Arkadaş siz gerçek misiniz yoksa bu soruları üretip üretip mi soruyorsunuz anlamakta güçlük çekiyorum. Gerçek ise şayet ciddi manada psikolojik yardım alman gerekiyor. Karşı cins biri ile güle oynaya sohbet ediyorsun ve üzerine birde selfie çekiyorsun. Kocan sakin adammış, benim başıma gelse ikinizin de kafasını o masaya gömer gülmenin üzerine sizi birde hüngür hüngür ağlatırdım.
Ders çalışacak veya kıkır kıkır gülerek selfie çektirecek okulda kız mı kalmadı? Evli bir kadınsın üstelik bunları idrak edemiyor isen vay haline. Kocan seninle çalgısız oynar ömür boyu. Tabi o kadar evli kalabilirseniz!61 Yorumla
Soran+1 yılyani şimdi öncelikle. sen kısmın bana böyle konuşuyorsun? soralıkla kocam benim davranışlarımda bir kusur görmedi onun kim de görmüş ve kadın erkek arakadaş olabilir. bir ayrı ben soruya güldüm ona değil. ve kocam sen düzgün ce ders çalışıyrosun o sana bakıyordu dedi ve son olrak o ben im ders patrenim yani onu hoca seçiyor ben kürtaj oldum bir hafta okula girmedim o benim notlarımı almış hocada siz ikiniz çalış ın dedi
En İyi Cevaplar
- Diğer konusunda 437 cevap paylaştı.
+1 yılTaviz verdikçe kadınlar böyle yapar. Adam üniye gitmene bir şey dememiş desteklemiş hatta kendisi çalıştırmış okula bırakmış okuldan almış sırf sen mutlu ol diye didinmiş senin yaptığına bak kocana daha çok bağlanacağına başka birinin çalıştırmasına sohbetine ihtiyacın mı var? İşte bir kez taviz verince daha fazla ister kadın.
33 Yorumla
Soran+1 yılkarkdsim öncelikle kocam benim davranışlarımda bir kusur görmedi onun kinde görmüş soralıkla ben it değilim ki bama üniyi bana ödül vermez insanım kendim istedim gittim. ve son olarak üni sisteminde hocam onla çalış dedi çok notlarımız bir. anladınmı koxam zaten o ibneee düzgün davranmıyordu dedi yani bana bişeu sen sakin öğretme ben kimle nasıl olacağımı iyi biliyorum
- +1 yıl
Kocan erkekleri tanıyan biri, hatırlarım inek gibi not tutup kızların peşinde dolaşarak onlara vermeye çalışan sığırları, sırf kızlara anlatabilmek için gece gündüz ders çalışan abazaları, yani anlayacağın kocanın sana ne dediği değil erkekleri tanıyor olması önemli, sana böyle söylemesi normal, sınıfındaki tüm erkekler aynı yaklaşacak sana
Soran+1 yılyani bir sürü bekar kız var zaten bana dese kocam ben haddini bildirim sanji benimmapzım yok
Gizli Üye(25-29)+1 yılYa kusura bakma ama evlisin ve bu şekilde davranman hoş değil bence kocan kıskanmış belliki ve bence haklı yani birde bakışı iyi değil dediğse bunu gözlemlemiştir
44 Yorumla
Soran+1 yılkocam benim davranışlarmda bir kusur görmedi onun kinde gördü zaten
Cevap sahibi+1 yılYani bunu öylesine demez gözlemlemiştir bence kocanı dinle
Soran+1 yılyani p da öyle dedi notlarımız da bir kaan la nasıl ayırıcam bilmiyorum bir dahaki dönem artık ayrı başlarız
Cevap sahibi+1 yılaynen öyle yap bencede
Evlisin ona göre davranman gerekir samimiyetini koruman lazım selfıe felan çekinmek nedir adam doğru olanı yapmış rezillik bir durum yok kocan sonuçta
63 Yorumla
Soran+1 yılmezuniyet derigisz için çektik. bu bir ve samimi değil mesafeli zaten koxam benim hareketlerimden değil onun hareketlerinden rahatsız oldu.
Soran+1 yılya küstüm çünkü anlamadan dinlemesen adama laf çarptı eminim bir kere p çoçuğu yanımda gör se bişey yapcak ama ben im not larım onla bir nasıl ayırıcam
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
26Cevap
Selfi kahve içme ders çalışma...
eşin çalışırken sana değer verdiğini göstermek adına seni çalıştırıyor. kocanın senin için yaptığı bu fedakarlığı çok sıradanmış gibi bu adamla yapmışsın. Bir de tartışmışsınız. Bence kimse için onu kırmana değmezmiş.42 Yorumla
Soran+1 yılkarkdsim kocam benim davranışlarmnda bir kusur görmedi onun kim de görmüş. yani benlik bişeu yok benim kzıdığım şu sen madem bunu gördün bana söyle l ben haddini öğreteyim. bedenimde azim var ve bizim o adamla notlarımız bir hoca birleştirdi ders patrenim o benim ben bebek gitti kürtaj oldum hastane de kaldım o bana da turmuş hoca siz berba r rçalışın dedi
+1 yılBiraz empati yapsan? Aynı pozisypnda eşini görsen kıskanmaz mısın? Deliye dönersin saçını başını yolarsın hatta.
73 Yorumla
Soran+1 yılkocam benim davranışlarımda bir kusur görmedi
- +1 yıl
Sende sıkıntı olmayabilir. Ama biz nasış hemcinslerimizi çok iyi tanıyorsak erkeklerde o şekilde hemcinslerini iyi tanırlar. Boş bir kıskançlık olmayabilir eşinin yaptığı.
Soran+1 yılikinci dönem ayırıcam zaten derslerimi
Kavga etmekten korkma. İçine atman daha kotu
Bugun yaptığın bu kavga yüzünden yarın daha iyi anlaşıyor olacaksınız.
Ne isteyip ne istemediğini, neden rahatsız olduğunu kocana soylemezsen ilerde daha kötü olur
İnsanları birleştiren bir birlerini tanımalarını sağlayan esasında kavgalardır00 YorumlaSiz kadınlar bir erkeğin size ne gözle baktığını çoğu zaman anlamıyorsunuz. Çok defa bazı kadın arkadaşlarıma kankim dediğin adam sana aşık haberin olsun dediğim de bana inanmadılar. Ama bş süre sonra şok içinde bana haklıymışsın dediler. Eşin haklı da olabilir haksızda. Ama evli olduğu halde eşinin okumasına izin vermesi destek olması güzel bş davranış. Resmi bir başkası çekseydi daha iyi olurdu. Olayı büyütmeyin derim
11 Yorumla
Soran+1 yılbüyütmem zaten
Bir erkek başka bir erkeğin nasıl baktığını nasıl düşündüğünü biz kadınlardan daha iyi anlar o yüzden eşini dinlemelisin.
41 Yorumla
Soran+1 yılayrıcam zaten onla notlarımı ikinci dönem
Kocan haklı sen evli bir bayansın. Hareketine dikkat etmelisin. Burda kendini haklı çıkarmaya çalışma bence.
35 Yorumla
Soran+1 yılkardeşim kocam benim davranışlarımda kusur görmedi onu kimde gördü bana sen o adam sana düzgün bakmıyordu dedi
Soran+1 yılbebek gitti kürtaj için hastane de 1 hafta durdum ve notlaeı o çoçuk tutmuş bana bu nednele çalışıyorduk
Soran+1 yılsaolun allah bir daha yaşarmasın kimseye
+1 yılKocana haksızlık etmişsin elin adamı için onu üzmeye değmez
512 Yorumla
Soran+1 yılüzmedim. ana hocamız bile bize siz beraber çalışın diyor
- +1 yıl
Kocan istemiyorsa kim ne derse desin yapma bence. Sonuçta sürekli kocanlasın o adam okul bitince senin hayatında bile olmayacak
Soran+1 yılama nasıl geçiçem sinıfı
- +1 yıl
Arkadaşım senin de konuşasın var sanırım geçmek isteyen kendi çalışıp da geçebilir kocan da yardım ediyormuş çok dert ediyorsan gece gündüz çalış kendin geç
İllaki ihtiyacın yok birine hele ki kocanın rahatsız olduğu biriyle çalışmana asla gerek de yok ihtiyaç da yok ama sen konuşmak çalışmak diye vakit geçirmek istiyorsan o ayrı mesele ama yaptığın saygısızlık bence
Soran+1 yılya hocamız birlikle çalışın dedi tüm notlarımız ortak saçmalama istersen bu kafana göre değil
- +1 yıl
Kendin bilirsin. Yaptığın hoş değil bana kalırsa.
- +1 yıl
Hocanın her dediğini dinliyorsan altlarda okudum girmediğim derslerin notlarını veriyor falan demişsin madem çok önemliyse geçmen falan düzenli git derslerine kimseye ihtiyacın yok.
Soran+1 yılhayır bazen girmiyorum hastaneye gidiyorum daha yeni benek gitti benden o yüzden 1 hafta girmedim. derse ve zaten notlarımız bir
Soran+1 yılbebek gitti demek istedim
- +1 yıl
Adına üzüldüm Allah tekrar nasip etsin inşallah. Ama başkalarından da alınır notlar öyle zor değil yine de uzak dur o adamdan
Soran+1 yılbebeği düşürdüm ben. farketmenişim okul hemgamesinde. zaten içim hala yanıyor ikinci dönem ayırıcam onla notlarımı
- +1 yıl
Allah tekrar nasip etsin. Kocanı kendini üzme mutluluklar
+1 yılSelfi cekmek nedir evlı kadınsın haketmısısn bıraz k bakma
41 Yorumla
Soran+1 yılbana kızmadı eşim o adam kızdı benim haraketlerimde bir yanlış görmedi ve selfiui mezuniyet dergisi için çektik
+1 yılKim doğru kim yanlış karışmam ama şunu çok iyi biliyorum bunu yapan erkek olsaydı gereksiz kıskançlık yaratıyosun ne varmış bunda sadece ders çalışıyoduk derdi
10 Yorumlaiyi o zaman kocan da çalıştığı yerde kadınlarla arkadaş olsun veya herhangi bir ortamda hoş karşılayacak mısın :D
03 Yorumla
Soran+1 yılkocam benim davranışlarımda kusur görmedi yalnız o adamın davranışlarında kusur buldu
Soran+1 yılben o adama neden öyle diyosun dedim ona tartıştık zaten bana dedi sen okuyorsun o şerefsiz sana bakıyor kitaba. değil dedi yani ben sınırımı bilen biriyim eşimde biliyor
+1 yılkocan iyi bile yapmış bn o kitaplari bile yedirirdim
50 YorumlaEsin hakli ola bilir , sen ne kadar arkadas olarak gorsende sonuc itibariyle evlisin. Bu disaridan hos karsilasmaz.
05 Yorumla
Soran+1 yılyüzüğüm parmağımdaydı hocamız bile onla sen berbar çalışın diyor.
Soran+1 yılhayır kocam benim davranışlarımdan değil onunkinden rahatsız olmuş ben de kusur yok muş o adam bana başka bakıyormuş okul bekar kız dolu onla çıkmak isteyen çok var
Soran+1 yılya notlarımız ortak ama. zaten hazirabda bitiyor. ama işte nasıl yapicam bilmiyorum
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen olsam bu durum hosuma giderdi neyinden rahatsiz oldun ki. Kocan seni seviyo ve kiskaniyo kiymet bil bence.
325 Yorumla
Soran+1 yılya adama ne dedi ben girmediğim dersleri bile o çoçuk veriyor bana notları. bana zaten yüzüğüm parmağımda kocam bana zaten senin hareketlerindr yanlış yoktu o adamın haraketleri sakıncalı dedi
Cevap sahibi+1 yılTamam desin napalim adam kiskanmis demekki. Senin kocan isyerinde kiz arkadaslariyla kahkaha atsa gulse ve sende o anda oraya gitsen hemen bir savunmaya gecmezmisin? Illaki gecersin. Simdi kocani suclamadan once kendini bir onun yerine koy canisi 😉
Soran+1 yılben eşime güveniyorum. evet o kız kötü niyetli ise derim ama eşim yanlış yapmaz o da bana güvenir ama hocamız bile bana sen kaan la ders çalış dedi nabiyim
Cevap sahibi+1 yılO da sana guveniyo zaten bak senin yerine adama bagirmis ilk once. Guzellikle anlat o zaman esine onunla calisman gerektigini. Kaanla yalniz masada oturma yaninda baska kiz arkadaslarinda olsun.. evlenmeden once dusunmeliydin bence biraz bunlari
Soran+1 yıl3 yıldır okıgrkum hiç böyel sorum yaşamadım
Cevap sahibi+1 yılDemekki bu adamin bakislari gercekten iyi niyetli degil. Senin goremedigini esin gordu demekki..
Cevap sahibi+1 yılKocan kac yasinda peki?
Soran+1 yıl25 yaşında 26 olucak
Soran+1 yılneden ki
Cevap sahibi+1 yılEsin senden buyuk ve hayatta dha tecrubeli.. senin goremedigini gormustur diye sordum
Soran+1 yılolabilir bende zaten ayırıcam o çoçukl notlarımı ikinci dönem ben eşime diyorum ki bana söyle ben haddini bildirim den neden benim azim yokmuş gibi ona diyoeusn
Cevap sahibi+1 yılO sizin aranizdaki bir mevzu ona bisi diyemem ama kiskanmis kollamis seni iste bence sende fazla uzatma.. elin kaani icinde kocani uzme evliligini zedeleme kardescagizim
Soran+1 yılyani zaten uzatmam sabah kahvaltıda barışırız
Cevap sahibi+1 yılBarisin mutlu olun.. ben olamadim sen ol 🤗
Soran+1 yılneden ki öyle dedin
Cevap sahibi+1 yılBen bosandim cunku
Soran+1 yılözel değilse neden acaba
Cevap sahibi+1 yılAilesinin agzina bakardi. Esimin ailesinden birileri bize buyu yapti. Falan filan iste
Soran+1 yıloha inanmıyorum benim kocam bana sahip çıkıyor hep. keşke tanımadan evlen meseydin
Cevap sahibi+1 yılKimseyle ayni yastiga bas koymadan taniyamazsin canim. Seninkinin sana yapmayacagi ne malum. Bende benim esim asla yapmaz derdim ama yapilabiliyomus..
Soran+1 yıl3 yıldır koyuyorum aynı yastığa baş. 1 yıl nişanlılık 6 ay sevgilik dönemimiz var tabi hayat ne gösterir bilinemez ama eşim için ben çok önemli bir ayrntımıyım sabah kalkarım eşyalarımı hazırlar ben okula gidiyorum diye kahvaltıyı o hazırlar bazende ben hani muylıyzu inşallah bozulana geçen lerde bebek aldırdım kürtaj oldum orda çıktı benim başıma bu not meselesi
Cevap sahibi+1 yılNeden aldirdinki resmen bir cana kiymissin.. nikahli kocandan hamile kalmissim keske yapmasaydin..
Soran+1 yılyok içimde öldü benim aldılar
Soran+1 yılölmüş içinde hastaneye gittim aldılar yıkıldum o attı
Cevap sahibi+1 yılGecmis olsun.. Allah tekrar nasip eder insallah
Gizli Üye(25-29)+1 yılcinayet sebebi. evli kadin boyle baska erkekle basbasa ders calisamaz. yapiyosa illa ozaman adam bosanir ya da katil olur. kiz bulsun derim. kizla calissin
12 Yorumla
Soran+1 yılbaşbaşa değil kantinde 60 kişi var sen mi karar veriyosun doğruya yanlışa? eşim ben im hareketlerimde bir kusur görmedi onun kim de görmüş. nu da iki. ve erkekten arkadaş olur. bu 3 son olarak onla notlarımız bir
Cevap sahibi+1 yılkardesim beni ilgilendirmez. cogu turk erkegi buna musade etmez. toplum da hos karsilanmaz. o onun senin tercihin sizin hayatiniz. bana dokunmuyo ucu. beni ilgilendirmez
+1 yılKusura bakmayın ama yaptığınız davranış çok yanlış. Empati yapar mısınız? Sizin eşiniz biz kızla oturup gülüşerek öz çekim yapsa siz ne hissedersiniz?
51 Yorumla
Soran+1 yılya karldeim koxam benim davranışlarımdaa bir kusur görmedi onun gördü. ve hocamız bile siz birlikte çalışın dedi. ve selfiyi de mezuniyet dergisi için çektik
- Diğer konusunda 10,1b cevap paylaştı.
u +1 yılAdam haklı ne soylemelı kı bende olsam aynısını yapardım
08 Yorumla
Soran+1 yılya ne haklısı sınıf arakdaşım o benim hocamiz bile siz ikiniz beraber çalışın diyor yani konuşmak zorundayım not alıyorum
- +1 yıl
Selfıe herseyı yıktı bıtırdı yansın bıtsın o ders:)
Yıkılsın ortalık :)
Aynı seyı sen yasasan esın bır kızla selfıe yapsa gazoz yudumlasa ne dusunursun
Soran+1 yılya selfi öyle samimi bir selfi değil mezuniyet dergisi için çektik ona göndercektik
- +1 yıl
Iyı adam uzaktayken gormedı Allah korusun yolda neler dusunurdu garıbım
Soran+1 yılnasıl yani
Soran+1 yıleşim benim hareketlerimde kusur görmedi onun kinde görmüş
- +1 yıl
Sende gorse zaten buyuk sıkıntı olurdu cogu erkek kendıne sşine guvenır ama baska erkege guvenmez
Soran+1 yılo da öyle ben soru çözerken o adam beni izliyormuş kitaba bakmıyormuş böyle dedi.
+1 yıleşine helal olsun.
enişte 2 tane çakaydın o erkeğe be !00 Yorumla
+1 yılKocan hakli şahsen benim karim olacak arkadaşi olacak selfi felan boşarim lan direkt
02 Yorumla
Soran+1 yılmezuniyet dergisi için çekildik selfiyi. benim hareketlerimden rahatsız değil eşim o adamın hareketlerinden rahatsız zaten
- +1 yıl
Anladm
Gizli Üye(30-35)+1 yılKocan haklı bence. bir erkekle başbaşa ders çalışıp foto atmak yanlış. Senin daha derli toplu mesafeli olman lazım erkeklerle
03 Yorumla
Soran+1 yılya bir kere kantinde en az 60 kişi vardı bu bir ikincisi kocam benim davranışlarımda kusur görmedi onun kim de görmüş
Cevap sahibi+1 yılSana niye böyle yapıyorsun dese basacan yaygarayı ne yapsın adam. Bence kocan seni çok seviyor erkeklerle mesafeli ol kıskandırma adamı. Evliliğin huzur içinde devam eder ne gerek var kavgaya gürültüye böyle saçma sapan şeylerle
Soran+1 yılya alakası yok eşim dürst biri zaten bende mesafeli biriyim bana dedi ki sen güvenmişsin ona insan givi ders çalışıyrosun herifin kaş göz ayrı oynuyıot sem soru çözerken srni izliyor kitaba bakmıyor dedi.
Üniversitemi okuyorsun?
Ayrıca kocan haklı
Oda kızla çslışss sen ne düşünürsün20 YorumlaEsin haklı senin için neler yapıyor sen dikkat etmiyorsun
06 Yorumla
Soran+1 yılkocam benim davranışlarımda kusur bulmadı yalnız
Soran+1 yılhayır. ben gayet ciddi ve sınırlıydım nasıl davranacapımı biliyorum kocam bana sen okuyorsun o kitapa değil sana bakıyor dedi
Soran+1 yılyani ayrıcam onla derslerimi artık nabiyim
Gizli Üye(36-45)+1 yılKocan da başka bir kızla samimice selfie çekilmeli mi anlarsın onu
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılHata sende kesinlikle sende tamam mı bunu bil de
bir de adama küsmüşsün yazık sana.110 Yorumla
Soran+1 yılkocam benim hareketlerimd kusur görmedi ama onun kinde gördü.
Cevap sahibi+1 yılonun hareketlerine fırsat veren sensin.
Neden elin adamı ile ders çalışıyorsun ki?
Ben kocanın yerinde olsam sana bunun hesabını sorardım.
Bir de ders çalışma selfisi çektiriyosun bak bak.
Sen evli barklı kadınsın ya.
Git dersine gir, sonra evine gel, kendi başına sınavına çalış.
Çalıştığın kadarını geçersin, geçemediğinden de kalırsın.
Ben olsam, o yanındakini tek yumrukta kötürüm ederdim.
Sonra da seni de boş geçmezdim. O okuldan da alırdım seni anladın mı.
Soran+1 yılkardşeim ünivertise kafana göre değil. hocan eşleştiriyo srni ders partnerinle sen onla notlaşıyorsun bebek gitti benden o yüzüden gidemedim okula ve bir erkekle bir kadın arkadaş olabilir bu yanlış bir şey değil.. bu ayrı ve ben tabiyki ders çalış cam. ben farketmedim bile. ben bebek gittiği zaman 1 hafta okula girmedim kürtaj için bekletriler sonra bana o notları almış beklemiş
Soran+1 yılve kocam sen orda dersine bakıp soru çözünüyorsun ama o şerefsiz srni kesiyor dedi. ben 3 yıldır evli okuyorum hiç böyle bir sorun yaşamadım. okulum için ben balayını bile 2 hafta iken 3 gününde döndüm şemimerler başladı diye kocam benim ne kadar okuluna düşkün biri olduğumu biliyor ve ben nasıl davranacağımı bilmiyorum bana öğtetme haddini bil
Cevap sahibi+1 yılNeyse kardeşim kusura bakma. Allah yardımcın olsun. Allah affetsin hatalarımızı. Yolun açık olsun. Eleştirmemek lazım haklısın. İnsan başına gelmeden bilemiyor. Derslerinde ve evlilik hayatında başarılar diliyorum. Umarım çok çok mutlu olursunuz eşinle birlikte.
Cevap sahibi+1 yılO yanındaki eleman yavşakmış o zaman. Kocan iyi ki farketmiş bunu. Yolun açık olsun. Tekrardan kusuruma bakma. Allah mutlu etsin sizi.
Soran+1 yılonla ayırıcam notlarımı zaten
Cevap sahibi+1 yılAyır onla notlarını aynen. Sen en doğrusunu yapmışsın. Üzülme. Kocanla da hiç kötü olma tamam mı kardeş.
Soran+1 yılya ben fark etsem o adamın kötü niyetini kafasını koparırdım
Cevap sahibi+1 yılHelal sana be. Senin gibi eş kaldı mı.
Git barış kocanla ve böyle bir hata yapma birdaha
22 Yorumla
Soran+1 yılben hata yapmadım kocam bana zaten senin davranışlarında kusur yoktu onun bakışı bakış değilim dedi
+1 yılBelkide cidden bakışı farkliydi
21 Yorumla
Soran+1 yılbilmiyorum akademide bir sürü bekar kız var beni nabsın bence eşim yanlış gördü
+1 yılYani bence hakli olabilir esin
20 YorumlaEmpati kurabilsen anlarsın aslında.
10 Yorumlaevlisin sen evli ona göre davranman gerek
20 Yorumla
+1 yılKocan haklı kusura bakma. Git özür dile adamdan.
20 YorumlaKesinlikle eşin hakli
30 YorumlaDiğer konusunda 8,4b cevap paylaştı. Seni kıskanıyor. Haklı kocan
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıladam haklı kusura bakma bacım.
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılRezil kadınsın demek ki
01 Yorumla
Soran+1 yılne diyosun sen ben ne yaptım sınıf arkadşım o benim tabiyki konuşum
+1 yılAdam haklı boş yapmışsın
00 YorumlaKim olsa kıskanır adam haklı onun yerine koy
00 YorumlaEsin hakli bu ne gevseklik
20 YorumlaBarışma seksi iyidir..
00 YorumlaBence eşiniz haklı
20 Yorumla
+1 yılkocam fazla tepki vermiş arkadaşın
00 Yorumla
+1 yılKıskanmış seni
00 Yorumla
+1 yılAyıp etmiş
00 Yorumla
+1 yılhaklı adam
02 Yorumla
Soran+1 yılo benim sınıf arkadşım not alıyorum not veriyorum zaten yüzüğüm de hep parmağında
Soran+1 yılparmağımda
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat