Bıyık bölgeme iğneli epilasyon yaptıracağım ama iz kalır diye korkuyorum sizce ne yapsam lütfen yardım
Cevap veren erkek toptur.
Cevap veren erkek toptur.
"Cevap veren erkek toptur." şaka mı bu :S
Yüze kesinlkle lazer epilasyon yaptırmayı deniliyor ancak iğneli epilasyonda bir sakınca yok. Yakınlarımdan biliyorum tüm yüzüne iğneli epilasyon yaptıranlar var ve sonuçlarından gayet memnunlar. Epilasyon sonrası birkaç gün yüzün durumu hastalıklı gibi benek benek kızarık oluyor ama sonrasında geçiyor.
Dalga geçiyor erkekler o yüzden sizin gibi olgun cevaplar verilmiyor çoğu kadınları tanımadığı için saçmalıyorlar. ben iz kalmasından korkuyorum paketlerimi aldım geçmemesinden korkuyorum.
off sanane berrak123 yaa lütfen musallat olma iki kişi konusurken 3. ye bok ymk düşer
Igneli biyikta iz kalma riaki cokmus yani yuzun diger bolgeleri icinde gecerli bu igneli epilasyon=kalici iz
ıyı bır yerde lazer yapyır ıgnelı yaptırma bırde yaz kıs epılasyon sonrası gunes kremı sur
benimkiler o kadar sert değil lazer için jilet vs atıyorlar kıl köklerini kalınlaştırmak için
Cevap
2Cevap
aman da aman bıyıkların mı çıkıyor annem senin :))) (top değilim)
iğneli olmaz canın çok yanar bıyık bölgesi sıktır diger lazerler uygundur ama
lazer yaptır
Ahahaaaa kezban kezzzzbaaaaan :D
O kezban dediğin kadını görsen kucuk dilin münasip biyerlerine kaçar ufaklık dikkat et
Tamam abla ya şaka yaptık kızma :-O
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar