O kadar zor durumlara geldik o kadar ayri kaldik erkek arkadasmla hic boyle birsey yazmadim da kalbimden de gecmedi benim erkk arkdasim da SAS komandosuydu buna ragmen aylarca 1 kez olsn gozlerine bakmayi bekledim ama nasip olmadi hani diyorsunuz ya kizlar beklemiyor diye ben bekledigim halde terkedildim bir aciklama yapmadan sessizce gitti keske bir sebep gosterseydi
Bilmiyorum en son kiskanclik yuzunden tartstik bana kiz arkadaslarini savundu onu da sineye cektm yazdim bayramda ziyaretime de gelmedi sonra konusrz dedi 5 ay gecti hala konusmadik instagramdan silmemisti ben sildim onu o kadar evlilik hayalinin sonu sessizce bir gidis oldu Şu an nerde ne yapiyor bilmiyorm tek bildigim bu sogukta egitimde oldugu boyle yapmasi beni daha beter etti
Mantiksiz hicbirsey anlayamadim hala da anlamiyorum madem gidecektin niye o kadar plan yapip hayal kurduk gidiyorsun bari su sebepten de veda et belirszlik cok kotu birsey
Anladığım kadarıyla seni çok seviyodu ömür boyu üzülmeni istemediği için senden vazgeçti tabi bu bir ihtimal böyle yapan onlarca insan var. Baska sebepler de olabilir bilmiyorum.
Beni cok sevseydi gitmezdi diyorum bana da soyle geliyor ben hakli oldugum icin yazmadi erkeklik gururu yapti Şu an bile yazsa onu tersleyecegimi dusunup gurur yapiyor ikinci ihtimalde egitimleri zor o yuzden belki de bu surecte bir kiz arkadasi ardin da birakip surekli tartsmak istemedi
Zaten cikmadigim icin ne halt yerse yesin biz cikmaya ramak kala ayrildik bana o saygiszligi yaptysa Allah tan bulsun ben terketmedim sevgili olmadigmz halde sevip bekledim vicdanim rahat
sevdiğinin görevi ile alakalı zorluklara dayanamayıp bitirenler veya ilişki tercihlerini bu görevlerde olan insanlardan kullanmayan insanlar zaten o kişileri hak etmiyorlardır kutsal vatan savunmasında görev alan bir sevgilisi/nişanlısı/eşi olması o kişiye gurur kaynağı olmalı tabi insanların değer yargıları çok farklı olabiliyor bana göre böyle
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Eski bir polis adayı olarak nitelendireyim ben size bunu bana biri böyle deseydi ki sorguladığı an bile yoktu benim için. Vatan olmadan Ana olmaz Baba olmaz Ekmek olmaz Sevdiğin olmaz Bayrağın olmaz Vatan Olmadan emin olun hiç birşey olmaz ! Yazık gerçekten yazık...
İş adamı patron oğlu cafe sahibi geliri yüksek olanlar daha iyi kızlar için bu devirde avukat bile sallanmıyor pek açıkcası asker polis kimse beklemez!!
En İyi Cevaplar