Vslla orda çok oynayabileceğim insanlar Yok tanıdığım , tanımadıklarımla oynuyorum nerdeyse çoğu erkekle kavga ettik yarısından çoğu küfür ediyor , mik var mı yaş kaç nerden sıkıldım TEK’te bir yere kadar oynuyorum hadi birini buluyorum bakıyorum ertesi gün oyuna çağırmıyor girmiş başka kızlarla ohh muhabbet sinir oluyorum , şarj yetmiyor alan kalmadı zaten son güncellemede her şeyimi silip yükledim tekrar bir güncellemeyi kaldıramaz sürekli evde olduğum için ilk ordan bir erkek bulurum diye düşünüyordum , Allah korusun sildiğim 2. Gün tekrar yüklemek istemiyorum siz ne düşünüyorsunuz
Cevabın nedir?
Dogru yapmissin ama 1 gb bosa harcadin yarin bir daha yukliceksin. yukleyince yaz buraya beraber girelim nickim Sociaaa ama buradan haber et. Oyuna girip bakmiyorum her zman
01 Yorumla
Soran+1 yılYok ya yüklemeyi düşünmüyorum onun yerine kamera falan yükledim alanım yetmez
En İyi Cevaplar
Evet çok iyi yaptın kesinlikle bir daha yüklemeyip hayata geri dönüyorsun. Çünkü hayat bok gibi ve ondan kaçamazsın. 👍😎😎
06 Yorumla
Soran+1 yılNeden şükretmiyorsunuz hayat bok gibi diyorsunuz ne hayatlar var haberiniz var mı?
Soran+1 yılŞikayet etmeye devam edersen Rabbim sana öyle bir dert verirken görürsün bu hallerini özlersin insanlar şu an hastanede ağrılarını dindiremiyorlar
Soran+1 yılLaf anlamıyorsunuz o yüzden boşuna elimi yormayayım iyi geceler
+1 yılBende kopmak istiyorum oyundan ama kopamadım malesef 12 de oynamaya başlıyorum gece 4 5 olmuş 😂😂
22 Yorumla
Soran+1 yılValla İnan aynı bende öyleydim sildim film felan izliyorum zaman daha yavaş geçiyor İnan bana
- +1 yıl
Evet inanırım ama fena alıştım yaa
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
10Cevap
+1 yılGerek yok çoluk çocuk dolu ve zamanını alıyor insanın.
17 Yorumla
Soran+1 yılKesinlikle öyle insan oyun bağımlısı oluyor zaman kaybı uyku düzeni bile kalmadı
- +1 yıl
Cs go falan oyna tanıdığın insanlarla. Ağ kurup oynanabilir aslında fazla zaman almaz.
Soran+1 yılYok ya o sanırım bilgisayardan oluyor
- +1 yıl
Serverdan oynanırda yabancılarda girer ondan dedim. Tanıdıklarla ağ kurup oynamak daha zevkli.
Soran+1 yılAnlamadım dediğin hiç bir şeyi
Soran+1 yılVe yüklemekte istemiyorum
- +1 yıl
Boşver.
Ben oynadım o oyunu
Çok boş bir oyun. Zamanımı boşa harcadım.15 Yorumla
Soran+1 yılAynen 5 6 ay oynadım taç oldum
Soran+1 yılO nasıl
Soran+1 yılOnline olmasında
- Gamer konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılPc ye emülatör yüklersen adam gibi oynayabiliriz :)
02 Yorumla
Soran+1 yılYok almayayım sağol
- +1 yıl
Sen bilirsin :) Benim de cigerim soldu hep 1. şahıs oynadıgım için belli bir noktadan sonra solo maç bulmuyor :) ÖYle söven sayan insanlarla duo girmeyi de sevmediğimden oto eşleşmeyi kapatıp tek başıma duo giriyorum artık çok zor olmaya başladı düşünce kalkamamak :)
+1 yılHepsi küfür etmiyor ki iyi insanlar var. Hatta evli bir çift ekli bende güzel oyun oluyor. Benle oyna 😁😁
05 Yorumla
Soran+1 yılSildim sildim Yok almayayım , hadi ben evde boşum millet evli işleri Yok mu
- +1 yıl
Yok galiba 😂😂😂 evli olduklarını da belli etmiyorlar tuhaf
- +1 yıl
bende evlilerin oyun vs oynamasına karşıyım çok saçma biri denk gelmişti kadın takımdaki erkekler yavşadı kadının kocası bağırdı arkadan gel buraya diye dövdü heraldejsfk
- +1 yıl
@wastedtimes hobaa😂😂😂 arada böyle ekşınlı pubG maceraları oluyor
Soran+1 yıl@wastedtimes hahaha yok artık açıkcası ben de sevgilimin ve ya eşimin oynamasını istemem kızlar gerçekten ağzını gere gere konuşuyorlar ya ayar oluyorum mikrofon vagggrr
- Gamer konusunda 23b cevap paylaştı.
+1 yılOyun mu oynuyorlar yoksa kadın mı arıyorlar belli değil. Erkek her yerde erkek demek ki
012 Yorumla
Soran+1 yılBen erkek aramadım değil ama düzgün erkekler Yok
- +1 yıl
Maalesef üzücü bir durum. Ben de online oyunda görmüştüm. Bir tane yabancı kız vardı yavşayan erkekler türk değildi ama bir yavşıyorlar nerdeyse kıza tapacaklardı. Kızın peşinde dolandılar korumak için garip.
Soran+1 yılO tür yerlerde ki insanlara pek güven olmuyor internette ki insanlara güven olmuyor gerçi erkeklerin çoğu aynı ben de çok denk geldim
- +1 yıl
Benim oynadığım oyun Dead by Daylight'tı. Kızın Steam profil fotoğrafı vardı. İtalyandı sanırım ülkesi. Ondan mıdır nedir bilmiyorum, kız olduğunu oyun bittikten sonra farkettim. Neden bu kadar korudular diye meraktan bakınca anladım. Oyunu bıraktılar köpeğin yürüyen arabaya koştuğu gibi ona koştular. Oyunun içine s.. tılar.
Soran+1 yılYa dediğim gibi online oyunlar amacı dışı kullanılıyor , zaten amacı düzgün olan insanlar oynar bir iki el bırakır saatlerce oynamak çok anlamsız beni orda ki insanlar çok sinir etti muameleleri
- +1 yıl
Kadın olmak hakikaten zor demek ki oyunda bile rahat yok.
Soran+1 yılÖyle ya kadın olmak zor ama bu biraz bizim elimizde oyuna girip ben de kaşınıyorum takımlara giriyorum genç kız pub g mi oynar kitap okumak film izlemek varken böyle şeylere zemin hazırlayıp tanımadığımız erkeklerle muhattap kurmak çok yanlış
- +1 yıl
İşte bunlar cehaletin ağız kokuları. Sanki video oyunları sadece erkeklere yapılmış gibi. Kusura bakmasınlar da Pugb geliştirenler içinde kadınlar da var. Ne kadar iğrenç bir cinsiyetçi yaklaşım. Bizim ülke olmaz bu yüzden. Daha içimizde kadın ve erkek ayrımı yapılıyor. Kadın ve erkek eşittir ve kadınlar da erkeklerin yaptığı hobileri de işleri de yapacak güçtedir.
Soran+1 yılCehaletin ağız kokuları derken? Ağzınızdan çıkanı kulağınız duysun ben kendim için dedim başka kızların ne yaptığı benim umrumda değil ben , o zaman gelip bunu herkese anlatım anlatabiliyorsanız oyunda ki zihniyeti kaldırın , insanlara cehaletten bahsetmeden önce kendinize bakın, kadın ve erkek de eşit değil bu arada işe gelince eşit işe gelmeyince eşit değil oldu ya , vücut endeksi olarak bile eşit değiliz
- +1 yıl
Anlamadın sanırım yorumlarımı. Sana karşı laf söyleyenlere idi o sözler. Sen değil.
Soran+1 yılNeyse netice de oyunu sildim bu ülkede değişmez
- +1 yıl
Maalesef.
+1 yılgereksiz insanlar yüzünden kişisel zevklerinden vazgeçme
0103 Yorumla
Soran+1 yılKişisel bir zevk olduğunu düşünmüyorum online oyundan bahsediyoruz kişisel bir katkısı Yok zaman kaybı tamamen
- +1 yıl
zaman kaybıysa sana göre bırak gitsin
Soran+1 yılÖyle düşünüyorum herhangi bir şey katmıyor tamamen beyin hücrelerini öldüğünü düşünüyorum
- +1 yıl
saygı duyarım
Soran+1 yılSiz oynuyor musunuz
- +1 yıl
ben lolcüyüm pubg sevmem pek
Soran+1 yılİlk defa pubg oynamadım aynı tarz oyunları da oynamayı düşünmüyorum bir kaç ay sonra pubg merakı gider
- +1 yıl
yani eğer oyun oynamak sana keyif veriyorsa dünya stresinde uzaklaştırıyorsa soyutlanabiliyorsa zihnin rahatlıtıcı bir eylem. bu illa bilgisayar oyunu olmak zorunda değil. ben basketbol fitness masa tenisi yüzme hepsin 1 aya günlere yaydım mesela nöbet arası boşluklarda hepsine vaktim kalıyor oyunada. hayatın planlamasını yapacak irade ve olgunkluktasındır muhtemelen güzel bir düzen kurabilirsin
Soran+1 yılşu an tamamen boşum ondan dolayı çok anlamsız geçiyoe oyunlar beni rahatlatmıyor daha çok deli ediyor orda ki insanlar
- +1 yıl
anlıyorum fazlasıyla var öyle insanlar ama sakin kalmayı başarmakta gerek. yaptığımız eylemin oyun oynamak olduğunu unutmamak gerek. yenmek yenilmekten çok keyif almayı bilmek gibi
Soran+1 yılYenmek yenilmek değil birbirine yürüyenler o bu şu , gerçekten kızlarla erkenlerin diyalogları çok berbat
- +1 yıl
elbette haklısın. oyunlar değil sadece normal yaşam koşulları da bu halde zaten şu anda. anlamak dinlemek empati kurmak yerine o an insanlar içinde hangi duyguyu arzuyu barındırıyorsa ona yönelik eylemler gerçekleştiriyor. Geçenlerde bir soru görmüştür doğuran mıdır anne büyüten mi diye? galiba eksikliğimiz temelde burda
Soran+1 yılBen ailem şükür eksikliğim Yok fazlam var sanala bağlılık tamamen ben den kaynaklı bir şey , zamanımı boş geçirmem den kaynaklı telefon bağımlılığı bu durumu yenmek istiyorum
- +1 yıl
geçenlerde arkadaşım sosyal medya hesaplarına kullanım dakikası sınır koymuştu belki deneyabilirsin
Soran+1 yılTek bir tane sosyal medya kullanıyorum zaten burayı da çok bunaldığımda açıyorum ama benlik vi yer değil soruların çoğu yalan gibi geliyor
Soran+1 yılİşe yaradımı peki
- +1 yıl
yani iradeyle alakalı da bir durum. sonuçta o süreyi kaldırmakta senin elinde. işe yarıyor onda
Soran+1 yılSiz sağlıkçı mısınız
- +1 yıl
evet daha sabah nöbetten çıktım
Soran+1 yılServiste mi
- +1 yıl
aynen genel cerrahi
Soran+1 yılTam alanı ben bir ay önce safra kesesi ameliyatı oldum hala içim tuhaf midem bulanıyor normal mi
- +1 yıl
kese ameliyatından önce sonra hep mide bulanır. 3 ayda falan düzeliyor
Soran+1 yılBen sağlık meslek çıkışlıyım ama üniversite de başka bölüm okudum
Soran+1 yılBöyle içim rahat değil hala bulantım var
- +1 yıl
yorucu bir dünya sabır ve sakinlik istiyor
- +1 yıl
metpamid yazmadı mı reçeteye
Soran+1 yılYazmadı antibiyotik verdi
Soran+1 yılBitti o
Soran+1 yılPankreoflat verdi bir de
- +1 yıl
metpamid al istersen günde 2 tane tok karna atarsın geçirir
- +1 yıl
mide bağırsak koruyucu o
Soran+1 yılAlırım o zaman
Soran+1 yılTeşekkür ederim
- +1 yıl
rica ederim :)
Soran+1 yılSiz hangi hastanede çalışıyorsun
- +1 yıl
vana atandım bölge hastanesi
Soran+1 yılHe öyle anladım
Soran+1 yılDevlet rahat
- +1 yıl
cerrahide rahat yok :) ayda 250 ameliyat
Soran+1 yılÖzel de hemşireleri insandan saymıyorlar az oldukları için kullanıyorlar koy işte servise 4 5 hemşire 2 tane nedir
Soran+1 yılHemşire sayısı fazladır ama
- +1 yıl
bizdede 2 tane
Soran+1 yılDevlette ben daha çok diye biliyorum
Soran+1 yıl2 tane nasıl yetiyorsunuz
- +1 yıl
uzaktan davulun sesi hoş geliyor işte :)
Soran+1 yılGenelde Hangi ameliyatlar çok oluyor
- +1 yıl
Akut apandist kese fıtık kıl dönmesi vs
Soran+1 yılYok benim arkadaşım devlette staj yapıyordu ziyarete gitmiştim Gaye’ye çok hemşire vardı hemşire odasında televizyon izliyorlardı
Soran+1 yılSafra kesesinin yaşı kaç aralıklı oluyor genelde
- +1 yıl
25 den sonsuza kadarvar :)
Soran+1 yılBen çok erken oldum
Soran+1 yıl20 yaşındayım
- +1 yıl
yani erken müdahele daha iyi tabi bişey olmaz
Soran+1 yılTabi çok çektim ağrı bulantı
Soran+1 yılŞimdi ağrım Yok bulantım var bir de bağırsaklarım çok çalışıyor
- +1 yıl
güzel bir şey çalışması tembel olmasında iyidir :)
Soran+1 yılBulantım geçer dimi
- +1 yıl
geçer tabiki
Soran+1 yılRahatsız ediyor hatta benim bir tane delik yerim içerden kanama yaptı doktora gösterdik bir şey olmaz patlar dedi , duşa girince patladı simsiysh kan aktı
- +1 yıl
artık kalan beklemiş iltihaptır o bişey olmaz kan pıhtısıyla karıştığı için siyahlaşmıştır.
Soran+1 yılResmen ameliyat oldum en korktuğum şeydi bu yaşıma kadar damar yolu bile açılmamıştı
- +1 yıl
insanın en beklemediği başına gelir
Soran+1 yılSafra kesesi hiç aklıma gelmezdi hep apandisitten korkardım
- +1 yıl
apandistten iyidir safra :)
Soran+1 yılNedennnn
- +1 yıl
apandistte daha çok komplikasyon var keseye göre
Soran+1 yılMesela
Soran+1 yılÇok soru sordum 😂
- +1 yıl
şiddetli ateş karında etrafıdna şişlik eğer patlarsa yani perfore olursa en az 5 gün oral kapalı kalır. falan filan
Soran+1 yılÇok korktum şu an
Soran+1 yılPatlamaması için ne yapmalıyım 😂
- +1 yıl
korkma sönmez bu şafaklarda ey nazlı hilal
- +1 yıl
ağrısı şiddetlenince vakit kaybetmeden acile
Soran+1 yılOff 😂😂 sönmesin apandisim
Soran+1 yılSol kasık dimi
- +1 yıl
sağ :) ne güzel okumuşssun öyle sen bağırsak sol :D
Soran+1 yılBen unuttum çoğu şeyi artık 3 yıl oldu
Soran+1 yılEhliyet alırken sağ sol sinyallerimi bile karıştırıyordum sürekli
- +1 yıl
o zaman pratiğe devam etceksin ki zihin otomatiğe alışsın
Soran+1 yılTabi öyle cesaretim Yok
Soran+1 yılEn iyi görüş Seçicem
- +1 yıl
nasıl istersen en azından agresif sinirli haline biraz dinginlik geldi bu mutlu edici. Umarım gereksiz insanlar yüzünden zihnini boş bir sinirle doldurmazsın tekrar :)
Soran+1 yılÇok sinirliyim ama bu tamamen benle alakalı bir durum yani her şeyi kafama takıp her şeyi ciddiye aldığım için oluyor oyunda da bu durum da olduğum için Agresif oldum işsiz güçsüz evde oturmakta zor
- +1 yıl
anladım umarım biraz sohbet etmek iyi gelmiştir :)
Soran+1 yılEvet ya normalde iyi bir ruh haline sahibim zaten sadece çok yalnızım şu an o durum biraz etkiliyor
- +1 yıl
daraldığında yazarsın geçer biraz olur mu :)
Soran+1 yılHesabımı silmezsem neden olmasın yazarım tabi
- +1 yıl
kafan nasıl rahatsa öyle yap :)
Soran+1 yılÇok fazla sosyal medya kullanmaktan yana değilim açıkcası
- +1 yıl
yani dedim ya insan ulaşmak isterse ulaşır :)
Soran+1 yılBakalım 🤔 ulaşabilirsem neden olmasın
- +1 yıl
anladım oyuna girmek istersen de olur
Soran+1 yılHangi oyuna
- +1 yıl
lol pubg mobile falan
Soran+1 yılSildim dedim ya :)
Soran+1 yılTekrar yüklemeyi düşünmüyorum alanım Yok
- +1 yıl
tamam bakalım :)
Soran+1 yılLol hiç oynamadım zaten
Soran+1 yılİnstagram varsa orda arada konuşabiliriz
- +1 yıl
denersin :)
- +1 yıl
olur
Soran+1 yılTakip edeyim yazarsın
+1 yılayyy aynı durumdayız 4 gün oldu
12 Yorumla
Soran+1 yılNe durumdasın peki
- +1 yıl
gözümü bozdu 6 aydır oynuyordum taç as falan sildim ama arkadaşlarım oldu
Gizli Üye(25-29)+1 yılBoş işler en iyisni yapmışsın
12 Yorumla
Soran+1 yılKesinlikle boş işmiş ya çok iyi oldu oyun manyağı oldum
Cevap sahibi+1 yılYazık etme kendine onun yerine başka bir şey bul
+1 yılNaaptın la sen geri yükle çabuk
11 Yorumla
Soran+1 yılYok yoklk
Gamer konusunda 9,3b cevap paylaştı. Hiç oynamadım, kafayı takarım diye bulaşmıyorum.
11 Yorumla
Soran+1 yılKesinlikle boş bir şey oynama
Tabikide silerek iyi yapmışsın.
11 Yorumla
Soran+1 yılHerkes oynuyor bu saçmalığı artık gına geldi
+1 yılYükle yükle denk geliriz belki 😂
02 Yorumla
Soran+1 yılYok yok uğraşamam bir daha ergenlerle
- +1 yıl
Yas kac bu arada
- Gamer konusunda 24,9b cevap paylaştı.
+1 yılAklıma gelmişken atayım 1 el.