Merhaba arkadaşlar günümüzde BTS hayranlı imam hatipli sümeyyelerdir diye alay edilen ve garip bir şekide önyargılı yaklaşılan bu gruba neden böyle yaklaşıldığını merak ediyorum, Klipleri paylaşıldıkları anda en çok izlenme rekorlarını kırıyor, Ödül törenlerini silip süpürüyorlar, Ülkelerine maddi açıdan katkıları inanılmaz ! Üstelik kimseyle bir sorunlarıda olmayan sadece emek veren bir grup, Bence bizim türk erkekleri kıskanıyor... Soldan sağa / Rap Monster, Suga, Seokjin, Jungkook, V, Jimin, J-hope.
Bunların neresini kıskanalım ya erkeğe benzedikleri yok saçlara bak renkleri falan bunları erkek diye beğenenler sorunlu awk :D tatlı desen aşırı bir tatlılıkları da yok koreliler hep estetik meraklısı neden acaba? Çok yakısıklı olan biri estetik yapmak istemez o kadar.
Ayrıca bu grupları itici kılan hayran kitlesidir yoksa banane kimi beğeniyorsanız beğensinler tanımadığım kızları mı kıskanacağız başka işimiz yok sanki
Kore ile bir video olunca bts jimin bilmem ne deyip trilyon tane mesaj atıp ister istemez nefret ettiriyorlar bunlardan
Bts billboard aldikdan somra fandom curuk kayniyor. 70% curuk fanlar. Ben de baktim mv lere. Eski mvler daha iyi idi. Simdi ise kitleye hitap eden mv ler yayinlaniyor
İdolerin estetik yaptırmaları yasak, Korede bireysel ünlü sayısı yok denecek kadar az genelde şirketlerle yaptıkları anlaşmalar sonucu piyasaya sunuluyorlar, Konser dönemleri ile aileleri ile görüşmeleri yasak performanslarını etkilememeleri için bazı, Belli kilonun üstüne çıkmaları yasak ve günlerinin yarısı dans pratiği yapmakla geçiyor.
Bunlar ünlü olmadan önce yapılıyor. Ergenlik çağını tamamlayınca gençlerin neredeyse yarısı estetik operasyonlar yaptırıyor. 20 senedir sayısız defalar gidiyorum oraya iş için.
En İyi Cevaplar