Kocam abarttı ve ben vurdum ona?

geçen gün kocamla dışarı çıktık sonra bir alışveriş merkezinde eski sevgilimle karşılaştım. onla ayrılmamızın sebebi , birbirimize uygun olmamazdı zaten üniversite 1 de çıktık kocam da eskiden onu ne kadar çok sevdiğimi günlüğüm den okumuştu ve günlükte mezuniyet resmimizde vardı onla bana nasıl atmazsın bu günlüğü diye kızdı bende unutmuşum dedimm. karşılaşınca kocam kabindeydi eskim selam verdi bana bende nasılsın dedim kocam çıktı ve ona bir daha karımın yanında semi görmücem dedi sonra eve geldik ben ona nasıl bunu yaparsın dedim. o da eskini dövmedim diye dua et dedi. bende hakkın yok o kötü bişey yapmadı dedim ve bana hala onu mu seviyorsun ne bu savunma dedi bende buna tokat geçirdim ben senin karınım dedim şu an senin yanındaysam seni seviyorum dedim kendine gel dedim. ve çıktı akşam geldi özür diledi sizce affetmelimiyim?
Güncellemeler
+1 yıl
kocam çok yakıkşı ve güçlü bir adam. iyi ve sevilesi biri. ... günlük te eski sevgilime yazdığım cümleler çok güzel olunca bana hiç bu cümleleri kurmasın dedi bende aşkım o zaman ergendim ve şiir le uğraşıyordum dedi o zaman da uzatmadım
Kocam abarttı ve ben vurdum ona?