Ela gözlüyüm cidden çok dalga geçiliyor az önce de dalga geçtiler. Diyorum ki güneşte denizde ; saçımın, giydiklerimin rengine göre değişiyor hatta ve hatta hava karlıysa yeşil gibi gözüküyor diyorum. İnsanlar dalga geçiyor. Dalga geçen herkes de bahsettiğim durumlarda "aaa senin gözün yeşil miydi?" diyorlar.. Bıktım sürekli bu sorudan. Renk değildir diyenler de var o da mantıklı çünkü içinde kaç çeşit ton var. Yeşile mi daha yakın yoksa kahveye mi?
İkinci fotoğraftaki renge daha çok benziyor göz rengim ortası öyle koyu çevresi de yeşil
Ela göz rengi yeşile mi daha yakındır kahveye mi? Hatta ela bir renk midir, çünkü renk değildir diyenler var?
Bende ela gözlüyüm senin dediğin gibi hava göre ışığa göre rengi değisiyo banada diyolar aa senin gözün yeşil miydi diye benim gözlerim alttaki resme daha çok benziyo etrafi yeşil göz bebeğinin çevresinde küçuk bir kahverengilik var. Yani benim gözüm yeşile daha yakin ama ela da bir renktir bence kahverengi yeşil karisımi bir renk
Kesinlikle yeşil diye geçiyor, kahveye yakın olsa sonradan farkedenler aa senin gözün yeşil miydi demez zaten, bunu bu göz rengine sahip olan herkes bilir ;))
En İyi Cevaplar