. sen git 8-10 yaşında kızlar ile evlenilir diyen sapıklara konuş. veya yurtlarda kalan erkek çocuklarına hallenenlere konus. ana yasal sınır 19 dur...
Uydurma 18 den sonra kızıyla bağı kopuyormuş da istediğini yaparmış da umursamazmış da 🤣🤣🤣🤣
Sen 18 yaşında kızının 49 yaşında adamla sevgili olmasına rıza gösterir isin tasvip edermisin?
evladım. bak onaylmak onaylamamak başka bir şey. yasal olarak yapılan bir şeye karşı çıkmak başka bir şey.
ben evlilik öncesi cinselliğe karşıyım genz kızlarımız için. doğru değil. cünkü çok kaypak adam dolu etraf. adamın kendi kız kardeşi var, ama halen kız becerme derdinde. adamı diyorsun ki kız kardeşinde bana gelsin. kıçı pancar gibi oluyor... demem şudur ki. aacun 19 yaşında birisi ile yasal sınırlar içinde bir ilişki yaşıyor. alan da veren de razı. bunu bu kızın babası düşünsün.
benim kızım 19 yaşında. yasal haklarını biliyor. ama benim kurallarımı da biliyor, seçim yapcak ve sonuçlarına katlanacak. niye dedimlerimi başka yerinden okuyor ve anlıyorsun anlamadım. ama doğruda budur. yanlış bir şey söylemedim hiç bir kelimem de.
İşte bizim toplumun ve rezil erkeklerimizin temel sorunu bu. Namusu sadece kendi ailesi için koruyor. Başkasının namusunu umursamıyor hatta alkışlıyor. Elin kızının orasına burasına bakıyor yatıp kalkıyor.
Ahlak bu değil. Ahlak geneldir. Çifte standart olmaz
Sapik işte açık net.
Bravo 👏👏👏👏 burada bile bunu normal görüp kıza şanslı diyenler acuna imrenenler var. Toplum çok yozlaştı
Karşılıklı çıkar ilişkisi
Kız para ve şöhret istiyor
Adam da çocuk denebilecek kızlarla yatmak istiyor. Birkaç ayla kanunen cezadan yırtmış peki ya ahlaken?
Acun tek başına bile bu toplumun ahlakına çok zarar verdi çok yozlaştırdı
Hiçbir ünlü acun kadar yapamadı. Acun mahvetti toplumun ahlakını.
Burda bile kızın ne kadar şanslı olduğundan bunun normal olduğundan bahsediyorlar. Şeyma zamanında da metrelik normalleşti evli adamdan çocuk yapmak normalleşti karısını aldatmak normalleşti
Adam mehmet ali erbilin yerine kaldı 😬
Olay komik değil bir nevi pedofili
Söyle ne yazıkki resmi olarak ya da toplum öğretisine göre reşit olduğunda secim hakkı serbest olduğu için pedofili denmiyor. Ama suna katılırım kızı yaşında birisi ile olmak gerçekten pedofilidir
Elimden gelse bende öyle genç biri ile beraberlik isterdim.
Yani sübyancısın
Pedofilisin
Sübyancı
Sapıksınız hiç kusura bakmayın
Utan
adam ufak seviyo demek ki :D
Kanunen birkaç ayla cezadan yırtmış. Ama ahlaken değil. Bu normal değil
Adam belki ç’ITIR seviyo 😅
Kız reşit zorla verilen bir kararda yok kız para için gidiyo o pedofiliyse kızda ruhunu paraya satan bir... yani o yüzden çok umrum dışı
Kızın o.. puluğu su götürmez gerçek. Ama adam pedofiliye yatkın. Birkaç ay önce olsa ceza alırdı. Kanunen şimdi cezası yok ama ya ahlaken?
Lidyalılara küfür etmek istiyorum
Aşk herşeye kadir pardon para
Ne aşkı pardon? 🤣
Para aşkı
Daha yeni ayrildilar ayip ya
Şeyma da adamı aldatmış onu boşver. Ortada bir nevi pedofili var
Aaa aldatmış mi benim. hicbir seyden haberim yok
Şeyma Fransız bir dj ile berabermiş acunu aldatıyormuş. Boşanmadan hemen sonraMeksika tulum şehrinde sevgilisiyle tatil yapmış fotoları çıktı. Kimse yalanlamadı. Hatta adam evli ve çocuklu çıktı
Yok artikkkkk
Günaydın 😄
Insanlarin hayatlariyla ilgilenmiyorum o yuzden pek umursamam ama sasirdim
Sübyancı
👏👏👏👏Bravo
Sübyancun.
para para para
tabi işin o boyutu da var
Zengin klasikleri..
Emekliliğine az kalmış Itır'ın.
Rezalet
Acun abimiz Maşallah Yürüyen ATM.
Neden
Kıtır zengin olur.
para.
yakışır :D
para var nede olsa.
Para olunca sapkınlık olmuyo mu?
para olunca, kızlar daha çabuk ısınıyor, bakınız çoook örnek var.
halis ağa. 65 yaşındaydı 18 lik kızla evlendi.
bakınız ali Ağaoğlu, adam röpartaj veriyo bu 1. karım şu 2. karım. taitle gittiğim 3. karım diye :D
erkek sapkın oluyor da , kız tarafı ne oluyo acaba? bu açıdan düşündün mü
Kadının para için bunu yaptığı ortada. Ama bir de 18 yaşındaki kızın akıl seviyesi ile 49 yaşındaki adamın akıl seviyesi eşit değil.
Biri çocuk sayılır biri her yönden yetişkin
Adam cıtır seviyo yapacak bisi yok :D
Bu sapkınlık bu pedofili
Sapkınlık 3 kurus para icin kadının kendini satması değilde adamın genç sevmesi mi?
Kadını savunmuyorum kendini satıyor evet ama 19 yaşında akıl seviyesi çocukluktan yeni çıkmış çocuk sayılır. Adam öyle deği
Sen git birde onun annesine babasına sor? Örenek 2 Aleyna tilki? Para her kapıyı açar ayrıca tck ya göre 18 yasını doldurmus kız 18 yasını doldurmuş erkek evliliğe karar verebilir. Yani Alan memnun veren memnun bizi baglamaz
Kanunen birkaç ayla yırttılar. Peki ahlaken? Sübyancılık bu
Ahaha ayni seyi söylüyoruz aslında sen, ben yapsak sübyancılık olurdu ama zengin yapınca adı aşk, flört, gönül kaptırma, 2. Bahar vs oluyor
Kesinlikle. Ve bunu normalleştiriyorlar. Acun tek başına bile bu toplumu çok yozlaştırdı
Biliyorum. Ben gazeteciyim. İnsanlarımız o aptal kutusu tvlerden kurtulmadıkça bu yozlastırma artarak devam edecek.
Cidden mi
Evet
30 yaş çok fazla bu kadar da paragöz olunmaz ki
Adamın sapkınlığı daha ilginç değil mi? Resmen 18 yaşındakiler ilgi alanına giriyor adamın. Bu bir nevi pedofili
İğrençlik
normal istese binlerce sevgilisi olur
Para olunca ahlaksızlık normal mi oluyor
evet
O senin ahlaki yapın
evet.
alan memnun veren memnun.
Sapkınlık olmuyor mu rıza olunca
ne sapkınlığı? kim sapkın? yaşımı küçük? akıl yaşta değil başta , 19 yaşında o kadın acunu götürdü sayılır bana göre senden daha akıllı. sapkın olan sizin bu durumu kaldıramayan zihinleriniz. kendi zihninizin sapkınısınız.
18 19 yaşındaki kişi çocuk sayılır akıl olarak istismara açıktır.
18 olan kişi 20 yaşındakiyle çıksa kandırmış olma ihtimali azdır ama 49 yaşındaki adam öyle değil
hayır sayılmaz , 19 yaşında adamlar kadınlar var siz ortaçağın neresinde kaldınız?
Sen ne dediğimi anladın mı?
bak gene tekrar ediyorum akıl yaşta değil başta. sen önce bunu anla.
Kıvırma. Hiçbir 18 lik kız 49 luk adamla akıl olarak eşit olamaz
daha akıllı bile olur. sen daha hiç bir şey görmemişsin.
Evet sen 5 yaşındaki çocukların da senden akıllı olduğunu iddia edersin
işte sapkınlık budur, iftira.
Akıl yaş ile doğru orantılıdır inkar edemezsin
bu söylemin herhangi bir dayanağı yok, benim köpeğim bile bazı yetişkinlerden daha akıllı , sözlerin yersiz ve boş. 19 yaşında "kadın" zorunuza gitmesin ki biliyorsa ise kim olduğunu kadın olmuşl demektir, 49 yaşında yetişkin bir erkekle birlikte oluyor. iki tarafta ne kendilerinin ne olduğunun farkında ama sizin görüşünüz o kadar geride kalmış ki siz kimin en olduğunu farkedemiyorsunuz. durum zorunuza gittiğinde de haksızlığınızı içgüdsel olarak bastırmak için dayanaksız söylemlerde bulunuyorsunuz, çok basit ve gereksiz hareketler bunlar.
Herkes ortadaki ahlaksızlığı görüyor boşuna çırpınma. Sen de sapkınsıb
Kesin doğru mu bu
Kesin
Alan memnun veren memnun. Sana ne ki?
18 yaş çocuk sayılır. Adam 49 yaşında. Bu sapıklık oluyor. Parası olması bunu değiştirmez
@wesdf çünkü kanunen reşit olsan da gerçek olarak tam olarak yetişkin değilsin. Seni yaşı büyük erkekler kolay kandırabilir.
Seni kandırmak 25 30 40 yaşında kadını kandırmaktan çok çok daha basittir.
Normaldir
Neden
Para olunca sapık olmuyo mu?
Amaç belli
Genç
... mmm
... tttt
... eeee
Bencede 🙁
Sen istemez mydin
50 yaşında adam istemezdim bu yaşımda bile. Hele 18 deyken asla
Kesinlikle isterdin
Ben kendimi satılığa çıkarmıyorum kimsenin metresi de olmazdım. 18 yaşında olup 50 yaşında adamla para için evlenmek zannettiğin gibi güzel bişey değil. Ama galiba sen tam da öyle yapardın kız olsaydın
İmkan verilse evlenirdin
Evlenmezdim o senin düşüncen
çıtırlara çakıyor
Bu sapkınlık
Aynen öyle. Katılıyorum.
Ama citirlara caktigi gercegini degisirtirmiyor.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar