+1 yılBen 2 erkek birden dövmüştüm çok pis kaşınmışlardı; 7. Sınıftaydım o zamanlar dilara adında çok yakın bir arkadaşım var bir gün sınıfta oturuyoruz serhan vede alihan adında sınıfın ikiz dingilleri gelmişler laf atmaya çalışıolar ben oralı olmuyorum. Sonra arkadaşım işte bunlarla kavga etmeye başladılar (o sıradada sınıf temizliyi yapılıodu) ben en sonunda dilarayı sakinleştirdim sonra bunlar bana laf atmaya başladılar işte biliyolar sınıfta sessiz bişe takıldığımı sınıftaki kızlar falanda bizi izlilar o sıra bu mallara siktirin gidin dedim. Arkadaşım dahil herkez bir kaldı öyle :D sonrabu mal alihan bana tip tip bakıp gitti 5 dakka sonra flnelinde sarı bezlen :D gelmiş ama böle sabunlamışlar bişeler falan dökmüşler gelip masaya falan vurupbize sıçratıolar o sıra sınıftakilerdwn ses çıkmıo ben de sinirlenmeye başladım ya sabır falan diorum ama tabi bu o sıra dilaraylan dalaşıo en son masaya bir vurdu ben birden masanın üstünden sıçradım herkez bir ürktü bu mallar kaçmaya başladılar sonra dilaraylan bunları korira kadar kovaladık sonra dilara alihanla kavga ediodu serhanda bana bezi sallıodu benimde gözüm biraz bozuk o sıra da bir cırlama koptu bu alihanın kızlardan uzu tırnakları var arkadaşımın yüzüne geçirmiş ben bir köpürdümm :D dlara ağlamaya başladı sonra ben önüme dönüncede serhan o pis bezi bir salladı gzüme su kaçtı ondan sonraherkes bir sessiz kldılar falan be bir 10 sn. Bekledim birden kafamı bir kaldırdım bu alihan erkekler tuvaletne girdi hemen o sinirle de serhanın elindeki bezi onu duvra sıkıştırarak döndüreek aldım bezi sonra bunu yere ittim 2 defa yüzüne bidefa götüne sarı bezlen vurdum :D sonrada eyilip kafasına bezin suyunu sıktım ve vurdum o sırada gözüm fena acıyodu. Sonra baktım bu bir kaldı bende erkekler tuvaletine dldım kapıyı kilitleyip bir kabine girdi hemen kapıpilastik olduğu için o sinirle vurdumaçıldı :D sonra ben tam kabine grdim kapıya dolaştı erkekler falan bende kabin kilitleyip bu çocuğu dövmeye başaladım en sonunda yüzünütırnaklayıp bezi yırttım. :D
02 Yorumla- +1 yıl
atma
- +1 yıl
Fena atmışsın
En İyi Cevaplar
yüzünü tırnaklarım..
34 Yorumla- +1 yıl
arkadaş listesinden niye silindik acaba?
- +1 yıl
erkek dövmek istersen bana ulaş
+1 yılbunun tam tersine şahit olmuştum.lisedeydim o zamanlar.oğuz diye bir arkadaşım vardı tam bir ağır abi tam bir efe idi...öyle ota boka sinirlenmez ama şşşöööyle bir baktımı o konu kapanırdı.cıvan delikanlıydı.yine aynı okulda süzme bir kız vardı ama çam yarması gibi bişeydi ağzı bozuk millete kız erkek demez ana avrat küfürler eder kızları tuvalette döver millete çatar omuz atar filan.bi gün cuma günü istiklal marşı okul çıkışı dağıldık dönüyoruz evlere...oğuzla ben yanyana yürüyoruz bu salak kız karşıdan geliyo ortalıkta kalabalık...kız oğuza omuz attı oğuz da döndü oha kızım önüne baksana dedi böylece mavzu başladı.kız ağzını açar açmaz küfürleri saydırmaya yaparım ederim filan sövmeye başladı ben dumur oldum oğuz sürekli uyarıyo kızım bak hanım ol terbiyeli ol asabım bozuluyo deyip duruyodu kız iyice abarttı işi bir yandan da oğuzun üzerine gelmeye yürüyo filan etrafımız insan doldu...oğuz defteri kitabı elime tutuşturdu etrafımız resmen halka içindeyiz.şööyle bir etrafına baktı(o esnada kız haala ana avrat cayırdıyo)oğuz bir sesini hafiften yükseltti dediki...birazdan bu kızı dövecem.elimden alanın kafasını koparırım... dedi ve dönüp kız bir kafa koydu anam oda ne resmen erkekle kavga eder gibi ama gömdü kafayı kız sersemledi yerden kaldırdı nasıllll yumrukluyo ressmen et sesi duyuyorum ortalık kan gölüne döndü kızın burnu kırıldı dudak patladı haala küfür ediyo en son şşşöööyle bir sağıyla öyle sert vurduki kız sarhoş oldu resmen.ama kimse kızı oğuzun elinden almaya cesaret edemiyo.herkez bilirdi oğuzun tersi boktu.ki ibretlik bir durumdu...ben böyle bir dayak görmedim.oğuzun sağ eli diş izinden kan içinde kalmıştı kız yarı baygın orada kaldı.alıp hastaneye götürdüler. çok uzun süre kızı okulda görememiştik.kızın bütün karizmasını yerle bir etmişti resmen.birinde demiştim olm manyakmısın o senin denginmi kıza el kalkarmı?diye bana okkalı bir kapak yapmıştı.demiştiki;kadın erkek eşittir kardeşşşş kaşınıyosa kaşıyacaksın...
30 Yorumla
+1 yılYa neleri var lisedeyken bir kız bizim kavgamıza geld spor çantasının içinden sallamamı dersin zincir mi dersin gelmiş bze tornavide dağıtıyo çömeziz ya sallama onda :D
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
+1 yılBen Çök dövdüm erkeklerin arasinda abilerimn arasinda buyudugum icin kickbox flan antremanina cok gittm:) dovusceksen adam akili dovusceksn.
bana itici gelir dovusmek bir kiza yakismaz ama namusuma goz dikeni sevdiklerime goz dikeni.
Anca halletmek yakisir. yapiyorumda yani. hci cekinmem:)33 Yorumla- +1 yıl
turban tak
- +1 yıl
Beni de dovermisin lutfen ciddiyim
- +1 yıl
Keşke beni de dövseniz
+1 yılcırmalamak nedir allasen hahaahhah :D:D:D
Ben yapmam öyle şeyler kız kıza bile kavga etmişliğim yoktur hayatımda kavga ettiğim tek bir insan var oda ortanca kardeşim saç baş girmişliğimiz var birbirimize. Genelde vurmam cidden bak ama bikere fena girdik birbirimize kızı ağlattım bende ağladım sonra :(((
Ve aynı kardeşim bir sınıfındaki bir erkeği gözümün önünde dövdü çocuk korkuyordu bizimkinden :D:D11 Yorumla- +1 yıl
Sizin aile tehlikeli
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen birinin kafasina demir gecirmistim ama kucuktum bu senede birini tutup 3 kere firlattim bir masaya bir duvara bide tahtaya yapıstırmıstım o gün bugündür yaklaşmıyor bana korkuyo ::d siniftaki kizlarin hepsinden erkeklerintde cogundan gucluyum ::d tabi bunlar disinda cok dovdugum erkekte kizda oldu daha gecen gun bir kizin kafasini duvarda sektirdim
31 Yorumla- +1 yıl
Yalvarırım beni de dövün🙏🙏🙏
Gizli Üye(30-35)+1 yıl:( yasıma gore ılkokuldayken buyuk gosterırdım oyuzden kızlarla degılde nıyeyse erkeklerle kavga ederdım tutar sınıfın ortasında cevırırdım sonra bı gun benım 2 katım olan bırınden aynı sekılde sınıfın ortasında dayak yemıstım sacımı tutup donmedolap gıbı cevırmıstı benı :D :(
12 Yorumla- +1 yıl
:-D :-D komik bir anı işte
- +1 yıl
@denimelody13 benide dovermisin lutfen
+1 yılBen 5. sınıftayken çok döverdim. Korkak olan 8. sınıfları dövmüşlüğüm vardır. Bir kere korkak bir 8. sınıf bana çattı ben de saçından tuttum yere fırlattım yerde de neresi geldiyse oraya vurdum. O zamanlar hiç kimseye yumruk atmamıştım. Yeni yeni yumruk çalışmaya başlıyordum, eğer yanlış hatırlamıyorsam ilk yumruğumu onda denedim. Bir sağdan bir soldan vurdum. Abartma ya da yalan değil yemin ederim.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılkarşılıklı hoşlandıgımız ama benim bir türlü syleyemedigim bir cocuk vardı bir kere yanıma gelip bir kere öpeyim mi arkadaşlarla iddiaya girdik dövcekler ya dedi of yürü git slk dedim sonra baktım biri kafamı cekistiriyo çocuğa bir tokatt attım eminim sesi hala kulaklrnda cnlyrdur öpemedi kiiii :D
10 Yorumla- Diğer konusunda 10,3b cevap paylaştı.
+1 yılLisedyeken döverdim. Malum 173 boy olunca ve lisede erkeklerin çoğunun boyu kısa olunca..
Ha birde beni rahatsız eden birini bıçaklamışlığım var zamanında.23 Yorumla- +1 yıl
Ağır psikolojik vaka :O
- +1 yıl
Beni dovermisin ciddiyim ya
+1 yılyok cırmalamk ne ya:))bildiğim güzel yöntem var ve...çok basit..tabi karşı taraf ağrıdan geberir...
25 Yorumla- +1 yıl
bacak arasına tekmemi aklımız gidiyo varya
düşünürken bile bir garip oluyoz - +1 yıl
O aklından geçeni yapma işte :D
- +1 yıl
:)))))
- +1 yıl
Komikmi şerefsiz. Ağrıdan gebermekle kalmıyo kısır kalıyo inşallah sende hen yakın zamanda kısır kalırsın şerefsiz
- +1 yıl
Beni dovun
+1 yılahaha parçalamıştım çocuğu en son işte havalı havalı gidiyorum çocuk yerdeydi, kalkmış omzumdan çevirdi kafayı gömdü -,-
20 Yorumlaarkasında sıra vardı bir ittirdim beli sırada ayaklar kafalar yerde kaldı sonra kkorktum beli kırıldı diye ama oda odun olduğu için bişey olmamıştı :PP
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılErkek gibi büyüdüğümden dolayı daha önce de erkek dövmüşlüğüm var :) Öyle cırmalamak falan değil böyle o anki sinirimi bağlı. Genelde direk diyafram boşluğundan girerim nefesi kesilir zaten o an kalakalır :)
10 Yorumla
+1 yılErkekte dövdüm kız da dövdüm. Genelde tekme ve boğaz sıkma şeklinde saldırıyordum ama birisini dövmeyeli yıllar oldu.
21 YorumlaBi keresinde bardak firlatmistim :// Cocugun gozu kanadi ama goruyo hala :d
22 Yorumla- +1 yıl
adrs ver gelib sna dunyain kac bucak oldgunu gosteriyim
- +1 yıl
Size itaat etmek isterdim
+1 yıldaha bugün yakınım dediğim çocuk sigara içmeme karışıp yolun ortasında hakkımda önyargılı konuştu ve poponu herkese veriyosun dedi ! (öyle bişey yapmadım) bisikletten inseydi dövcektim inmedi korkudan yolda iyi kalpli insanlar yardımcı oldu feci kavga çıktı çocuğu dövdüm ağladı laf atmaya devam ederse ki edemez... o sigarayı onun götünde yakarım :D
11 Yorumla- +1 yıl
Muhteşemsiniz keşke beni de dövseniz
+1 yılbi keresinde birinin kafasına sandalyeyle vurduydum ama çok şiddetli değil hafifti bu sayılır mı? :D
10 Yorumlaçocukluk ve ergenlik dönemlerindeydi
bir kaç kere olmuştu12 YorumlaTokat çok attım ama daha ilerisine gitmedim açıkcası.
11 Yorumla
+1 yılkodummu oturturum hahah :D o anki duruma bağlı ama tekme yumruk girişmişliğim de vardır
10 Yorumla
+1 yılSevgilimi çok dövüyorum ya. Ama o da vurdu mu vuruyor yani :D
11 Yorumla- +1 yıl
Ya bu arada ben burada dövdüm diyen kızların hiçbirine inanmıyorum. Abartıyolar :D
10-12 yasindayken dovmustum bos bir anini kollayip iteledim dusuncede tekme attim
22 Yorumla- +1 yıl
Taktiklere bak sen :D okuyunca hafif sinir oldum. Kız gibi dövüşme tabiri buradan geliyor heralde
3.sınıfta çocukla tartışmıştık uçan tekme atmıştım :)))
10 Yorumla
+1 yılsana şöyle söyleyeyım boyum 1.76-1.77 ve elim acayıp sert hem tokat hemde yumruk manyağı yaparım yavsaklar yaklasmıyor bana tanıyan yavsaklar
33 Yorumla- +1 yıl
hiç deme tanıyanlar bılır :)
Gizli Üye(30-35)+1 yılbir kere erkek arkadaşıma tokat atmıştım sonrasında da çok pişman olmuştum. bak şimdi aklıma geldi üzüldüm yine. kıyamam ya.
20 Yorumla- 00 Yorumla
+1 yılYok dövmedim. Ben direk sözlerimle kapak yapıyorum.
EHEHE :D11 Yorumla
+1 yılben dövdüm ve öyle bir yerine dizimle vurdum ki 2 saat kalkamadı yerden:))))
31 Yorumla- +1 yıl
Yalnız bu yaptığın dövmek değil şerefsizlik oluyor birde utanmadan yazmışsın öyle yapsam mike tyson'ı bile döverim zaten hemde çocuğu kısır bırakmışsın keşke rahmin alınsada sende kısır kalsan hak ediyorsun bunu. Şerefsiz
Gizli Üye(30-35)+1 yılKardeşimi dövüyorum sayılır mı bilmiyorum... enseye tokat
10 YorumlaEskiden tekvando judo yaptigimdan pek fazla bulasmadilar.Ama bir keresinde cocugun birisini fena benzetmistim.yuzu gozu kan icindeydi bir daha da bulasmadilar bu olay sonrasinda. :-)))))))
00 Yorumlayok ben dövmedim.
babam hariç başka bir erkekten de tokat dahi yemedim.10 Yorumla
+1 yılEn Çok izlemekten haz Aldıgım Kavga Tarzı Kız Kavgasıdır.. SINIRSIZ ACIMASIZ VE ÇOK SEKSİ oluyorlar:d
00 Yorumla
+1 yılben birine kafa attım valla:DDDD
60 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıl5 sene önce bir çocuğu yakasından kaldırıp kafasını duvara vurup tekmelemştim
10 Yorumla- Diğer konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılhak edıyorsa fazla sıddete gıtmemek sartıyla olur ıkaz anlamında tabı bunu yaptıkltn snra hc mı kız erkege baglı olmaz :(:)
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılabi çok isterderdim öyle bir sevgilim olsun böyle narin görünümlü ama gelektiğinde 2 adamı birden indirebilecek hem kapışırdık beni devirmekte zor değil off keşke ama yok :(
00 YorumlaVar var hem de ne var :D
20 YorumlaBen sitede düzgün bir kız olmadığını tahmin etmiştim zaten (:
00 YorumlaDiğer konusunda 499 cevap paylaştı. beni dövmeleri için çok güçlü olmaları gerekir :) dövemezse ayvayı yedi demektir :)
00 YorumlaTenefüslerde az insana sataşıp dövmedim değil direk tekmeyle dalıyordum bide sırtına osmanlı tokadı :D
00 Yorumla- 00 Yorumla
+1 yılhiç unutmam bir kere kafasına trip atmıştım..
10 Yorumla- Diğer konusunda 751 cevap paylaştı.
+1 yılAgiz burun dagitirim.
10 Yorumla
+1 yılTokat atıp Yüzünü tırnaklamıştım.
12 Yorumla- +1 yıl
Yüz tırmıklanırmı aaaa ;o
- +1 yıl
oda bana vurdu bayana vurulur mu :(
Ben varım parnak kaldırdım .
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBir akraba kroşe cikartinca burnundan kan fişkırmış
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen dövdüm vallahi bir tokat caktım arkadasları sastı
00 YorumlaDiğer konusunda 572 cevap paylaştı. Kavga bile etmem ki ben :(
10 YorumlaLafımla dövdüğüm olmuştur
10 Yorumla
+1 yılDövmem severim, güzel severim.
20 Yorumlaçimdik sayılır mı o.O
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılhayır uğraşamam bol keseden atmışlar
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılskne tekmeyi geçiririm
41 Yorumla- +1 yıl
Hiç yaptın mı
Gizli Üye(30-35)+1 yılerkek arkadasm az dayak yemedi
20 Yorumla- Diğer konusunda 4,7b cevap paylaştı.
+1 yılİlk okulda hafif hırpalanmıştı sınıf arkadaşım
00 Yorumla
+1 yılBuradaki yan komşum kocasını ara ara dövüyor
10 Yorumla
+1 yılben tokat yemiştim bir sefer...
00 Yorumlaseni baya cırmıklamışlar sanırım .D
10 YorumlaYoktur diyen olamaz bence.
00 Yorumlabu sorunun cevabı neyi belirleyecek :)
11 Yorumla- +1 yıl
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen dövdüm 7. sınıftaydm tekme yumruk attım :D
01 Yorumla- +1 yıl
gizlimi dövdün
+1 yılbir dirsek geçiririm etkisiz hale gelir ztn
10 Yorumla- Devamını Gör (7)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem