1 ayBende hayattan bezdim ve benim çıkışım yok ben bu dünyaya Yalnız Geldim Yalnız gideceğim hiçbir arkadaşım yok dünya benim için artık boş bir yer Allah beni terk etti bu dünyada yalnızım ve ölüm zamanımı biliyorum sayılır çok erken öleceğim dünyadan bezdim artık öleceğim ve bunun bi çıkışı yok yardım eden olursa teşekkürler ama benim işim bitti çünki beni en önemli varlık yani ALLAH terk etti içimdeki ruhu bırakıp gitti o ruhu ben taşıyorum ve çok ağır 10 yıla kalmaz ölürüm ben ;(😢😥😢😥😢😥;(
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Diğer konusunda 905 cevap paylaştı. Hayırdır derdiniz nedir yazık millete ya hepsi depresif. Günah be kendinize gelin.
10 Yorumla
+1 yılSenin hayatina bir kız lazim kendini aşık ettirebilecek bir kız. O zaman goreceksin hayqtin nasil rengarenk oldugunu. Tüm hayatın bir anda degisecek. Seni koşulsuzsevecek cünku o. Hayata neden geldigin onunla anlam kazanacak😊 Aşk butun yaralari iyileştirir sonunda evlilik olursa
15 Yorumla- +1 yıl
Öyle diyip kendini üzme sakin. Karsına çikacaktir o kisi
- +1 yıl
Kendine gelmelisin. Boş boş yaşanilmaz bu hayatta. Kendine göre kucuk bir iste calisirsin basta. Hersey duzelecek emin ol. 30 yas hicte gec bir yas degil
30 yılı daha bu şelde gecırmek istemiyorsan ne duruyorsun yazdıklarının tam tersi için çalışmaya başlasana
Şanslı bile olsan iş sana gelmez sen işe gitmelisin11 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
+1 yılDaha depresyondan çıkamadın mı sen abi ya
Armut piş ağzıma düş olmaz ki367 Yorumla- +1 yıl
Çabalamıyosun çünkü abi kaç defa dedim sana çık her gün dışarı yürüyüşler yap gez canın istemese de temiz hava al
Yetimhanelere git sevindir çocukları
Çocuklarla zaman geçirmen daha çok kolaylık sağlar sana
Olmadı yeğenini 1 haftalığına al yanına ona bakarken sende çocuk olursun - +1 yıl
Tam da bu yüzden dışarı çıkmalısın istiyorsun ama sönük bir ışıkla istiyorsun depresyondan çıkmayı 2 senedir hep böyle sorular soruyorsun tabi bu benim denk geldiğim sadece
Olmaz böyle abi psikoloğa da gitmiyorsun çalışmıyorsunda ev ev ev sonuç boğulma nere baksan dar gelir çık dışarı
Kalk şu an ayağa değiştir üstünü istemesen bile git bir banka otur izle etrafını çocuklara gülümse ergenlerle falan takıl - +1 yıl
Hiç bir şey için geç değil
Sana tek tavsiyem bir çocuk al yanına yeğenin olur onun bunun her neyse bir çocuk al yanına ve isteklerine uy onunla beraber sende çocuk ol inşallah geçer bu da - +1 yıl
Abin vardı diye hatırlıyorum abin bir de yeğenini al yanına yine abin varkende biraz rahat edersin ama çocuk seni yönlendirsin anladın değil mi?
De ki mesela bugün senin istediğini yapıcam isteklerini söyle
O söylesin sen yap o söylesin sen yap oraya buraya her yere gidin gezin - +1 yıl
Artık bu sözleri bırak ya bırak!
Niye sen insan değil misin normal bir insandan fiziksel olarak neyin eksik? !
Hiç bir şeyin eksik deği ama o kafanın içinde kendi kendine kurup kendini kahrediyorsun bırak artık bunu kendini aşağılık bir adam olarak görmeyi bırak!
Bir işe gir illa yetenek lazım değil çok basit emek gerekmeyen işler var en basitinden kasiyerlik bir mağazaya gir çalış yok ben tembel adamım çalışmak istemiyorum diyorsan çalışma
Dışarı çık o zaman bir arkadaş edin ya arkadaş kadın erkek fark etmez 2 3 sohbet et cuma namazına git gittiğinde bir kaç kişiyle diyalog kur konuş hayırlı cumalar de nasılsınız de
Konuşmaya konuşmaya kendini insan gibi göremiyorsun artık
Ya dışarı çıkmıyorsanda bir balkona çık ya bir temiz hava al bir etrafa bak bir insanlara bak neler yapıyo nereye gidiyo bu insanlar senden ne farkları var
Sen salak mısın? Hayır! Senin ne farkın var? Yok!
E o zaman sorun ne diyalog kurma yok ben yapamam sorumluluk alamam şöyle olmaz böyle olmaz
Sen kimsin? Sorgula bir kendini çık dışarı izle insanları ya ayak uydur bir şeyler yap konuş
Ama evde oturup da hiç bir şey yapmadan deme ki e ben yapamıyorum
Çabalamıyorsun ki! Çabalamıyorsun!
Pes etme özellikle de bir erkek olarak pes etme! - +1 yıl
Bana ne desen haklısın ister kız ister eleştir ister kına istediğini de hak ederim ama beni biraz da anlamaya çalış bir insan neden senelerce eve kapalı işsiz asosyal yaşadım ben salak mıyım krndimi eve kapalıyım gençliğimi evde boşa geçirdiğim bende çocukluğumdan belli yaşıtlarım gibi olmak çalışmak gezmek başarılı olmak istedim ama olamadım bu yaşıma kadar olamadım istesem de olmuyor çalışamadım gezemedim evlenemedim okuyamadım bile ya hiç istemeyerek eve kapalı yaşadım hâlâ eve kapalı yaşıyorum dışarı çıkmak gezmek çalışmak insanlarla olmak bana çok uzak geliyor gençliğim böyle geçti bu yaştan sonra mı düzelecem daha da zorlaştı olmuyor işte kendimi her geçen zaman daha da kapatıyorum eve hayattan beklentim yok boşa geçen gençliğim beni mahvetti mutsuzum üzgünüm kendimden nefret ediyorum keşke çocukluğumdan itibaren herkes gibi doğru yaşayabilseydim şimdi de doğru bir insan olurdum
- +1 yıl
Hala gençsin yaşın 30 henüz
70 yaşında ölsen 40 yılın var daha o 40 yılını da evde oturarak mı geçireceksin?
Zararın neresinden dönsen kârdır 1 yıl 1 yıldır
Kalk ya kalk çık dışarı
Dışarıdayken mesajlaşalım seninle işte
Niye diretiyorsun? - +1 yıl
Önündeki yılları da bunu düşünerek mi geçireceksin yani?
- +1 yıl
O popon kalkmadığı sürece böyle de kalacak
Neden psikoloğa gitmiyorsun? - +1 yıl
Sana beleş yardım edicem buna da yok diyon kardeş ne olacak bu iş?
Zengin olupta fakirim diyip gözyaşı dökenler gibisin - +1 yıl
Sadece kaç kez sana denk geldim ufakta olsa yardımım olsun istiyorum seni anlıyorum bende de olur bazen hiç bir şey yapmak istemezsin gözünü bile kıpırdatmak zor gelir bir şeyler yapmak istemiştim ama..
Neyse - +1 yıl
Ön yargını seveyim senin
Tamam - +1 yıl
Öylesin
- +1 yıl
Gerçek kanıtlanmış olandır
10 yıl sonrasına kanıtın var mı? Garantin var mı? - +1 yıl
Bir erkeğin yenilgiyi kabul etmesi hoş olmuyor
- +1 yıl
Annen baban ölünce ne yapacaksın acaba
- +1 yıl
O zaman neyi bekliyorsun? Geç olmadan kaldır poponu da bir işe gir aracı falan olsun gir çık hiç yoktan az buçuk para biriktir bir işi kavra basit ya da zor
- +1 yıl
Kasiyerlik basit bir iş marketlerde manav bölümünde de çalışabilirsin yaşın uygun pek güç de gerekmez
Kıyafetleri bük kasadan malzemeleri geçir onu bunu taşı bu kadar - +1 yıl
Baban ne iş yapıyor?
- +1 yıl
Ondan önce ne yapmış?
Ve abilerin ne yapıyor? - +1 yıl
Yani yanlarında çalışabileveğin bir şeyse öğretebilecekleri bir şeyse onlarla beraber çalışabilirsin
İlk önce bir dene
Lise mezunu isen işkurdan başvuru yapabilirsin bir çok site var bunun için evde oturduğun yerde başvuru yap bir çoğuna kabul edildiklerinle de iyi kötü deme 1 2 ay çalış en azından - +1 yıl
Ne mezunusun? Liseyse ve iş bulamadıysan sıkıntı biraz ama hizmetçilikte olsa 12 saat çalışma da olsa gir o işe sadece şu işi de yaptım girdim işe demek için
- +1 yıl
Tüpçüye bakkala falan gir marangoz çıraklığına gir bir dene şansını duvara toslamadan bırakma
- +1 yıl
İşte bu önyargıdır
- +1 yıl
www.isilanlarikariyer.com/.../...yimladi-8777h.htm
Adam ilkokul mezununu bile alıyor şansını dene derim - +1 yıl
Belki bu sefer alındın? Olamaz mı?
- +1 yıl
Blog yazarlığı falan yapmayı denedin mi?
- +1 yıl
Denemeden bilemezsin belki tuttu?
- +1 yıl
Ohooo istemiyorsun sen bu durumdan kurtulmayı
- +1 yıl
Dediğim her şeyi reddediyorsun artık diyecek bir şey bulamıyorum
Üzgünüm - +1 yıl
Olur karaktersiz değilsin
- +1 yıl
Ne istiyorsun anlamıyorum ki böyle yaparak çevrendeki insanları kaçırırsın sadece
- +1 yıl
Konuşmuyorsun çünkü hep dertli dertli konuşmak olmaz neşeli şeyler konuş gül güldür sev sevil
- +1 yıl
Bence neşeli bir konu açıp konuşalım seninle etkisi olacaktır
Konu bul hadi
+1 yılHayata zevk almaya gelmiyoruz zaten. Hayat bir imtihan
10 YorumlaDiğer konusunda 7,6b cevap paylaştı. Niye her gün yazıyorsun bunları?
11 YorumlaDiğer konusunda 526 cevap paylaştı. Üzme kendini by cılız bugun ne yaptin bakim
15 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBelki bundan sonra herşey güzel olur umutsuz olma
13 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılOlsun inancını kaybetme yeterki
+1 yılZararın neresinden dönsen kar.
10 YorumlaNeden asosyalsin
11 Yorumla
+1 yılben hayattan bıktım 🤦🏼♀️
10 Yorumla
+1 yılbezdim bttim
10 Yorumla
+1 yılBana mesaj atar mısın
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılÖldür kendini ben dayanamıyorum artık
026 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılÖlmüş vücudunu taşımaktan yorulmadın mı? Hergünün aynı geçmesinden zindan bir hayat günden güne dayanılmaz acılara katlanmaktan boğulmuyor musun? Seni tutan ne Allah olan inancın diymi gelicekte ne görüyorsun zindan bir hayat çaresizlik acılı hayat hep aynı günler. yorgunsun içindeki hayallerin ölüyor mu artık isteksizlik yaşıyor musun artık bittim benden bir şey olmaz çabalamaya çalışma artık duyguların ölüyor sen yoksun artık yapayalnızsın ailen bille anlamaz mahfolmuşsun yoksunnn ahhhhhh soorry.
- +1 yıl
Evet haklısın hissettiklerimi yazmışsın çok yoruldum boğuluyorum ama hep katlanıyorum dayanıyorum inancım ve umudum bana güç veriyor evet hayatı kaçırdım gençliğimi hiç yaşayamadım her şey içimde kaldı hayata geç kaldım çoğu şeyden mahrum kaldım eksik yaşadım yetersiz kaldım güçsüzüm zayıfım hayata tutunamıyorum özgürlüğüm yok tutsak gibi yaşıyorum mutsuzum yalnızım ama inancım ve umudum bana güç veriyor bu yüzden dayanabiliyorum
Cevap sahibi+1 yılbir şey yazdım sen çıktın. Ahh gerçekten bir umudun var mı nedir umudun seni gerçekten tebrik ediyorum. 30 yaşına kadar dayanabiliyorsun inancın hiç gitmemiş çok güçlüsün özel değilse burcunu öğrenebilirmiyim? ..
- +1 yıl
Burcum balık ben şu anda 33 yaşındayım hatta 34 olacağım bu soruyu 4 sene önce sordum 10 senedir burada böyle sorup durdum hep aynı şeyleri paylaşıyorum maalesef gençliğim hep çırpınarak yalnızlık çaresizlik içinde geçti 10 15 20 sene önce de aynıydım bu yaşıma kadar hiç değişemedim kendimi aşamadım açılamadım çocukluğumdan beri utangaç çekingen içe dönük sessiz biriyim bu benim kişilik ve mizaç yapım istesemde degiştiremiyorum bu yüzden hep insanlardan kaçtım kendimi geri çektim içime kapandım sosyalleşemedim kendimi eve kapattım zamanla kendimi daha da eve kapattım ve gençliğim hep evde geçti iş hayatım sosyal hayatım aşk hayatım olmadan yaşadım kendimi eksik geri kalmış geç kalmış yetersiz hissediyorum bu olumsuzlara hep dayandım katlandım hep üzüldüm mutsuz yaşadım ama hâlâ dayanıyorum çırpınıyorum gençliğimin en güzel yıllarını kaybettim hayatta telafisi olmayan bir kayıp bu ama hayatımda devam ediyor pes etmiyorum benim en büyük güç kaynağım inanç ve umut zaten büyük hayallerim yok sadece sıradan bir hayatım olsun istiyorum dışarı çıkmak özgürlüğümü hissetmek çalışmak gezmek aşk yaşamak istiyorum bunun için bir adım atamıyorum sadece inanmak ve umut etmek beni ayakta tutuyor bir de bağlama tutkum beni hayata bağlıyor
Cevap sahibi+1 yılHayat mı ahhh ne hayatı kandırma kendini cehennem çöplüğündesin o hayaller hiç biri gerçek olmuycak kahrolası dünyada kendini avutmaa bir ay bir yıl hep aynı günler olmuycak umutla geçirmek bir aptal gibiii
- +1 yıl
Bu yaşıma kadar istesemde değişemedim düzelemedim zaten yaşım ilerledikçe daha da zorlaştı bana da imkansız geliyor ama yine de umut ve inanç bana sadece güç veriyor zaten en güzel yaşlarım hep eve kapalı işsiz asosyal yalnız mutsuz geçti gitti hayattaki kaybım büyük kendimi eksik yetersiz zayıf güçsüz hissediyorum başka çarem yok umutsuz ve inançsız yaşamak çok zor
Cevap sahibi+1 yılÖlmek istemiyormusun hiç
Cevap sahibi+1 yılNe
Cevap sahibi+1 yılbu saatten sonra nerden bulcan işi kızı millet aç işsizlik Cook yaşın 60 gelince bulursun bir kadın 😅
Cevap sahibi+1 yılHakkın tabiki ama zor yani böyle evde durursan ya da bir karı bul evde aşk yaşa
Cevap sahibi+1 yılöyle devam edersen o hayalini ullaşşamassın ama öyle deme senin gibi binlerce kişi var seninle aynı huyu olan kız çok
- +1 yıl
Kızlar güçlü erkek sever ben her anlamda güçsüzüm dış görünüş olarak cılız çelimsiz bir şeyim boyum 175 kilom 55 kişilik olarak zaten utangaç çekingen içe dönük sessiz pasif biriyim çok yetersiz bir erkeğim bu yaşıma kadar hiçbir kızla tanışamadım buluşamadım çıkamadım flört edemedim bile
Cevap sahibi+1 yılAman boş ver aşksız da yaşanıyor. benimde hayatımda senden farksız değil onlar olmadan da olur bu dünya benim için kapalı bir kapı sende evde kaldın bende ve biz gibi binlerce kişi sen burada anlatsanda pek anlayanin olmaz üzülme yaaa yalnız olduğunu sanmaa bende senin gibiyim tek değilim dee 55 ne benim boyum ahahha
- +1 yıl
Aşksız yaşanıyor ama ben 3e yaşına kadar hiçbir kızla yakınlık kuramadım hiç sevgilim flörtüm olmadı ergenliğim gençliğim hep yalnız geçti bazen hayatımda bir kız arkadaşa ihtiyaç duyuyorum bunun eksikliğini yaşlandıkça daha çok hissediyorum neyse zaten alışıyorum yalnızlığa buna mahkumsam kabullenmekten başka çarem yok kimse anlamıyor zaten beni ben hep dışlanan biriyim seven sayan yok ailemden başka kimse yok hayatımda 55 kiloyum çok zayıfım cılızım gerçi boyumda 175 çok uzun değilim ama yine de zayıf görünüyorum
Cevap sahibi+1 yılEvet :((( ailen olsa ne olur ki onlarda anlamaz yalnızlık yaşam tarzı sigaradan bille zararlı erken ölüme sebep olur zatenn kıza niye ihtiyaç duyuyorsun ahh neyse :D nee yaşayan ölüyüzzzz
- +1 yıl
Ne yani yalnızlık beni erkenden mi öldürür çok mu zararlı gerçekten ya off ergenliğim gençliğim hep yalnız geçti herkesin ergenlik ve gençlik yıllarında karşı cinsten arkadaşı sevgilisi oluyor benim hiç olmadı demekki bu bu bir ihtiyaç ve bende eksikliğini hissediyorum sadece cinsellik olatak algılama ben zaten cinsellikten uzağım benim demek istediğim hem zihinsel hem duygusal hem fiziksel hem sosyal yani her anlamda ihtiyaç
Cevap sahibi+1 yılCinsellik nee aaaa benden daha uzak bir şey anlıyorum tabiki aşk sevgi şefkat istiyosunn olmayınca olmuyor
Cevap sahibi+1 yılİyi vazgeçme kandırmaya devam et kendinii ben biliyorum geleceğimi yook
Gizli Üye(25-29)+1 yılAynen biz de öyleyiz
10 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne