Sizce şişman insanlar mı daha güçlüdür yoksa zayıf insanlar mı ?(kuvvet bakımından)
Zayıf
Şişman
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Şişmanlar hantaldır, ağır vasıtadır. bir kaç yönde azda olsa üstünlük kurabilir ama genelde zayıflar öndedir. Şişmanı ele alalım iki üç merdiven çıkmaktan bile acizdir, koşamaz, zora gelemez, vücüdu yağ kaplı olduğu için kesilir nefes nefese kalır. sıcağa dayanamaz. Zayıflar için aynı şeyleri söylemek doğru olmaz şahsen zayıfım ve pek çok şişmanı cebimden çıkarırım :) nokta
Selamın aleyküm bilal emmi
hıdır döver bence.
:((
sadada
Cevap
18Cevap
şişmanlar daha avantajlıdır
ama sadece şişman olmakla bitmiyor bu işler:
1. şişmanlar günlük hayatlarında her şekilde yürümek zorunda oldukları için ömür boyu o bacakları o vücut kütlesine gün ve gün uyum sağlamak zorundadır, (bacakları normal bir insandan daha güçlü)
ve sadece bacaklarda değil, alt vücut aşağıdan yukarıya doğru gelişim sergiler, eğer kişi ağır yüklerle çalışan bir işçiyse, kas gelişiminin verimi daha çok artar.
2. eğer bir halter, güreş veya bodybuilding sporuna başlamadan önce şişman bir fiziğe sahipsen çok şanslısın demektir, şişman biri günde 1 kereye mahsus ilk 3 ağırlık sporunu yaptıktan sonra, artık metabolizması hat safaya çıkar ve kasların ihtiyaç duyduğu yağ kütlesini yakıt gibi kullanır, ve bol proteğin ve karbonhidrat beslenme şartıyla bu çalışmaya devam ederse, yağsız bir insana göre daha hızlı kas kütlesi elde eder.
3. dövüş sporlarının bir çoğunda vücut kütlesi çok önemlidir, senin omuzundan çıkan sağ veya sol kroşe için pek bir etkisi olmaz ama bastığın zeminde bir gram oynamazsın sarsılmazsın.
(NOT! : dövüş sporlarında sarsılmak saldırıyı ve savunmayı önemli ölçüde düşürür)
Peki bir insan sadece hayvan gibi yemek yiyerek hiç spor yapmayarak yine güc kazanabilir mi? Bacaklar tamam, kollar güçlenir mi?
@saasmerhabalaraq maalesef hayır
Bu sorunun şişmanlarmı daha zekidir yoksa zayıflar mı sorusundan hiç bir farkı yok. Kuvvet kas gücüne bağlıdır Hastalığa karşı koyma gücüne bakarsan çok zayıf kişiler daha kolay hastalanabilir ama bu şişmanların hastalanmayacağı anlamına gelmez. neticede kilo ile alakası yok. Ama şişman bir insanın bacak kasları daha gelişmiş olabilir taşıdığı yükle alakalı olarak
Böyle saçma sapan sorulardan ne zaman vazgeçeceksiniz? Kası daha çok olan güçlüdür. Spor yapan zayıf kişinin spor yapmayan şişman kişiden daha çok kas kütlesi vardır. Bu fark edemeyecek kadar aptal olamazsın sanırım?
iyide soruda kaslı olan mı daha güçlüdür şişman olan mı diye sormuyorum farkındaysan
hiç birisi kası güçlü olan güçlüdür zayıf adam şişman yağlı öküz gibi bir adamdan güşlüdür çünkü onun kası yağın altında kalmıştır işlevini kaybeder
Zayıf daha güçlüdür ama şişman her türlü yer bence :D:D
Şoyle soyliyim atiyorum 1.75 boyunda ve 75 kilosun ve 25 kg kas kutlen var.
Diger taraftanda ayni boyda ve yine 25 kg kas kutlesi olan biri var ve kilosu 85. Agir olan kazanir
Şişman daha ağır şeyleri hareket ettirebilir.kastettiğin buysa
Şişmanlarda hareket kabiliyeti zayıftır ama hacimlerini kullanırlarsa zayıfın şansı yok..
Güç bilek te değil yürek te gizlidir. Ne dedim lan ben?
Abiler şişman daha kemiği ağır. Şişmanın bir tekmesi zayıfın 3 teknesine bedel kemikten dolayı.
Bide bu bakımdan doğru zayıf hız bakımından avantajlı ama zayıf kiloluya 3 tane vursun kilolu zayıfa 1 tane vursun zayıf yamulmasa hiç bişey bilmiyorum...
zayıfların kondüsyonu yüksek olduğu için zayıflar güçlüdür bence
Şişmanlar bi' vuruşta şehit edebilir <3
memesi büyük olan döver.
oha !
biraz saçmaladın sanki
zayıfım ama bir vuruşta adamı indiririm yere :)
Yaw he he... Şişman bir yumruk sana atarsa ağzın yamulur...
ikiside değil.ne mezunusun sen soru çok güzelmiş.
anaokulu terk sdsdsds
Şişko bir koydumu yığar :(
zayıflar her türlü döver :D
gücün kiloyla alakası yoktur ilk senden duydum :)
Yani diyorki hangisi dover.d
Mike tyson diyorum
şişmanların vücut ağırlığıdır güç değil
Şişmanlar hantaldır,
zayıflar daha güçlüü
Zayıflar
zayıflar
şişmanlar
Şişmanlar bence
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar